Xtreamer Wonder - מספר שאלות

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Zachn פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 211 פעמים

שליחה #1 

היי חברים.

היום רכשתי את המכשיר, בינתיים אני נורא מרוצה ממנו אבל יש כמה שאלות:

1. בסרטים שבהם יש תרגום מובנה באנגלית הסטרימר מציג לי גם את התרגום באנגלית וגם בעברית, לא משנה מה ניסיתי לעשות בהגדרות, לא הצלחתי לבטל את המובנה ולהציג תרגום רק מקובץ SRT. אני כרגע משתמש ב MX Player בשביל לנגן.

2. הממשק של ניגון סרטים מתיקייה משותפת במחשב קצת מסובך (המכשיר נועד בשביל ההורים שלי ואני רוצה שיהיה להם פשוט) להכנס כל פעם ל File Explorer ולבחור מהתיקייה, קצת מסורבל. יש איזה אפליקציה או נגן שיודע לקרוא קבצים ישר מתיקייה משותפת?

3. מהירות הסטרימינג די איטית על רשת אלחוטית, בדיקת מהירות נתנה לי משהו כמו 600K מקסימום, שיניתי פרוטוקטל Wifi ל 802.11n והעליתי את התדר ל-40MHz, עזר מעט אבל עדיין יש תקיעות פה ושם. רציתי לשאול אם יש טיפים לנגינה חלקה מלבד כמובן לחבר את המכשיר לכונן קשיח חיצוני.

אשמח לעזרה, תודה!

בני_פו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

1. אני לא מכיר אפשרות להסיר תרגום מובנה
מעצם היותו מובנה בתמונה

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #3 

הוא לא בא עם XBMC?

TalFried
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

Zachn כתב:היי חברים.

היום רכשתי את המכשיר, בינתיים אני נורא מרוצה ממנו אבל יש כמה שאלות:

1. בסרטים שבהם יש תרגום מובנה באנגלית הסטרימר מציג לי גם את התרגום באנגלית וגם בעברית, לא משנה מה ניסיתי לעשות בהגדרות, לא הצלחתי לבטל את המובנה ולהציג תרגום רק מקובץ SRT. אני כרגע משתמש ב MX Player בשביל לנגן.

2. הממשק של ניגון סרטים מתיקייה משותפת במחשב קצת מסובך (המכשיר נועד בשביל ההורים שלי ואני רוצה שיהיה להם פשוט) להכנס כל פעם ל File Explorer ולבחור מהתיקייה, קצת מסורבל. יש איזה אפליקציה או נגן שיודע לקרוא קבצים ישר מתיקייה משותפת?

3. מהירות הסטרימינג די איטית על רשת אלחוטית, בדיקת מהירות נתנה לי משהו כמו 600K מקסימום, שיניתי פרוטוקטל Wifi ל 802.11n והעליתי את התדר ל-40MHz, עזר מעט אבל עדיין יש תקיעות פה ושם. רציתי לשאול אם יש טיפים לנגינה חלקה מלבד כמובן לחבר את המכשיר לכונן קשיח חיצוני.

אשמח לעזרה, תודה!
...
מקנא בך! רכשתי את המכשיר, וכל קבצי ה-SRT שלי כלל לא מוצגים על המסך. למותר לציין כי עד היום, באותה ספריית מדיה עשו ועושים שימוש ה-XTREAMER הראשון שאי פעם יצא (כי הגיע הזמן להחליף), ו-Popcorn Hour C-300 שמנגנים את הסרטים עם התרגום ללא בעיה (כמובן שקבצי הוידאו בעלי אותו שם כמו התרגום בתיקיות מסודרות להפליא). ה-Xtreamer Wonder החדש לא מנגן את קבצי ה-SRT שלי, ולא משנה באיזה נגן מדיה ניסיתי לנגן אותם.
כמובן שדאגתי לכוון את שפת התרגום לעברית בכל נגן לפני שהתחלתי לנגן, ועדיין כלום.

יש עצות??
·

Zachn פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 211 פעמים

שליחה #5 

ממש מוזר... פופקורן טיים כרגע לא מציג כתוביות בעברית, אתמול דיברתי עם השירות של באג והם אמרו לי שזה באג. בכל מקרה את בעית הכתוביות וגם ניגון מתיקייה משותפת, פתרתי בפשוט לנגן את הסרטים עם XBMC כמו שהציעו לי בתגובה - תוכנה מעולה! אבל על זה שהוא לא מציג בכלל קבצי SRT אין לי מה להגיד... תעלומה, אצלי עובד פיקס. הייתי מציע לך ליצור קשר ולממש אחריות כי זה נשמע כמו תקלה במכשיר.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”