בחירה בין 2 רסיברים.
כרגע הסט שלי:
ימהה 675
קדמיים פולק אודיו TSX440
סנטר פולק אודיו TSX150C
סראונד Klipsch SYNERGY S-1
סאב WHARFEDALE 10 MX.
אני רוצה להחליף את הרסיבר שלי כי אני מחפש צליל יותר חם ופחות צורמני מהימאהה.
שמעתי בשתי חנויות כמה רסיברים עם הרמקולים שלי (עם סאב שונה משלי) והתחברתי לפיוניר 924
ולדנון 2100.
בגלל ההבדל להאזין בחדר יעודי לבין הבית ובגלל שהסאב כמובן היה שונה קשה לי להחליט בין הפיוניר לבין הדנון.
מבחינת פיצרים שתיהם בערך אותו דבר אמנם יש הבדל קטן במחיר.
מניסיון שלכם איזה רסיבר נותן צליל שמן וחם יותר ועמוק יותר ולא צורם בגבוהים.
תודה
ימהה 675
קדמיים פולק אודיו TSX440
סנטר פולק אודיו TSX150C
סראונד Klipsch SYNERGY S-1
סאב WHARFEDALE 10 MX.
אני רוצה להחליף את הרסיבר שלי כי אני מחפש צליל יותר חם ופחות צורמני מהימאהה.
שמעתי בשתי חנויות כמה רסיברים עם הרמקולים שלי (עם סאב שונה משלי) והתחברתי לפיוניר 924
ולדנון 2100.
בגלל ההבדל להאזין בחדר יעודי לבין הבית ובגלל שהסאב כמובן היה שונה קשה לי להחליט בין הפיוניר לבין הדנון.
מבחינת פיצרים שתיהם בערך אותו דבר אמנם יש הבדל קטן במחיר.
מניסיון שלכם איזה רסיבר נותן צליל שמן וחם יותר ועמוק יותר ולא צורם בגבוהים.
תודה
נערך לאחרונה על ידי eli007 ב 15/01/2015 7:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TamirElazari
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 174
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני מאמין שהתווכנת לפיוניר 924?
ואני בעליו של ה2100 ואני מרוצה ממנו עד מעל הגג, משום מה לדעת אנשים חסר לדנון פאנצ'יות ובאס, אני חולק עליהם, אבל שוב זה הכל עניין של האוזן שלך.
וסתם שתכיר אם אתה בעניין של להזמין מחול, 924 עולה 2150 דרך אמאזון גרמניה, ואת ה2100 ניתן להזמין מאמזון איטליה ב2770.
ואני בעליו של ה2100 ואני מרוצה ממנו עד מעל הגג, משום מה לדעת אנשים חסר לדנון פאנצ'יות ובאס, אני חולק עליהם, אבל שוב זה הכל עניין של האוזן שלך.
וסתם שתכיר אם אתה בעניין של להזמין מחול, 924 עולה 2150 דרך אמאזון גרמניה, ואת ה2100 ניתן להזמין מאמזון איטליה ב2770.
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
מבחינת מוצר אין הבדל, הדבר היחידי שהייתי חושב עליו זה המיסוי שיורד בהתאם למדינה שאתה קונה ממנה אולי בכל זאת יהיה הבדל.eli007 כתב:באמת התכוונתי ל924.
אני רואה שהפיוניר 924 אותו מחיר באמאזון איטליה ואמאזון אנגליה.
יש הבדל מהיכן מזמינים?...
תתחדש
·
ל denon יש צליל חם מאוד וכייף לשמוע איתו במוזיקה וסרטים 
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

שמע...וזה כמובן רק דעתי
לאחי יש פולק אודיו + רסיבר פיוניר לדעתי השילוב גרוע ביותר!!!!
הצליל הוא מתכתי פחות רך לטעמי לא מוצלח מה עוד שהמערכת כיול שלהם למשתמש הפשוט בעייתית מאוד!
הצליל הוא מתכתי פחות רך לטעמי לא מוצלח מה עוד שהמערכת כיול שלהם למשתמש הפשוט בעייתית מאוד!
Philips 55" 5507, Focal 807 Front+Center,Onkyo 929, SVS PC-2000, Qnap 469L, Popcorn A-410, Darbee, Harmony one
·איזה פולק יש לו?bangoo כתב:שמע...וזה כמובן רק דעתילאחי יש פולק אודיו + רסיבר פיוניר לדעתי השילוב גרוע ביותר!!!!
הצליל הוא מתכתי פחות רך לטעמי לא מוצלח מה עוד שהמערכת כיול שלהם למשתמש הפשוט בעייתית מאוד!...
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

על הנקודה של ללכת לשמוע אין עוררין אני מסכים שכל אחד והטעם שלו.nice_guy כתב:רק לידיעה, PIONEER 924 , לא מפיק אותו צליל כמו הדגמים הקודמים.
תקרא כתבות ולך לשמוע אותו בחנות, הוא מוציא אחלה צליל חם ומפנק שמכין לך קפה ומבקש להרים רגליים בזמן שטיפת הרצפה......
על זה שהצליל ישמע אחרת קשה לי להאמין שבמבחן האזנה תצליח להבחין באיזה שנתון יוצר הרסיבר
·
·מסכים לגמרי יש לי והיו לי כמה פיונירים וללא ספק הרסיבר הזה (924) הוא לדעתי הצלחה .nice_guy כתב:לא קשור לאיזה שנתון.
הצליל שונה, פשוט מאוד....
בנוסף אני ממש לא מסכים ואף חושב שמה שנאמר מקודם באחת התגובות נובע מחוסר היכרות עם המכשיר ומטעה- המערכת כיול שלו היא מאוד פשוטה למשתמש וידידודית. ואם מישהו יתקשה איתה ( מה שאני לא מאמין שיקרה) הוא מוזמן לשלוח לי הודעה בפרטי ואעזור לו.