יש לי RPI , התקנתי עליו OPENELEC והוא זז לאט , בעייות ב USB עם המתאם האלחוטי והעכבר/מקלדת אלחוטית
של SMART שעובדת ופתאום מתנתקים או שהמערכת נתקעת לא תגובה עד ל RESET
ניסיון אחרון לפני שאני עוזב את הרעיון..
אני פשוט לא לא יודע לעבוד עם לינווקס ...אני מחפש להתקין XBMC על RPI שיעבוד עם מתאם אלחוטי ומקלדת אלחוטית של SMART ושימשוך סרטים מהמחשב HTPC הראשי או מהרשת בשביל לצפות בחדר שינה
השאלה אם זה עובד למישהו לפי הדרישות שלי או שצריך לעבור למחשב חזק יותר...
למי שזה עובד ...איזה גרסה צריך להתקין ?
התקנה של XBMC על RPI דגם B הראשון לא פלוס
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
REFAELM תתחדש קודם כל,
עושה רושם שאולי יש בעית מתח ב-RPI, האם ללא המתאם המדובר (בחיבור ישיר של עכבר/מקלדת) יש תקלה דומה?
עם איזה ספק מתח אתה מחובר בין המוצר לחשמל? ספק מקורי שקיבלת מהיצרן או משהו שאתה ארגנת ואם כן אז מה בדיוק?
בדבר מהירות תגובה בכללי, מומלץ לעבוד עם כרטיס זכרון במהירות של class 10 בתור התחלה.
מה שיפה ב-openelc שזה חוסך לך התעסקות עם לינוקס, אין לך בכלל מה להסתבך אלא לעבור את הבעיות אחת אחרי השנייה עד לעבודה תקינה.
שים לב שזהו לא מטוס והוא אטי בניווט כי המוצר די דל מבחינת חומרה אבל סך הכל עושה תעבודה.
עושה רושם שאולי יש בעית מתח ב-RPI, האם ללא המתאם המדובר (בחיבור ישיר של עכבר/מקלדת) יש תקלה דומה?
עם איזה ספק מתח אתה מחובר בין המוצר לחשמל? ספק מקורי שקיבלת מהיצרן או משהו שאתה ארגנת ואם כן אז מה בדיוק?
בדבר מהירות תגובה בכללי, מומלץ לעבוד עם כרטיס זכרון במהירות של class 10 בתור התחלה.
מה שיפה ב-openelc שזה חוסך לך התעסקות עם לינוקס, אין לך בכלל מה להסתבך אלא לעבור את הבעיות אחת אחרי השנייה עד לעבודה תקינה.
שים לב שזהו לא מטוס והוא אטי בניווט כי המוצר די דל מבחינת חומרה אבל סך הכל עושה תעבודה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אחרי שבדקת את ספק הכוח והכרטיס שלך אכן class 10 -
נסה לצרוב מחדש את גירסא 5.0 של oe
יש מדריך צעד אחר צעד בשרשור שלי ״התחל כאן״ שבחתימתי.
אם נתעלם לרגע מעניין המקלדת והעכבר,
אחרי התקנה חדשה - האם הפאי מנגן חלק קבצי hd (לא מצפייה ישירה)
למשל קובץ 1080p שנמצא בusb או 720p מהרשת הקווית הביתית
נסה לצרוב מחדש את גירסא 5.0 של oe
יש מדריך צעד אחר צעד בשרשור שלי ״התחל כאן״ שבחתימתי.
אם נתעלם לרגע מעניין המקלדת והעכבר,
אחרי התקנה חדשה - האם הפאי מנגן חלק קבצי hd (לא מצפייה ישירה)
למשל קובץ 1080p שנמצא בusb או 720p מהרשת הקווית הביתית