וידאו דרך הרסיבר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הנושא הועבר לפורום מתאים יותר.
1. למה שתרצה להעביר את הוידאו דרך הרסיבר?
2. רוב הסיכויים שהרסיבר ירצה להציג לך OSD ואז אכן תהיה לך בעיה לראות את זה (כי הוא מצפה ל-NTSC בכניסה). יש רסיברים שרק ממתגים, אבל הם הופכים יותר ויותר נדירים.
1. למה שתרצה להעביר את הוידאו דרך הרסיבר?
2. רוב הסיכויים שהרסיבר ירצה להציג לך OSD ואז אכן תהיה לך בעיה לראות את זה (כי הוא מצפה ל-NTSC בכניסה). יש רסיברים שרק ממתגים, אבל הם הופכים יותר ויותר נדירים.
כדי לחבר כל המכשירים (DVD, VCR וממיר) לרסיבר ולחבר אותו ל-TV דרך הקומפוננטoferlaor כתב:1. למה שתרצה להעביר את הוידאו דרך הרסיבר? ....
ה-TV שלי תומך ב-NTSC לכן לא תיהי לי בעיה עם ה-OSD, השאלה היא, האם אקבל את התמונה באיכות טובה (שידור בישראל הוא PAL, נכון?)
תודה
- oferlaor
- מנהל

efib,
זה בדיוק ההיפך מהמשמעות של UP CONVERSION (המשמעות היא *שלא* יהיה שיפור קל אפילו...)
אני מהמר שזה לא יעבוד כשורה, אלא אם כן תצליח "לשכנע" את הרסיבר לעבוד ב-PAL...
זה בדיוק ההיפך מהמשמעות של UP CONVERSION (המשמעות היא *שלא* יהיה שיפור קל אפילו...)
אני מהמר שזה לא יעבוד כשורה, אלא אם כן תצליח "לשכנע" את הרסיבר לעבוד ב-PAL...
....אבל, שאלה המקורית עוד לא נענתה.....gabglus כתב:כדי לחבר כל המכשירים (DVD, VCR וממיר) לרסיבר ולחבר אותו ל-TV דרך הקומפוננטoferlaor כתב:1. למה שתרצה להעביר את הוידאו דרך הרסיבר? ....
ה-TV שלי תומך ב-NTSC לכן לא תיהי לי בעיה עם ה-OSD, השאלה היא, האם אקבל את התמונה באיכות טובה (השידור בישראל הוא PAL, נכון?)
תודה...
- oferlaor
- מנהל

דווקא כן...
אני מהמר שזה לא יעבוד כשורה, אלא אם כן תצליח "לשכנע" את הרסיבר לעבוד ב-PAL......