עזרה במציאת מחליפה לסוני סדרה 9
שלום,
בקיץ האחרון בתקופת המונדיאל הוריי קנו את הסוני w905, בקרוב מאוד אני עובר מהבית של ההורים ומעוניין לרכוש לסלון מסך באותה רמה פחות או יותר. לפי מה שאני מבין אין יותר למכירה את הסוני אלא רק אולי בתצוגות, למרות שבזאפ אני רואה שכן מציעים למכירה את הדגם בחנויות האינטרנט.
כמובן שאם אמצא מסך "חדש" של הסוני אקח אותו בלי לחשוב הפעמיים,
המחליפה שלה, דגם 955, קיבלה ביקורות רעות ומתומחרת ביתר מידה מוגזמת בארץ.
אשמח לקבל המלצות של מסכים באותה רמה,
לא בעניין של 4K
תודה מראש
בקיץ האחרון בתקופת המונדיאל הוריי קנו את הסוני w905, בקרוב מאוד אני עובר מהבית של ההורים ומעוניין לרכוש לסלון מסך באותה רמה פחות או יותר. לפי מה שאני מבין אין יותר למכירה את הסוני אלא רק אולי בתצוגות, למרות שבזאפ אני רואה שכן מציעים למכירה את הדגם בחנויות האינטרנט.
כמובן שאם אמצא מסך "חדש" של הסוני אקח אותו בלי לחשוב הפעמיים,
המחליפה שלה, דגם 955, קיבלה ביקורות רעות ומתומחרת ביתר מידה מוגזמת בארץ.
אשמח לקבל המלצות של מסכים באותה רמה,
לא בעניין של 4K
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי fmiki ב 12/01/2015 17:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תקציב? גודל מסך? מרחק צפיה?
כל הדגמים שנגמרים ב-B הם 2014. דגמי 2013 נגמרים ב-A.
מבחינת איכות, אני לא חושב שיש הבדל בין כל דגמי W7 ו-W8.
דגמי W8 בארץ כוללים W805B, W815B, W828B. ייתכן ש-W855B הוא פשוט גרסת ה-60" שלהם. פרקטית אני לא חושב שיש הבדל בין הדגמים. היצרן טוען שיש הבדלים בהחלקת תנועה, אבל לא מצאתי שום מידע אמיתי בנושא.
אם אתה לא צריך 3D, למיטב הבנתי W705/W706B הם אותו דבר משאר הבחינות, אבל אני לא יודע אם הדגם קיים ב-60".
מבחינת איכות, אני לא חושב שיש הבדל בין כל דגמי W7 ו-W8.
דגמי W8 בארץ כוללים W805B, W815B, W828B. ייתכן ש-W855B הוא פשוט גרסת ה-60" שלהם. פרקטית אני לא חושב שיש הבדל בין הדגמים. היצרן טוען שיש הבדלים בהחלקת תנועה, אבל לא מצאתי שום מידע אמיתי בנושא.
אם אתה לא צריך 3D, למיטב הבנתי W705/W706B הם אותו דבר משאר הבחינות, אבל אני לא יודע אם הדגם קיים ב-60".