מעוניין לקנות פלאסמה 42.(צריך עזרה...).
היי.
אני מעוניין לרכוש פלאסמה 42 אינטש.אני ראיתי את הדגם PHD8 של פאנסוניק אבל אני לא יודע אם הוא יתאים לי.
אני רואה 65-70 אחוז YES והשאר DVD ואולי קצת לשחק בXBOX.(לא משפיע).
המרחק צפייה הוא 3.5 מטר בערך.כמעט חצי מהזמן יש שמש על האזור.
אני מקווה שזה מספיק.אני מחפש אנשים שיגידו לי אם שווה לי לקנות אותה ואם לא אז מה כן הכי טוב לי לקנות בהתאם לדרישות.
מבחינת הכסף אז עד 14 אלף...(אני יודע שפלאסמה עולה טיפה יותר אבל אולי אפשר לחרוג קצת אם היא שווה את זה).
תודה מראש ניב.
אני מעוניין לרכוש פלאסמה 42 אינטש.אני ראיתי את הדגם PHD8 של פאנסוניק אבל אני לא יודע אם הוא יתאים לי.
אני רואה 65-70 אחוז YES והשאר DVD ואולי קצת לשחק בXBOX.(לא משפיע).
המרחק צפייה הוא 3.5 מטר בערך.כמעט חצי מהזמן יש שמש על האזור.
אני מקווה שזה מספיק.אני מחפש אנשים שיגידו לי אם שווה לי לקנות אותה ואם לא אז מה כן הכי טוב לי לקנות בהתאם לדרישות.
מבחינת הכסף אז עד 14 אלף...(אני יודע שפלאסמה עולה טיפה יותר אבל אולי אפשר לחרוג קצת אם היא שווה את זה).
תודה מראש ניב.
נערך לאחרונה על ידי Nivf ב 21/12/2006 13:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה...אבל נראה לי שזה קצת יותר מדי.
ד"א ראיתי LCD
נראת לי דווקא סבבה.
http://www2.zap.co.il/compModels.asp?so ... _id=490578
(אני לא מנסה לשגע אתכם אני רוצה לקנות את הדבר שהכי מתאים לי )
ד"א ראיתי LCD
נראת לי דווקא סבבה.
http://www2.zap.co.il/compModels.asp?so ... _id=490578
(אני לא מנסה לשגע אתכם אני רוצה לקנות את הדבר שהכי מתאים לי )
את ה PHD8 42 ניתן למצוא בתקציב שלך.
אני צופה במסך הזה במרחק צפיה של 3 מטר - רוב הזמן שידורי YES ולפעמים גם DVD אני מאוד מאוד מרוצה למרות שהמחיר ירד מאז שרכשתי אותה.
לדעתי מסך כזה יכול לספק פתרון להרבה שנים והוא בחירה טובה.
אני צופה במסך הזה במרחק צפיה של 3 מטר - רוב הזמן שידורי YES ולפעמים גם DVD אני מאוד מאוד מרוצה למרות שהמחיר ירד מאז שרכשתי אותה.
לדעתי מסך כזה יכול לספק פתרון להרבה שנים והוא בחירה טובה.
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
הPHD8 יותר טובה מהQ7 של סמסונג?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
החיסרון של הטוב זה תמיד טוב יותר
לדעתי ה PHD8 היא התמורה הטובה ביותר לשקל כעת במחיר היום. יש פלזמות FULL HD טובות יותר אבל הם עלות הרבה הרבה יותר.
יש שלא אוהבים את הצורה החיצונית שלה ואת זה שהיא באה ללא רמקולים מובנים - אבל היות ואני משתמש בכל אופן במגבר שלי להגברה זה לא מפריע לי.
לדעתי ה Q7 יותר זולה ויש לה עיצוב חיצוני יפה יותר (לדעת חלק מהאנשים) ורמקולים מובנים - אבל אין מה להשוות את איכות התמונה שלה ל PHD8
לדעתי ה PHD8 היא התמורה הטובה ביותר לשקל כעת במחיר היום. יש פלזמות FULL HD טובות יותר אבל הם עלות הרבה הרבה יותר.
יש שלא אוהבים את הצורה החיצונית שלה ואת זה שהיא באה ללא רמקולים מובנים - אבל היות ואני משתמש בכל אופן במגבר שלי להגברה זה לא מפריע לי.
לדעתי ה Q7 יותר זולה ויש לה עיצוב חיצוני יפה יותר (לדעת חלק מהאנשים) ורמקולים מובנים - אבל אין מה להשוות את איכות התמונה שלה ל PHD8
החיים זה מה שקורה לנו,
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

הQ7 בסקירה הוא של "50 אינץ' ולאו דווקא מייצג גם את האיכות של ה-42"
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

היום נכנסתי לחנות cinema store בהרצליה והסתכלתי על מלא מסכים. מה שהפתיע אותי הוא שלא ראיתי הבדל מהותי בין מסכים זולים יותר (8 אלף) ליקרים יותר (11 אלף). הצבעים למשל, בmarantz נראו לי יותר טבעיים מטושיבה. איך זה יכול להיות?