שרות של חברת אביאם למוצרי APC
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אהלן חברים
לפני כמה חודשים רכשתי מחברת אביאם (בחור בשם מוטי) יחידת UPS דגם 550 של APC.
לאחרונה שמתי לב שאני מקבל התראות של בעיות באספקת מתח מה UPS למרות שאני יודע בוודאות שהחשמל אצלי בבית היה תקין לחלוטין ,באותם הזמנים.
לאחר שהסיפור הזה חזר על עצמו מספר פעמים החלטתי לפנות לחברת אביאם ,שממנה רכשתי את המוצר ,בכדי לנסות ולקבל פתרון.
מרגע הפניה למוטי , העסק התנהל כמו שעון שוויצרי.
נפתחה פניית שרות
הגיע אלי הבייתה שליח עם מוצר חדש דנדש לחלוטין.
לא נשאלו שאלות ולא בוצעו בדיקות , פשוט קיבלתי מוצר חדש לחלוטין.
בשרות כזה עדין לא נתקלתי בארץ הקודש.
לפני כמה חודשים רכשתי מחברת אביאם (בחור בשם מוטי) יחידת UPS דגם 550 של APC.
לאחרונה שמתי לב שאני מקבל התראות של בעיות באספקת מתח מה UPS למרות שאני יודע בוודאות שהחשמל אצלי בבית היה תקין לחלוטין ,באותם הזמנים.
לאחר שהסיפור הזה חזר על עצמו מספר פעמים החלטתי לפנות לחברת אביאם ,שממנה רכשתי את המוצר ,בכדי לנסות ולקבל פתרון.
מרגע הפניה למוטי , העסק התנהל כמו שעון שוויצרי.
נפתחה פניית שרות
הגיע אלי הבייתה שליח עם מוצר חדש דנדש לחלוטין.
לא נשאלו שאלות ולא בוצעו בדיקות , פשוט קיבלתי מוצר חדש לחלוטין.
בשרות כזה עדין לא נתקלתי בארץ הקודש.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·theone כתב:יש לי את אותו הדגם.
איך ראית שיש בעיה?
אילו הודעות קבלת?
מה ה- UPS מזין?...
ה UPS מזין את הנאס ומחשב NUC של אינטל.
קיבלתי הודעות במייל מהנאס.
הייתה מתקבלת הודעה שהוא נכנס לסטנדביי בעוד 3 דקות(כפי שהגדרתי לו) ,בגלל אי אספקת מתח מה UPS ולאחר מספר שניות הייתה מתקבלת הודעה נוספת שהמתח חזר ומצב סטנדביי מתבטל.
אחת לכמה ימים הייתי מקבל זוג הודעות כאלו במייל למרות שלא הייתה שום בעייה במתח החשמל בבית.
אני מקבל הרבה הודעות (לפחות פעם בחודש) שיש נפילת מתח ואז הודעה שהמתח חזר.
הודעת הנפילה והודעת החזרה בהפרש של 1-2 שניות.
איך אני יודע שזה המכשיר או באמת יש נפילות מתח רגעיות וקצרות מאד אשר לא מכבות/מאפסות מכשירים אבל ה- UPS כן רואה אותם.
איך אני יודע שזה המכשיר או באמת יש נפילות מתח רגעיות וקצרות מאד אשר לא מכבות/מאפסות מכשירים אבל ה- UPS כן רואה אותם.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·theone כתב:אני מקבל הרבה הודעות (לפחות פעם בחודש) שיש נפילת מתח ואז הודעה שהמתח חזר.
איך אני יודע שזה המכשיר או באמת יש נפילות מתח רגעיות וקצרות מאד אשר לא מכבות/מאפסות מכשירים אבל ה- UPS כן רואה אותם....
שאלה טובה אין לי תשובה.
ניתן להגדיר את רגישות ה UPS .
בזמן שהוא כבוי לחיצה רצופה של 6 שניות על לחצן ה POWER נותן לך בצג 3 מצבים שלחיצה על כפתור ה POWER עוברת ביניהם.
הברירת מחדל היא המצב האמצעי והם כותבים ששימוש במצב רגישות הגבוה ביותר עלול לגרום לבעיות שחוויתי. מאחר ובדקתי ומצב הרגישות היה על האמצע הנחתי שהבעיה ב UPS ולא בבעיות ברשת החשמל.
ימים יגידו האם צדקתי או לא.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·eli84 כתב:גם לי יש את התופעה בAPC. אבל לדעתי זה רגישות גבוהה של שינויי מתח. הוא קופץ לסוללה אולי פעם ביומיים למשך 5 שניות.
באמת אשמח לשמוע אם istarmini אצלך התופעה ממשיכה למרות החלפת המכשיר....
יתכן .
כמו שציינתי ניתן לכוון רגישות .
ברגישות הכי נמוכה הם כותבים שזה לא טוב עבור מחשבים אז אני מניח שהכוונה גם שלא טוב עבור נאס ולכן השארתי את הרגישות באמצע.