שלום
50' euH6400 עם עברית וכו'..
אחרי שיטוט באינטרנט וניסיונות כושלים אוד להסבר-
1. האם אוכל לשדר את הטלפון שלי לטלויזיה - מדובר על נקסוס 4
2. הבנתי שטלפון של סמסונג אמור להיות מאוד פשוט לשדר לטלויזיה- משום מה לא מצליח
3. האם בהעברת מידע מהטלפון חובה עלי להעביר את מצב האינטרנט בטלויזיה לאלחוטי ? (כרגע מדובר על חיבור ישיר של הטלויזיה למודם) - אגב ניסיתי להעביר לאלחוטי ולבצע את מה שאני מבקש ללא הצלחה..
4. הורדתי לנקסוס 4 אפליקצית sam remote - לא עובד לי - הוא אמר משהו שהטלויזיה צריכה לאשר את הטלפון ובחיפוש בטלויזיה indirect wifi - הטלפון לא נמצא.. אולי ניתן להשתמש רק במכשיר של סמסונג..?
5. כאמור- בנקסוס עשיתי במסך ההגדרות "העבר מסך" אך הוא ישר אומר לי שאין מכשירים זמינים ( איך אני מחבר בין הטלויזיה לטלפון?)
כל עצה - גם אם רק על חלק ממה שהעלתי תתקבל בברכה
H6400 שאלות על הצגה באמצעות הטלפון
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
אתה יכול להפעיל את זה בלי שום אפליקציה.
מה שאתה צריך זה להפעיל בהגדרות של הטלפון, במסך העברת מסך, תצוגת WIFI. זה מתחבא שם אם לוחצים על 3 הנקודות של ההגדרות למעלה (באנדרואיד 5).
אחרי שאתה מפעיל את זה תנסה שוב ותראה שזה פועל.
נ.ב - נדמה לי שאתה רק צריך להיות באותה רשת של הטלויזיה אבל אם זה לא עובד תעביר את הטלויזיה גם ל-WIFI.
בהצלחה.
מה שאתה צריך זה להפעיל בהגדרות של הטלפון, במסך העברת מסך, תצוגת WIFI. זה מתחבא שם אם לוחצים על 3 הנקודות של ההגדרות למעלה (באנדרואיד 5).
אחרי שאתה מפעיל את זה תנסה שוב ותראה שזה פועל.
נ.ב - נדמה לי שאתה רק צריך להיות באותה רשת של הטלויזיה אבל אם זה לא עובד תעביר את הטלויזיה גם ל-WIFI.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי kleinimrod ב 14/01/2015 14:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
התנאי היחיד שאמור להיות
הוא שה-WIFI של שני המכשירים אמור לפעול. לא יותר מזה. תמיד יכול להיות במקרה של הטיוי שאם ה-WIFI דולק אבל לא מוגדר לאיזו רשת להתחבר אז יש איזה באג אבל ברמת העיקרון לא אמורה להיות מגבלה כזו.