מסך 55 תקציב 5-7 אלף לא ניתן לחרוג מהתקציב עדיפות סמסונג פיליפס סוני פנסוני

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
יובל44 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אם יש לכם איזה שהם המלצות אני אשמח לקבל, הבנתי כי ככל שיש יותר Hz לטלוויזיה ככה היא נחשבת כיותר איכותית, בנוסף כשקניתי מסך בזול, הבנתי כי לקנות טלווזייה ב3000 שקל של 50 אינץ זה בזבוז כסף, זמן התגובה של הטלוויזיה היה נוראי ולכן אני מחפש עכשיו לקנות מסך שירוץ מהר ויגיב מהר. משתמש במסך בעיקר להקרנת סרטי HD ומשחק בסוני פלייסטיישן 4. חשוב לציין כי בטלוויזיה הקודמת שקניתי בזול על כל לחיצה על השלט של הקונסולה לקח זמן רב עד שהגיע למסך הטלויזיה.
אשמח לתגובות בהקדם ותודה מראש.:D

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

אין בהכרח קשר ישיר בין מספר ה- Hz לאיכות המסך. המספרים האלה מייצגים מנגנון החלקת תמונה של המסך ולא יותר מזה. זה לא באמת תדר הרענון ובנוסף - זהו מנגנון שחייבים לכבות (אם לא רוצים השהייה מוגזמת) כאשר משחקים או משתמשים במחשב/קונסולה.
במסך הקודם שלך היתה השהייה ארוכה מאד אולי כי פשוט לא הגדרת את המסך על מצב "משחק" או "מחשב" שמורידים את כל מנגנוני עבוד התמונה שגוזלים זמן.
בתקציב שלך ובהיצע המסכים היום בארץ, ממליץ לך לבדוק את הסמסונג 55H6400 - גם תישאר עם עודף.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #3 

יובל44 כתב:הבנתי כי ככל שיש יותר Hz לטלוויזיה ככה היא נחשבת כיותר איכותית
...
לא באמת. זה רק מייצג תכונות שקשורות להחלקת תנועה/הפחתת מריחות.
הבנתי כי לקנות טלווזייה ב3000 שקל של 50 אינץ זה בזבוז כסף,
...
לא בהכרח. תלוי מה אתה קונה, יש דברים לא רעים, אם כי ייתכן שעם פחות אחריות.
זמן התגובה של הטלוויזיה היה נוראי ולכן אני מחפש עכשיו לקנות מסך שירוץ מהר ויגיב מהר.
...
הזמן עד להצגת התמונה (input lag) תלוי גם בהגדרות שבחרת על המסך. במסכים מסוימים יכול להיות הבדל של פי 2-3 בהתאם להגדרות. ואין ממש קשר למחיר. גם חלק מהמסכים היקרים לא מצטיינים בתחום זה. מעבר לזה, אין קשר בין ה-input lag לקצב הרענון של המסך.

נראה לי שלרוב האנשים אין בעיה במשחקים גם אם ה-input lag הוא לא הנמוך ביותר שיש, כל עוד הוא לא נורא. זה כולל מסכי סמסונג, LG, וכו'. אבל אם אתה רגיש יותר לזה, או משחק משחקים שדורשים זמן תגובה מהיר, מסכים עם lag נמוך יותר הם חלק מדגמי סוני, ואולי כמה של טושיבה.

http://www.displaylag.com/display-database/
http://www.hdtvtest.co.uk/news/input-lag
(בקישור השני, מיין לפי עמודת Leo Bodnar, שהיא הנתון האובייקטיבי יותר.)

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

אגב - לא רוצה להגיד רוב, אבל המון אנשים שאני מכיר לא מודעים בכלל לנושא מצב "משחק" או "מחשב" וכו'. חבר טוב שלי שיחק שנים ב- PS3 על מסך סמסונג סתם בהגדרות כלליות, לא במצב מחשב ולא במצב משחק. כשהגעתי אליו איזו פעם אחת לשחק ראיתי שהמשחק מגיב על הפנים ולא יכלתי לשחק כך. הבנתי ישר עם מה יש לי עסק ונכנסתי להגדרות ושיניתי למצב משחק. ההבדל היה ענק והחבר נשאר בהלם שהוא שנים שיחק כך מבלי לדעת שיש אפשרות כזו.. פשוט סתם בורות או חוסר הבנה בתחום..
עוד מקרה דומה היה לי עם חבר ומסך שארפ - אני מוכן להישבע שללא מצב משחק זה הרגיש לי כמו השהייה של בערך 100ms, אבל אחרי השינוי זה היה כבר עולם אחר..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”