התאמת שלט אוניברסלי לרסיבר

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם, קודם כל אני חדש וקראתי פה קצת פורום ענק של אנשים טובים שאוהבים לעזור שמח שהגעתי לכאן!.
ברשותי רסיבר של PHILIPS דגם FR 751 ורציתי להתאים לו שלט אוניברסלי שלא יעלה הרבה כסף, חשוב להזכיר כי כשהרסיבר היה אצל בן דוד שלי והיה להם YES בבית השלט של YES הדליק וכיבה את הרסיבר, תודה מראש לעוזרים!.
המערכת שלי:
מגבר PHILIPS FR 751.
זוג רמקולים קדמיים של ITT 200W 150 RMS.
סנטר של PEERLES.
וזוג רמקולים אחוריים של WHARFEDALE.
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

מישהו??
עזרה? ):
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

GuyDvir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

אין לי מושג איך השלט של יס עשה את הפעולות האלה אבל אם זה יעזור לך אין לי בעיה להביא לך שלט חדש של יס..

TiGeRGuY
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 256
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אתה צריך ללחוץ (בשלט של יס) על TV ואז להכניס קוד בן 4 ספרות - מה שמקשר אותו אל הרסיבר.. איך תשיג את הקוד הזה אין לי מושג, אני רק יודע שברוב המכשירים החדשים של סוני הקוד הוא 0010..

במידה והגדרת כבר את השלט שיקושר עם הרסיבר, תצתרך ללחוץ על TV (לחיצה קצרה אחת) כדי שהשלט ישלוט על המגבר, אותו דבר לגבי היס (רק לחיצה על הכפתור YES שליד.

GuyDvir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

הקוד הוא לטלויזיה של סוני..
לא יצא לי לראות שלט של יס שעובד על מגברים.

יש כמובן עוד הרבה קודים לשליטה על סוני...

TiGeRGuY
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 256
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

GuyDvir כתב:הקוד הוא לטלויזיה של סוני..
לא יצא לי לראות שלט של יס שעובד על מגברים.

יש כמובן עוד הרבה קודים לשליטה על סוני...
...
השלט של הטלויזיה שלי שולט גם על הטלויזיה השניה וגם על עוד 2 וידאו חח וכל שלט ככה שולט על הכל.

שלט של יס לרסיבר יעבוד על אותו עיקרון כמו לטלויזיה, אומנם הוא לא מותאם לזה ממש.

GuyDvir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

בדרך כלל הקודים זהים לוידיו וכאלה.
לא יצא לי לראות רסיבר עובד עם שלט של יס.
שוב... אין לי בעיה להביא לבחור שלט כדי שהוא ינסה..

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

קודם כל תודה על התגובות, ותודה לכל מי שרצה להביא לי שלט של YES!.
אבל להשיג שלט של YES זאת לא בעיה לאחי בבית יש YES עם שלט אחד שהוא לא משתמש בו אבל השלט של YES רק הדליק וכיבה את הרסיבר ואני מחפש שלט אוניברסלי שישלוט על הרסיבר במלואו ולא רק להדליק ולכבות והשאלה היא אם אני יכול לקנות כל שלט אוניברסלי והוא ישלוט על הרסיבר או שצריך משהו מותאם, סליחה על הבלאגן שנוצר כאן ושוב תודה לעוזרים!.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”