גודל מסך טלויזיה ממולץ לצפייה ממרחק 3.5-4 מטר
-
ab111
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
שלום לכולם,
אני רוצה לקנות טלויזיית LED.
מרחק הצפייה מהטלויזיה הוא 3.5- 4 מטרים.
אני מתלבט בין 47 אינץ ל- 42 אינץ
המלצות?
בנוסף אני חושש שאם אעבור לדירה עם סלון קטן יותר ה - 47 אינץ תהיה גדולה מידי...
אשמח לדעתכם בנושא.
תודה מראש לכל המגיבים
אני רוצה לקנות טלויזיית LED.
מרחק הצפייה מהטלויזיה הוא 3.5- 4 מטרים.
אני מתלבט בין 47 אינץ ל- 42 אינץ
המלצות?
בנוסף אני חושש שאם אעבור לדירה עם סלון קטן יותר ה - 47 אינץ תהיה גדולה מידי...
אשמח לדעתכם בנושא.
תודה מראש לכל המגיבים
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
אני ממרחק של 3.5 מטר צופה בהקרנה של 90 אינץ כך שכל גודל שתבחר לא יהווה מגבלה וזה לא השיקול שאתה צריך לקחת.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
מומלץ 55 מינימום.
אם המרחק פחות מ 3 מטר.... אפשרי בלחץ גם 50.
אבל שלא תעיז פחות מזה. אתה תתחרט מהר מאוד.
אם המרחק פחות מ 3 מטר.... אפשרי בלחץ גם 50.
אבל שלא תעיז פחות מזה. אתה תתחרט מהר מאוד.
- avve1959
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
למרחק כזה גם 55 יחשב גבולי מאוד !
- tascam
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2426
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- ILANBEN
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- שם מלא: ILANBEN
גם אני ממליץ לך לא פחות מ 55 אני עם 50 ומאוכזב מאוד.
הבעיה זאת הקפצה במחיר כאשר יאיר לפיד חשב שגדול מ 50 אינץ זה כבר הגזמה שמותרת לעשירים ולכן העלה את המס על המסכים גדולים מ 50. כאשר כמעת כל סלון המרחק בן קיר לקיר בסטנדרט 3.5,4 מטר,כנראה שהוא תקוע עם המסכים CRT שגודל 29-30 אינץ זה ענק...מעניין עם בעתיד יבינו שזה ממש לא נכון המס המיותר הזה שגורם לאנשים לרכוש בהרבה כסף מסך קטן מהרצוי ולאכזב מאות אנשים...
הבעיה זאת הקפצה במחיר כאשר יאיר לפיד חשב שגדול מ 50 אינץ זה כבר הגזמה שמותרת לעשירים ולכן העלה את המס על המסכים גדולים מ 50. כאשר כמעת כל סלון המרחק בן קיר לקיר בסטנדרט 3.5,4 מטר,כנראה שהוא תקוע עם המסכים CRT שגודל 29-30 אינץ זה ענק...מעניין עם בעתיד יבינו שזה ממש לא נכון המס המיותר הזה שגורם לאנשים לרכוש בהרבה כסף מסך קטן מהרצוי ולאכזב מאות אנשים...
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
חח כאילו שמענייו בכלל מישהו מהפוליטיקאים מה נכון או ראוי יותר לבצע. מה שעומד מול עינהם זה כמה כסף אפשר לגבות מבלי שתהיה כאן הפיכת ממשל (כנראה שרק הדמיון הוא הגבול, כי ישראלים פשוט פראיירים שמקבלים כל גזירה מבלי להפגין) וכמה כסף אפשר לנתב למקורבים ולאינטרסים אישיים מבלי להיתפס.
הלוואי ומס העשירים על מסכים מעל 50 אינץ' היה המס השיקרי היחיד שיש בארץ. הוא אפילו לא פסיק.
הלוואי ומס העשירים על מסכים מעל 50 אינץ' היה המס השיקרי היחיד שיש בארץ. הוא אפילו לא פסיק.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- ILANBEN
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- שם מלא: ILANBEN
אתה מה זה צודק מצער להבין שבאמת לאף אחד לא אכפת. בגלל זה בבחירות האלו אני הולך לטייל על חשבון המדינה.מצער שסתתי ממהות של פרום הזה...