טוב פתרתי את כל בעיות הBuffer אצלי :D
פשוט לתת1GB ראם לתוכנה XBMC, ואז פשוט להפעיל הכל מVK..
עובד בצורה חלומית, בכל תכנית מצאתי לינק של VK (גם בתכניות שאין בכלל לינקים או שהכל בSD מ1997 וכאלה)
וגם טוען מהר מאד (שאני בערך בדקה 4 זה כבר טען כמעט את כל הסדרה)
וגם תמיד HD ומקודד מעולה!
עובד בצורה חלומית, בכל תכנית מצאתי לינק של VK (גם בתכניות שאין בכלל לינקים או שהכל בSD מ1997 וכאלה)
וגם טוען מהר מאד (שאני בערך בדקה 4 זה כבר טען כמעט את כל הסדרה)
וגם תמיד HD ומקודד מעולה!
·Windows 8.1 64BITtobenary כתב:איפה עשית זאת? תוסף כלשהו?
ואיזה מערכת הפעלה?...
פשוט תעשה מה שרשום במדריך הבא:
http://kodi.wiki/view/HOW-TO:Modify_the_video_cache
ובקובץ שתיצור תרשום את זה:
<advancedsettings>
<network>
<buffermode>0</buffermode>
<cachemembuffersize>1048576000</cachemembuffersize>
<readbufferfactor>10</readbufferfactor>
</network>
</advancedsettings>
נערך לאחרונה על ידי iChrist ב 15/01/2015 15:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
שים לב שלתת ל1gb ראם דורש 3gb ראם פנוי (תמיד פי 3)
ואם לא יהיה 3 ראם פנוי זה יכול להוביל לקריסת מערכת.
אז הטיפ מיועד רק למי שיש לו 3 ראם פנוי תמיד. אחרת שיוריד את הכמות
ואם לא יהיה 3 ראם פנוי זה יכול להוביל לקריסת מערכת.
אז הטיפ מיועד רק למי שיש לו 3 ראם פנוי תמיד. אחרת שיוריד את הכמות
ואני מחפש דרך איך לתת עוד כמה שניות טעינה לערוץ טלוויזיה חי (לא קובץ סטרימינג, זה שונה מסתבר).
וזה פשוט לא אפשרי לדעתי. שיחקתי בקובץ ההגדרות המתקדמות בכל פרמטר שקשור לזה, כלום...
זה מטמטם, ומטומטם לחלוטין שאין אפשרות בסיסית כזאת (כמו גם, לחיצה על ESC לביטול טעינה).
למתעניינים, ערוץ 2 רשת (עוד לא הגעתי לימים של קשת), איכות השידור כמעט hd, מאחת החבילות המפורסמות כאן.
וזה פשוט לא אפשרי לדעתי. שיחקתי בקובץ ההגדרות המתקדמות בכל פרמטר שקשור לזה, כלום...
זה מטמטם, ומטומטם לחלוטין שאין אפשרות בסיסית כזאת (כמו גם, לחיצה על ESC לביטול טעינה).
למתעניינים, ערוץ 2 רשת (עוד לא הגעתי לימים של קשת), איכות השידור כמעט hd, מאחת החבילות המפורסמות כאן.
·איזה חבילה?shimi810 כתב:ואני מחפש דרך איך לתת עוד כמה שניות טעינה לערוץ טלוויזיה חי (לא קובץ סטרימינג, זה שונה מסתבר).
למתעניינים, ערוץ 2 רשת (עוד לא הגעתי לימים של קשת), איכות השידור כמעט hd, מאחת החבילות המפורסמות כאן....
·iChrist כתב:·איזה חבילה?.........
אם אני לא טועה, החבילה הזו.
רק ש... לקחתי את ערוץ 2 הבודד מהרשימה הזו והכנסתי אותו (מקומית כמובן) לרשימה של בני שבה אני משתמש (בנוסף לערוצים הנוספים של ערוץ 2, אבל הערוץ של רשת שם זוועה...). אין לי מושג למה, עניין של בחירה (גם יש ערוצי רדיו, שאין ברשימה השנייה).
התלונה הזו של בפרינג לא פוסק בערוצי MTV, זה די קרוב לזה. אם רק היה אפשרי לשלוט על זה בצורה כלשהיא. אפילו לאפשר הפסקה של כמה שניות (שלא תדרוש אפשרות הקלטה), משהו...
אל תתפלאו אם לא עוזר, אצלי כלום... גם אחרים מדווחים כך.
זה מסובך להוסיף לוקאלית את ערוץ 2 לרשימה של בני? אם לא אפשר הסברון?shimi810 כתב:·......
אם אני לא טועה, החבילה הזו .
רק ש... לקחתי את ערוץ 2 הבודד מהרשימה הזו והכנסתי אותו (מקומית כמובן) לרשימה של בני שבה אני משתמש (בנוסף לערוצים הנוספים של ערוץ 2, אבל הערוץ של רשת שם זוועה...). אין לי מושג למה, עניין של בחירה (גם יש ערוצי רדיו, שאין ברשימה השנייה).
התלונה הזו של בפרינג לא פוסק בערוצי MTV, זה די קרוב לזה. אם רק היה אפשרי לשלוט על זה בצורה כלשהיא. אפילו לאפשר הפסקה של כמה שניות (שלא תדרוש אפשרות הקלטה), משהו...
אל תתפלאו אם לא עוזר, אצלי כלום... גם אחרים מדווחים כך....
·
·שים לב שערכתי את ההודעה, תרשום את זה :xmen83 כתב:אנסה עם IPTV ואחזור עם רשמים...
<advancedsettings>
<network>
<buffermode>0</buffermode>
<cachemembuffersize>1048576000</cachemembuffersize>
<readbufferfactor>10</readbufferfactor>
</network>
</advancedsettings>
פשוט בטעות רשמתי רק את המספרים במקום את כל הטקסט, מוזר.
והכי חשוב שהBufferMode ישאר על 0, כי רק ככה הוא עושה באפר להכל (גם לLIVETV)
·iChrist כתב:זה מסובך להוסיף לוקאלית את ערוץ 2 לרשימה של בני? אם לא אפשר הסברון?......
·...
בממשק העריכה בקודי לא הצלחתי כי ה"שרת" לא תומך (אין שרת, זה סך הכל ממשק יפה עבור טלוויזיה שמתבסס על רשימה), אז דחפתי את השורה בין ערוצי הDTT בקובץ רשימת הערוצים. לאחר הפעלה מחדש הוא יזהה את הערוץ הנוסף.
אני עם החבילה שבוע אז עדיין הרשימה לא התעדכנה, אבל אפשר לבקש להוסיף את הערוץ לרשימה...
·iChrist כתב:·שים לב שערכתי את ההודעה, תרשום את זה :......
0
1048576000
10
פשוט בטעות רשמתי רק את המספרים במקום את כל הטקסט, מוזר.
והכי חשוב שהBufferMode ישאר על 0, כי רק ככה הוא עושה באפר להכל (גם לLIVETV)...
טיפה יותר טוב, ממש טיפה.
טוב לדעת שזה כולל גם את הLIVETV. אגב, מודה באשמה, הטורנטים רצים ברקע... משתפר משמעותית כשאני סוגר. עדיין מידי פעם יש בלוקים וטעינה.
נערך לאחרונה על ידי shimi810 ב 15/01/2015 15:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
·לא הגיוני, לך לGenesis ותצפה במה שבאלך מVKBOX | VK | HD זה אמור לעבוד ישר ולטעון הכל בשנייה.shimi810 כתב:·......
טיפה יותר טוב, ממש טיפה.
טוב לדעת שזה כולל גם את הLIVETV. אגב, מודה באשמה, הטורנטים רצים ברקע... משתפר אם אני סוגר, אבל אולי לא מספיק, מידי פעם יש בלוקים וטעינה......
·לא דיברתי על LiveTV, זה קשור לסורס שממנו הלינק מגיע.. זה פחות הCACHE.shimi810 כתב:אכן טוען, אמנם במשהו שנראה כמו 20 שניות - אבל טוען, בהחלט. זה עם הטורנטים ברקע.
ב־LIVETV המצב נורא, רק כאשר מכבים את הטורנטים המצב משתפר, וגם לא לגמרי....
ב־ג'נסיס? בשם המקור שרשמת. ניסיתי גם 1080p playtube או משהו כזה היה רשום, נטען נהדר.
אם על ה־LIVE TV. יכול להיות... ערוצי HD אחרים רואים נהדר, כאן זה 576 SD ונטען כל הזמן... מוזר. אולי שידור איכותי יותר, אולי הגדרות גבוהות מידי בשרת עבור השידור, הכל יכול להיות...
אם על ה־LIVE TV. יכול להיות... ערוצי HD אחרים רואים נהדר, כאן זה 576 SD ונטען כל הזמן... מוזר. אולי שידור איכותי יותר, אולי הגדרות גבוהות מידי בשרת עבור השידור, הכל יכול להיות...