אנטנה טובה לעידן פלוס
-
Weihenstephan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
יש לי טלויזית סמסונג עם ממיר מובנה,
אני מחפש המלצה (אם אפשר קישור לחנות מהארץ) לאנטנה פנימית מוגברת שתהיה טובה לקליטת עידן פלוס ועם תמיכה ב DVBT2 - איזור הקליטה הוא אזור הקריות..
תודה
אני מחפש המלצה (אם אפשר קישור לחנות מהארץ) לאנטנה פנימית מוגברת שתהיה טובה לקליטת עידן פלוס ועם תמיכה ב DVBT2 - איזור הקליטה הוא אזור הקריות..
תודה
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
בשביל זה תתקשר לכוכבית 9524 לדעת מה אתה צריך אני למשל גר בקומה 6 ובעידן פלוס טוענים שאני צריך אנטנה חיצונית
בפועל אנטנה פנימית לקסוס 240 עובדת טוב אצלי או תקנה יאגי של סאקל ב52 שקל יש אנטנות חיצונית 69-145 שקל עד 15 אלמנטים אם איני טועה
בפועל אנטנה פנימית לקסוס 240 עובדת טוב אצלי או תקנה יאגי של סאקל ב52 שקל יש אנטנות חיצונית 69-145 שקל עד 15 אלמנטים אם איני טועה
-
Weihenstephan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אוקי זה סינית בשבילי.. יש אפשרות לקישור לאנטנה מוגברת טובה?
- tomer_1968
- עוסק בתחום

אנטנה מוגברת טובה כמו שאמרתי מינימום לקסוס 240 או 260 או 360 כאמור אני בקומה שישית וההמלצות של עידן פלוס הן אנטנה חיצונית ובכל זאת אני קולט ללא בעיות בקומה שישית או שתקנה יונדאי מוגברת ב100 שקל בניגוד ליונדאי יאגי שאינה מוגברת ועולה כחצי מחיר
פשוט תרשום אנטנה מוגברת לעידן פלוס או אנטנות לעידן פלוס יש במבצע ב25 שקל קיו 101 במקום 70 שקל אקנה ואבדוק מה היא שווה ומדוע נמכרת בחצי המחיר אם תרצה יש לי חדשה באריזה דגם 240 לקסוס ב-90 שקל בלבד לא תשיג מחיר זול יותר
פשוט תרשום אנטנה מוגברת לעידן פלוס או אנטנות לעידן פלוס יש במבצע ב25 שקל קיו 101 במקום 70 שקל אקנה ואבדוק מה היא שווה ומדוע נמכרת בחצי המחיר אם תרצה יש לי חדשה באריזה דגם 240 לקסוס ב-90 שקל בלבד לא תשיג מחיר זול יותר
- צביקהרשקוביץ
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 20
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
אנטנה לעידן
קצת באיחור אבל בכל זאת.... עם הניסיון שיש לי באיזור הקריות כמעט שאין בעיות קליטה של עידן מספיקה אנטנה stick קטנה באורך כ 15 ס"מ פסיבית כמובן (עולה 35 ש"ח). מלבד בקומות קרקע או מרתפים שם תיהיה חייב באנטנה חיצונית (התקנה מחוץ לבית) עם כבל לפי האורך המתאים עד לטלוויזיה . לא להתפתות לקנות אנטנות אקטביות מוגברות (ראה כתבה שלי בנושא אנטנות) שלא עוזרות בשיפור הקליטה .יש לכוון את הטלוויזיה לאפיק 29 כמובן . DVBT-2 יהיה לך בטלוויזיות סמסונג שנמכרו ממש לאחרונה .(בדגמים מסוימים).
בהצלחה.
בהצלחה.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

לא מסכים איתך יש איזורים שמספיק הסטיק 15 סנטימטר אצלי עם אנטנה מוגברת לקסוס בי טי 220 אין קליטה וגם לא עם אנטנה מוגברת טלסקופית לא ידועה וכמובן שלא עם אנטנה סטיק 15 סנטימטר עם אנטנה לקסוס בי טי 240 הקליטה מצוינת אין חכם כבעל נסיון
רמות קליטה מצוינת - קרבה מקסימלית למשדר סטיק מספיק
רמות קליטה בינונית - חייב אנטנה פנימית איכותית
רמות קליטה גרועות - חייב אנטנה חיצונית במרפסת או מוסתרת בתוך הבית
רמות קליטה גרועות מאוד - חייב אנטנה איכותית 15 אלמנטים על הגג
אנטנה מוגברת fm am ב200 שקל או 100 שקל מתצוגה חבל על הכסף חיצונית זולה יותר וטובה יותר כאן אני מסכים איתך במקרה זה
אפילו פנימית חינמית נותנת תוצאות לא פחות טובות ואולי אף טובות יותר ללא רעשי רקע בלתי נסבלים בגלל שהאנטנה מוגברת רק כשהיא כבויה אז נעלם הרעש
רמות קליטה מצוינת - קרבה מקסימלית למשדר סטיק מספיק
רמות קליטה בינונית - חייב אנטנה פנימית איכותית
רמות קליטה גרועות - חייב אנטנה חיצונית במרפסת או מוסתרת בתוך הבית
רמות קליטה גרועות מאוד - חייב אנטנה איכותית 15 אלמנטים על הגג
אנטנה מוגברת fm am ב200 שקל או 100 שקל מתצוגה חבל על הכסף חיצונית זולה יותר וטובה יותר כאן אני מסכים איתך במקרה זה
אפילו פנימית חינמית נותנת תוצאות לא פחות טובות ואולי אף טובות יותר ללא רעשי רקע בלתי נסבלים בגלל שהאנטנה מוגברת רק כשהיא כבויה אז נעלם הרעש
נערך לאחרונה על ידי tomer_1968 ב 17/01/2015 11:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- צביקהרשקוביץ
-
- עוסק בתחום

TOMER כתוב פה שאתה עוסק בתחום ....במשפט אחד (למרות הניסיון החכם שלך) אתה מוטעה ומטעה וחבל.
אני באופן אישי כמעט מידי יום פותר ומתקן בעיות קליטה במקומות שהיו שם (לפני) מתקינים שכביכול עוסקים בתחום.
כמובן בעזרת ציוד בדיקה מתאים וניסיון של למעלה מ32 שנה בתחום .
אנטנה 15 אלמנטים -אין צורך מיותר -אין מקום בארץ (וגם בשטחים) שאנטנה 6 אלמנטים יאגי לא הספיקה.
בהצלחה לכולם.
אני באופן אישי כמעט מידי יום פותר ומתקן בעיות קליטה במקומות שהיו שם (לפני) מתקינים שכביכול עוסקים בתחום.
כמובן בעזרת ציוד בדיקה מתאים וניסיון של למעלה מ32 שנה בתחום .
אנטנה 15 אלמנטים -אין צורך מיותר -אין מקום בארץ (וגם בשטחים) שאנטנה 6 אלמנטים יאגי לא הספיקה.
בהצלחה לכולם.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
לי האנטנה הזו פתרה את כל בעיות הקליטה שהיו
(בית קרקע בשלומי)
שמתי על גג הבית
https://www.tal-hetz.co.il/shop/he/%D7% ... -gain.html
(בית קרקע בשלומי)
שמתי על גג הבית
https://www.tal-hetz.co.il/shop/he/%D7% ... -gain.html
- tomer_1968
- עוסק בתחום

אוקיי מאחר והמחיר שלך אטרקטיבי אז כמובן מומלץ אנטנה חיצונית במחיר כזה מאשר פנימית במחיר דומה ואף יקר יותר
- צביקהרשקוביץ
-
- עוסק בתחום

ברור אורי שמאי שהאנטנה הזאת פתרה לך את בעיות הקליטה. ..ולא בגלל שהאנטנה הזאת מיוחדת.
אלה בגלל שלפני זה קלטת עם אנטנה שהייתה מונחת ליד הטלויזיה או בגובה נמוך.
כל סוג של אנטנה עם תתקין אותה על גג הבית יתן לך קליטה ....אם היית מתקין אנטנה חיצונית עם 6 אלמנטים היית מקבל אותה תוצאה אולי אפילו יותר טובה.
התשובה : אנטנה עם הרבה אלמנטים היא אנטנה מאוד כיוונית (זווית קרינה נמוכה) ויש לכוון אותה ממש במדויק עם מכשיר בדיקה מתאים...כמובן שאף אחד לא ירכוש מכשיר כיוון וגם לרוב המתקינים אין כזה מכשיר כיוון.
לכן ההמלצה שלי אנטנה יאגי של לא יותר מ 6 אלמנטים.
בהצלחה לכולם.
אלה בגלל שלפני זה קלטת עם אנטנה שהייתה מונחת ליד הטלויזיה או בגובה נמוך.
כל סוג של אנטנה עם תתקין אותה על גג הבית יתן לך קליטה ....אם היית מתקין אנטנה חיצונית עם 6 אלמנטים היית מקבל אותה תוצאה אולי אפילו יותר טובה.
התשובה : אנטנה עם הרבה אלמנטים היא אנטנה מאוד כיוונית (זווית קרינה נמוכה) ויש לכוון אותה ממש במדויק עם מכשיר בדיקה מתאים...כמובן שאף אחד לא ירכוש מכשיר כיוון וגם לרוב המתקינים אין כזה מכשיר כיוון.
לכן ההמלצה שלי אנטנה יאגי של לא יותר מ 6 אלמנטים.
בהצלחה לכולם.
נערך לאחרונה על ידי צביקהרשקוביץ ב 17/01/2015 12:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

לגבי בעלי מקצוע סתם לדוגמא הייתי בדיקור סיני בקופת חולים 3 פעמים ללא שיפור והייתי אצל מטפל פרטי יקר יותר ומייד היה שיפור
אז כן יש גם בעלי מקצוע גרועים שמציגים בחנות קליטה גרועה עם אנטנה פנימית במקום להתקין על הגג אנטנה חיצונית
גם מישהו התלונן שהתקינו לו אנטנה גדולה ולמרות זאת הפרעות בשידור
אז כן יש גם בעלי מקצוע גרועים שמציגים בחנות קליטה גרועה עם אנטנה פנימית במקום להתקין על הגג אנטנה חיצונית
גם מישהו התלונן שהתקינו לו אנטנה גדולה ולמרות זאת הפרעות בשידור
- tomer_1968
- עוסק בתחום

לגבי אנטנה זולה ב25 שקל קניתי ואדווח אם שווה משהו או שלא סביר להניח שלא לאור מחירה הנמוך לעומת אנטנה של יונדאי יקרה יותר מאותו ספק באינטרנט
Kobi D
- tomer_1968
- עוסק בתחום

זו האנטנה שדיגיטל בוקס המליצו להתקין באשקלון הם הכי יקרים בארץ מאמין שהיא טובה כי הם הכי יקרים בשוק ומשתמשים בציוד האיכותי ביותר
מצד שני למה להשקיע 200 שקל על אנטנה לדעתי אין הצדקה למחיר או שאולי העיצוב שלה גרם למחיר הזה והחומרים מהם היא בנויה
מצד שני למה להשקיע 200 שקל על אנטנה לדעתי אין הצדקה למחיר או שאולי העיצוב שלה גרם למחיר הזה והחומרים מהם היא בנויה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- tomer_1968
- עוסק בתחום

אם כך קח אנטנה יאגי של סיגמה בזול היא קטנה הייתה קטנה יותר אבל הפסיקו ליבא של 4 אלמנטים בלבד
- tomer_1968
- עוסק בתחום

לא מבין בקישור תרשום אנטנות סיגמה או צלחות לווין סיגמה