המלצה לאוזניות OVEREAR עד 150 שקלים
Takstar HI 2050
אני רואה שצריך להם מגבר כדי להפיק מהם את המיטב עובדות טוב רק עם מגבר גיטרה אבל לפלאפון ולכרטיס קול פנימי במחשב צריך הגברה ושכחתי לציין ללוח אם שלי שהוא Gigabyte G1 Sniper B5 שיש לו מגבר אוזניות בכרטיס קול מובנה כנראה יהיה טוב לאוזניות האלה
מה עדיף את הפנסוניק או אחד מהדגמים של JVC?
אני רואה שצריך להם מגבר כדי להפיק מהם את המיטב עובדות טוב רק עם מגבר גיטרה אבל לפלאפון ולכרטיס קול פנימי במחשב צריך הגברה ושכחתי לציין ללוח אם שלי שהוא Gigabyte G1 Sniper B5 שיש לו מגבר אוזניות בכרטיס קול מובנה כנראה יהיה טוב לאוזניות האלה
מה עדיף את הפנסוניק או אחד מהדגמים של JVC?
תבדוק גם אוזניות של SUPERLUX. במיוחד את HD 681 ו-HD668B.
את הראשונות אני יודע שמוכרים בארץ בסביבות ה-200(באיביי -150ש"ח), שמעתי בהן מאייפון פעם ואני חושב שבשביל המחיר הן מאוד טובות.
שווה גם לבדוק את הדגם החדש: HD-681 EVO.
את הראשונות אני יודע שמוכרים בארץ בסביבות ה-200(באיביי -150ש"ח), שמעתי בהן מאייפון פעם ואני חושב שבשביל המחיר הן מאוד טובות.
שווה גם לבדוק את הדגם החדש: HD-681 EVO.
דווקא הJVC HA-S500 הכי אהבתי אותן מכל מה שהציעו כאן מעוצבות יפה והם ON EAR ומתקפלות
היה לי AKG בעבר הצליל מאוד צורם ולא נעים היה לי ועדיין יש לי את הדגם K512 MKII אחרי ששינו את העיצוב לא הייתי מנסה שוב את AKG אבל מדובר בדגמים ספציפיים
היה לי AKG בעבר הצליל מאוד צורם ולא נעים היה לי ועדיין יש לי את הדגם K512 MKII אחרי ששינו את העיצוב לא הייתי מנסה שוב את AKG אבל מדובר בדגמים ספציפיים
אכן אני מצטער על כל שקל שבזבזתי עליהם אבל קניתי אותם במהלך מסע לפולין והם אצלי קרוב לשלוש שנים בעוד חודש
יכול להיות שהספוגים שלהם לא טובים או בגלל שהחברה הגבירה ברמה מוגזמת את הטרבל כמעט בכל שיר היססססים חזקים שצורמים באוזן
האוזניות שהכי אהבתי של AKG היו הK312P אבל מדובר באוזניות כפתור רגילות איכות צליל נהדרת עם באס רך ועמוק נשמעות כמו אוזניות באלף שקל
על הסופרלוקס רשמו שהטרבל שלהם קצת מוגזם בחסרונות
ולTakstar HI 2050 צריך מגבר בשביל לנצל אותם מקסימלית
יכול להיות שהספוגים שלהם לא טובים או בגלל שהחברה הגבירה ברמה מוגזמת את הטרבל כמעט בכל שיר היססססים חזקים שצורמים באוזן
האוזניות שהכי אהבתי של AKG היו הK312P אבל מדובר באוזניות כפתור רגילות איכות צליל נהדרת עם באס רך ועמוק נשמעות כמו אוזניות באלף שקל
על הסופרלוקס רשמו שהטרבל שלהם קצת מוגזם בחסרונות
ולTakstar HI 2050 צריך מגבר בשביל לנצל אותם מקסימלית
אני מניחנשאתה מתכוון לסגנון הזה http://www.thehouseofmarley.co.uk/media ... vest_2.jpg
אם כן זה הכיוון.
אם כן זה הכיוון.