סמסונג 60E550 ב-4000 ש"ח - לא רלוונטי
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני מעוניין לרכוש מסך 60" שיחליף את מסך ה-60E550 שנרכש לפני כשנתיים מאניגמה כאשר יש לו בעיה אחת (שמבחינתי היא קריטית) - השתקפות.
אם בעיית השתקפות היא לא רלוונטית לקונה אז מדובר במסך פלזמה איכותי.
במידה ולא יימכר במחיר הזה השדרוג יידחה.
במידה ולא יימכר במחיר הזה השדרוג יידחה.
נערך לאחרונה על ידי idan309 ב 20/01/2015 6:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
Re: סמסונג 60E550 ב-4000 ש"ח (מחיר סופי לא גמיש)
·איפה היית לפני חודש...idan309 כתב:אני מעוניין לרכוש מסך 60" שיחליף את מסך ה-60E550 שנרכש לפני כשנתיים מאניגמה כאשר יש לו בעיה אחת (שמבחינתי היא קריטית) - השתקפות.
במידה ולא יימכר במחיר הזה השדרוג יידחה....
במחיר הזה הייתי בא לוקח וסוחב על גב ברגל(מה גם שאנחנו 150מטר אחד מהשני)
בהצלחה !
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

לאחר שקיבלתי את ה-50 של פנה שהחליפה את ה50B450 שהתקלקלה הבנתי שאמנם אקבל שיפור בעניין ההשתקפות אך לא מדובר בפיתרון מלא (ואפילו קרוב לכך).
בהתאם לזאת (אלא אם מישהו מכיר מסך אחר של 60" בעד 8,000 ש"ח שאין לו שום בעיה של השתקפות) ה-60E550 נשארת במקומה.
בהתאם לזאת (אלא אם מישהו מכיר מסך אחר של 60" בעד 8,000 ש"ח שאין לו שום בעיה של השתקפות) ה-60E550 נשארת במקומה.
idan309 - לדעתי אתה מוותר על אחד המסכים הטובים והאיכותיים ביותר שניתן למצוא
(עם תמיכה מלאה בעברית)
אני הבעלים הגאים על 60E550 ומרוצה עד השמיים
כל ערב הופך לחגיגה בזכות המסך הזה.
קצת לאגף את הטריסים והכל בסדר
(עם תמיכה מלאה בעברית)
אני הבעלים הגאים על 60E550 ומרוצה עד השמיים
כל ערב הופך לחגיגה בזכות המסך הזה.
קצת לאגף את הטריסים והכל בסדר
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

pessik,
זו בדיוק הבעיה.
אם אני כבר מאגף את התריסים אני כבר מדליק את המקרן.
אין ספק שמבחינת איכות תמונה המסך בהחלט עושה את העבודה אבל במקרה שלי הייתי מעדיף איכות תמונה טובה פחות במידה והמסך היה ללא השתקפות.
שקלתי לשדרג לLED של פנהסוניק אך מבדיקה שעשיתי אמנם ההשתקפות פחות חמורה אבל לא ברמה כזו שמצדיקה הוצאה של 4,000 ש"ח.
זו בדיוק הבעיה.
אם אני כבר מאגף את התריסים אני כבר מדליק את המקרן.
אין ספק שמבחינת איכות תמונה המסך בהחלט עושה את העבודה אבל במקרה שלי הייתי מעדיף איכות תמונה טובה פחות במידה והמסך היה ללא השתקפות.
שקלתי לשדרג לLED של פנהסוניק אך מבדיקה שעשיתי אמנם ההשתקפות פחות חמורה אבל לא ברמה כזו שמצדיקה הוצאה של 4,000 ש"ח.