כבר RCA
שלום לכולם:)
אני מעוניין בכבל RCA,אך אינני יודע איזה לבחור,ולכן אשמח לעזרה.
הכבל יחובר למגבר jazz של meier וממיר standalone odac RCA של jds.
אני מחפש כבל נטרלי(שקוף?) בתקציב של עד 50$,אך אם יש כבל שטוב משמעותית בתוספת של כמה $,אשמח לראות אותו גם.
תודה מראש לכל העוזרים:)
אני מעוניין בכבל RCA,אך אינני יודע איזה לבחור,ולכן אשמח לעזרה.
הכבל יחובר למגבר jazz של meier וממיר standalone odac RCA של jds.
אני מחפש כבל נטרלי(שקוף?) בתקציב של עד 50$,אך אם יש כבל שטוב משמעותית בתוספת של כמה $,אשמח לראות אותו גם.
תודה מראש לכל העוזרים:)
http://epiphany-acoustics.co.uk/product ... rconnects/
לא, לא ניסיתי אישית. אבל יצא לי לעסות עסקים עם הבחור ויכול להעיד שהוא נעדר גינוני בולשיט כלשהם ולכן הייתי סומך על העבודה שלו.
לא, לא ניסיתי אישית. אבל יצא לי לעסות עסקים עם הבחור ויכול להעיד שהוא נעדר גינוני בולשיט כלשהם ולכן הייתי סומך על העבודה שלו.
לא יודע לגבי שקוף או לא, יש לי את הכבל הנ"ל, Morrow Audio MA1 Interconnect
איכות הבנייה טובה והמחיר גם כן, אני יכול להעיד על האיכות בנייה שלו בלבד שכן לא טרחתי להשוות בין כבלים שונים.
בלי קשר החברה נתנה לי שירות מעולה וענתה על כל שאלה וגם ניסתה לתת לי את המחיר שמתאים לי, גם כאשר פספסתי מבצע שהיה עליהם.
איכות הבנייה טובה והמחיר גם כן, אני יכול להעיד על האיכות בנייה שלו בלבד שכן לא טרחתי להשוות בין כבלים שונים.
בלי קשר החברה נתנה לי שירות מעולה וענתה על כל שאלה וגם ניסתה לתת לי את המחיר שמתאים לי, גם כאשר פספסתי מבצע שהיה עליהם.
·נראה מעולה(-:atraf כתב:לא יודע לגבי שקוף או לא, יש לי את הכבל הנ"ל, Morrow Audio MA1 Interconnect
בלי קשר החברה נתנה לי שירות מעולה וענתה על כל שאלה וגם ניסתה לתת לי את המחיר שמתאים לי, גם כאשר פספסתי מבצע שהיה עליהם....
האם ישנו הבדל בסאונד בין כבל רגיל,שהיה לך מקודם,לזה?
תודה על העזרה((
לא טרחתי להשוות מהסיבה שהשינויים כל כך קטנים ולחבר והחליף את הכבלים פיזית כל פעם זה לא ראלי בשביל השוואה נכונה, אם היה לי מפצל כלשהו עם בורר אז הייתי מנסה, בכל מקרה כמו שאמרתי אני מאמין שגם אם קיים הבדל כלשהו הוא קטן עד זניח ורק בהשוואה ישירה וקפדנית של A\B באמת יהיה ניתן להרגיש אותו.
אם מתישהו באמת אעשה בדיקה כזאת וההבדלים יהיו משמעותיים אפרסם את ממצאי
אם מתישהו באמת אעשה בדיקה כזאת וההבדלים יהיו משמעותיים אפרסם את ממצאי