תלונה כנגד amazon.fr-למי פונים?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
יוחאי_ד פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 150
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #21 

ראיתי,תודה.
אם הם רשמו לי במייל חודש-חודשיים למרות שבאתר שלהם כתוב שחור על גבי לבן 22.1-אז כנראה שהם יודעים על מה הם מדברים...
וזה מחזיר אותנו לשירות בסניף ההזוי הזה.
חבל רק שהם מקלקלים את השם של אמזון העולמית.

צפוני1234
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 200
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #22 

גם לי הייתה חוויה לא נעימה עם Amazon.fr , הזמנתי רסיבר סוני מהם ב 22 לדצמבר, אחרי כמה ימים הגיע אליי מייל מ iparcel למלא ת"ז, מאז ועד 8.1 לא קיבלתי כלום, הסטטוס גם לא התעדכן. יצרתי איתם קשר והם אמרו לי שהם לא יודעים איפה החבילה , והאם אני רוצה שישלחו אותה שוב. עניתי להם שאני מעוניין, ואז קיבלתי מייל שהם אומרים שאי אפשר לעשות זאת, הם מזכים אותי על הסכום ואני צריך לעשות הזמנה מחדש, יפצו אותי במשלוח אקספרס.
בסוף הזמנתי רסיבר פיוניר מאמזון גרמניה, לצערי לא יכלתי להשתמש שם בפיצוי של המשלוח אקספרס כי הם אומרים שכל סניף עצמאי.
לא מתקרב לשם יותר.

יוחאי_ד פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 150
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #23 

קבלו המשך לסאגה עם הסניף ההזוי הזה של אמזון:
בצהריים אני מקבל הודעה שהחבילה בתהליך מישלוח.
כיפאק הייייי!!!!
אחה"צ אני מקבל הודעה שהחבילה אוטוטו יוצאת,אבל אני שם לב שאעפס תאריך ההגעה הוא ל 3.2 ולא תוך 3-4 ימים במשלוח אקספרס כפי שהובטח לי כפיצוי ( בזמנו,עם אלף התנצלויות וכו וכו וכו . )
שלחתי להם מייל בשאלה למה ומדוע,והרגע אני מקבל תשובה ש...שוב חלה טעות (האמת-נמאס כבר!) ושהמשלוח כבר יצא וזה מאוחר מדי לשנות.ושוב-אלף התנצלויות וכו וכו
חברים,זה במצב.
היזהרו בהזמנותיכם מאמזון צרפת(n)

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #24 

?Haven't the Jewish people suffered enough

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”