שאלות לגבי pioneer vsx 924
הי,
התחדשתי ברסיבר הנ"ל מאמזון גרמניה.
כרגע מחוברים אליו ב HDMI הבוקסי בוקס וPS4 . הרסיבר מחובר ב HDMI לטלויזיה.
עשיתי את הקליברציה האוטומטית לפי הוויזרד של המכשיר.
אני מנסה להבין כמה דברים, עדיין בהתחלה:
1. הווליום שאני שומע בו מוצג במינוס , בסביבות 20- dbl , זה בסדר?
2. איך אני מפעיל את הפונקציה passthrogh כך שאם הרסיבר מכובה אני עדיין אראה ואשמע מהטלויזיה? והאם במקרה זה הרסיבר יידע אוטומטית להציג את הבוקסי או הPS4 ? כי כשהוא דלוק אני צריך לעבור למקור שאני רוצה להציג.
תודה לעוזרים.
התחדשתי ברסיבר הנ"ל מאמזון גרמניה.
כרגע מחוברים אליו ב HDMI הבוקסי בוקס וPS4 . הרסיבר מחובר ב HDMI לטלויזיה.
עשיתי את הקליברציה האוטומטית לפי הוויזרד של המכשיר.
אני מנסה להבין כמה דברים, עדיין בהתחלה:
1. הווליום שאני שומע בו מוצג במינוס , בסביבות 20- dbl , זה בסדר?
2. איך אני מפעיל את הפונקציה passthrogh כך שאם הרסיבר מכובה אני עדיין אראה ואשמע מהטלויזיה? והאם במקרה זה הרסיבר יידע אוטומטית להציג את הבוקסי או הPS4 ? כי כשהוא דלוק אני צריך לעבור למקור שאני רוצה להציג.
תודה לעוזרים.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
הכיול של הרסיבר מכוון את הווליום של הרסיבר כך שבתצוגה של 0dB תקבל עוצמה של 75dB במקום הישיבה שלך.
ווליום של 20dB- זה נורמאלי לגמרי.
ווליום של 20dB- זה נורמאלי לגמרי.
מישהו עם הרסיבר הזה מצליח להזרים קבצי FLAC מהמחשב?. הרסיבר מחובר לרשת בWIFI (אולי בגלל זה אני לא מצליח),
אני משתמש ב windows media player להזרים קבצי מוזיקה לרסיבר, עם MP3 זה עובד, אבל עם FLAC לא, וכתוב ב spec שהרסיבר כן תומך ב FLAC.
אני משתמש ב windows media player להזרים קבצי מוזיקה לרסיבר, עם MP3 זה עובד, אבל עם FLAC לא, וכתוב ב spec שהרסיבר כן תומך ב FLAC.
- nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
אני עדיין לא התחלתי להשתמש ברסיבר.
אבל תנסה לשים קבצים על דיסק און קי ותחבר מקדימה, תראה אם הוא תומך משם.
כמו כן, תבדוק אם יש עידכון תוכנה לרסיבר.
אגב, יש מצב מיוחד אם אני לא טועה ש"מעשיר" את הצליל מ MP3.
אגב, איך הסאונד? ואיזה רמקולים חיברת?
אבל תנסה לשים קבצים על דיסק און קי ותחבר מקדימה, תראה אם הוא תומך משם.
כמו כן, תבדוק אם יש עידכון תוכנה לרסיבר.
אגב, יש מצב מיוחד אם אני לא טועה ש"מעשיר" את הצליל מ MP3.
אגב, איך הסאונד? ואיזה רמקולים חיברת?
הבעיה היא כנראה ש WMP לא תומך בהזרמת FLAC , לפחות אצלי (Win7).
ניסיתי דרך אפליקציית twonkey שמותקנת על ה NAS QNAP שיש לי ועובד מצוין, אפליקציה נחמדה מאוד.
אני אשמח לשמוע המלצה על תוכנת מדיה סרבר (עם DLNA ) חינמית טובה שתומכת ב FLAC עבור WIN .
@nice_guy
מ DOK עובד גם טוב. האמת שאני ממש חובבן , אבל לדעתי שומעים טוב. הרמקולים שחיברתי הם Micropod בגלל שהיו במבצע סוף שנה והם נראים לי מדליקים, מתאימים לסלון. האמת שגם ככה האישה לא מסכימה להגביר את הווליום יותר מדיי.
הפרוייקט הבא ללמוד להזרים מ youtube מהאנדרואיד / PC לרסיבר. עם האייפון 6 של אשתי זה עובד דרך ה AirPlay , אבל האמת מקרטע (מתנתק לפעמים).
ניסיתי דרך אפליקציית twonkey שמותקנת על ה NAS QNAP שיש לי ועובד מצוין, אפליקציה נחמדה מאוד.
אני אשמח לשמוע המלצה על תוכנת מדיה סרבר (עם DLNA ) חינמית טובה שתומכת ב FLAC עבור WIN .
@nice_guy
מ DOK עובד גם טוב. האמת שאני ממש חובבן , אבל לדעתי שומעים טוב. הרמקולים שחיברתי הם Micropod בגלל שהיו במבצע סוף שנה והם נראים לי מדליקים, מתאימים לסלון. האמת שגם ככה האישה לא מסכימה להגביר את הווליום יותר מדיי.
הפרוייקט הבא ללמוד להזרים מ youtube מהאנדרואיד / PC לרסיבר. עם האייפון 6 של אשתי זה עובד דרך ה AirPlay , אבל האמת מקרטע (מתנתק לפעמים).
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תגידו, אפרופו PASSTHROUGH, סתם מסקרנות -
אחד הדברים שאהבתי ברסיבר שלי הוא שכאשר הוא כבוי הוא ממשיך להעביר את האות הלאה, כלומר PASSTHROUGH. עד כאן שגרתי וצפוי. אבל, ברסיבר שלי אפשר עדיין לשלוט עליו בעזרת השלט ולשנות את המקור אותו הוא מעביר, גם כשהוא כבוי. כך שאם כיביתי במקרה כאשר הוא העביר את ה- PC, אין צורך להדליק אותו שוב כדי להעביר לכניסה אחרת ואז שוב לכבות.
זה קיים גם בפיוניר הנ"ל ?
אחד הדברים שאהבתי ברסיבר שלי הוא שכאשר הוא כבוי הוא ממשיך להעביר את האות הלאה, כלומר PASSTHROUGH. עד כאן שגרתי וצפוי. אבל, ברסיבר שלי אפשר עדיין לשלוט עליו בעזרת השלט ולשנות את המקור אותו הוא מעביר, גם כשהוא כבוי. כך שאם כיביתי במקרה כאשר הוא העביר את ה- PC, אין צורך להדליק אותו שוב כדי להעביר לכניסה אחרת ואז שוב לכבות.
זה קיים גם בפיוניר הנ"ל ?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

אין לי מושג,jacko-il כתב:תגידו, אפרופו PASSTHROUGH, סתם מסקרנות -
זה קיים גם בפיוניר הנ"ל ?...
אבל מה שאתה מתאר, כאילו זה משהו קריטי? יש לי כרגע גם מגבר ימאה, ושם ברגע שמעבירים את מקור ה PASSTHROUGH' הוא נדלק.
אז כאילו, השתמשתי בו 4 שנים, לא קיבלתי יבלות ולא נשרף הרסיבר...
אגב, איזה רסיבר יש לך עכשיו?
·
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לא זה לא "קריטי" אבל גיליתי שזה בהחלט שימושי עבורי כי אני עובר די הרבה בין מקור למקור. הטלויזיה שלי בסלון היא גם המסך קולנוע שלי, גם סתם לצפייה בשידורים רגילים וגם המסך מחשב היחיד בבית וגם המסך לגיימינג עם ה- PS4..
אז זה נחמד שאפשר לזפזפ בין הכניסות גם כשהוא כבוי.
הרסיבר הוא ימאהה RX-V467 ואם אני זוכר נכון זה מה שהיה גם לך..
אז זה נחמד שאפשר לזפזפ בין הכניסות גם כשהוא כבוי.
הרסיבר הוא ימאהה RX-V467 ואם אני זוכר נכון זה מה שהיה גם לך..
- nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

היי,
נכון, זה מה שמחובר אצלי כרגע.
אבל ממש לא התעמקתי בעניין... רואה, אמרתי לך שהוא נדלק כשאתה משנה, לא נשאר כבוי, תלוי על מה אתה לוחץ, על ה sence או על המספרים.
האמת, אחלה רסיבר, אבל גם אם אין את זה בפיוניר, כנראה שאמשיך לחייך
אני מצפה לאיכות סאונד בכמה רמות יותר גבוהה... והרמקולים שלי יודעים לתת את זה.
מקווה שבסופ"ש הזה תהיה לי האפשרות להתחבר לחדש ולהתחיל להנות ממנו...
נכון, זה מה שמחובר אצלי כרגע.
אבל ממש לא התעמקתי בעניין... רואה, אמרתי לך שהוא נדלק כשאתה משנה, לא נשאר כבוי, תלוי על מה אתה לוחץ, על ה sence או על המספרים.
האמת, אחלה רסיבר, אבל גם אם אין את זה בפיוניר, כנראה שאמשיך לחייך
מקווה שבסופ"ש הזה תהיה לי האפשרות להתחבר לחדש ולהתחיל להנות ממנו...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה
מוזר, אצלי הוא לא נדלק כשאני מזפזפ בין הכניסות. נורית החיווי האדומה מסמנת לי בהבהוב שהוא קיבל את הפקודה וזהו..
לא יודע, אולי זה קטע שיש רק לימאהה בכלל? אני זוכר כשקניתי אותו זה מה שנאמר לי. בזמנו לא ייחסתי לזה בכלל חשיבות, אבל היום אני רואה את זה כפיצ'ר מעולה.
בכל אופן - אין בפיוניר אתה אומר, תודה שוב.
מוזר, אצלי הוא לא נדלק כשאני מזפזפ בין הכניסות. נורית החיווי האדומה מסמנת לי בהבהוב שהוא קיבל את הפקודה וזהו..
לא יודע, אולי זה קטע שיש רק לימאהה בכלל? אני זוכר כשקניתי אותו זה מה שנאמר לי. בזמנו לא ייחסתי לזה בכלל חשיבות, אבל היום אני רואה את זה כפיצ'ר מעולה.
בכל אופן - אין בפיוניר אתה אומר, תודה שוב.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

צודק, חשבתי שהוא רשם שזה לא עובד. התבלבלתי. (פשוט לא יצא לו לבדוק)
בכל אופן, נחמד לשמוע שזה קיים גם בפיוניר. תודה.
בכל אופן, נחמד לשמוע שזה קיים גם בפיוניר. תודה.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אני דווקא חושב שזה פיצ'ר כן קריטי.
ב 673 yamaha שלי מצאתי את עצמי צופה בסטרימר יחד עם הרסיבר על כניסה 2 ובסוף הצפיה מכבה הכל והולך לישון.
אשתי למחרת מדליקה את הטלויזיה ומגלה שאין תמונה, בשלב הזה הסברתי לה שיש להדליק את הרסיבר להעביר לכניסה 1 ואז התמונה הופיעה.
אשתי טענה שזה מאוד לא user fraindly וממש מציק שכל הזמן צריך להדליק ולכבות את הרסיבר בשביל להעביר מקור צפיה.
ואז לאחר מספר שבועות גיליתי במקרה שבכלל אין צורך להדליק ולכבות את הרסיבר, ומאז אשתי מאושרת ויש שלום בית
ואישור לשדרוגים נוספים
.
ב 673 yamaha שלי מצאתי את עצמי צופה בסטרימר יחד עם הרסיבר על כניסה 2 ובסוף הצפיה מכבה הכל והולך לישון.
אשתי למחרת מדליקה את הטלויזיה ומגלה שאין תמונה, בשלב הזה הסברתי לה שיש להדליק את הרסיבר להעביר לכניסה 1 ואז התמונה הופיעה.
אשתי טענה שזה מאוד לא user fraindly וממש מציק שכל הזמן צריך להדליק ולכבות את הרסיבר בשביל להעביר מקור צפיה.
ואז לאחר מספר שבועות גיליתי במקרה שבכלל אין צורך להדליק ולכבות את הרסיבר, ומאז אשתי מאושרת ויש שלום בית
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

למגבר יש טווח עכבות כניסה של רמקולים.
וגם הספק שבמקרה זה הוא הרבה יותר גבוה מהרמקולים.
אם תשחק עם הווליום עד עוצמות גבוהות ממש, אתה כן יכול לשרוף את הרמקול.
אבל אם אתה מתכוון לשמוע כמו אדם רגיל שלא הולך לתקלט
, לא נראה לי שצריכה להיות בעיה...
וגם הספק שבמקרה זה הוא הרבה יותר גבוה מהרמקולים.
אם תשחק עם הווליום עד עוצמות גבוהות ממש, אתה כן יכול לשרוף את הרמקול.
אבל אם אתה מתכוון לשמוע כמו אדם רגיל שלא הולך לתקלט