המלצה לטלוויזיה 50'' - רוכש כמתנה ולכן אשמח לכל עזרה שאקבל
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
שלום חברים,
מחפש טלוויזיה בגודל 50''
מרחק צפייה 3.5 מ'
צפייה בעיקר בערוצי 2,10 וערוצי ספורט באיכות HD + סרטים וסדרות שהורדו מהרשת באיכות HD.
תקציב סביב 4000 ש"ח.
חשבתי על פלזמה, שכן אני משער שבתקציב שהעמדתי לא ניתן לרכוש LCD או LED ברמה טובה (מה גם, שהשימוש יהיה לצפייה ולא שימושי מחשב שונים).
אשמח לקבל הצעות, שכן שלוש שנים לא חיפשתי טלוויזיה חדשה ואני פחות שולט בתחום.
תודה מראש לכל העוזרים.
מחפש טלוויזיה בגודל 50''
מרחק צפייה 3.5 מ'
צפייה בעיקר בערוצי 2,10 וערוצי ספורט באיכות HD + סרטים וסדרות שהורדו מהרשת באיכות HD.
תקציב סביב 4000 ש"ח.
חשבתי על פלזמה, שכן אני משער שבתקציב שהעמדתי לא ניתן לרכוש LCD או LED ברמה טובה (מה גם, שהשימוש יהיה לצפייה ולא שימושי מחשב שונים).
אשמח לקבל הצעות, שכן שלוש שנים לא חיפשתי טלוויזיה חדשה ואני פחות שולט בתחום.
תודה מראש לכל העוזרים.
גם LCD אפשר למצוא במחיר הזה. (מה שמכנים "LED" זה גם LCD, רק עם תאורה אחורית מבוססת LED ולא פלורסנטית.)
פלזמה באופן כללי איכות טובה יותר, אבל יש לה חסרונות משלה, והמלאים מתחילים להיגמר.
להמלצות, קרא כאן בפורום דיונים מלאחרונה.
פלזמה באופן כללי איכות טובה יותר, אבל יש לה חסרונות משלה, והמלאים מתחילים להיגמר.
להמלצות, קרא כאן בפורום דיונים מלאחרונה.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

בוקר טוב חברים,
כפי שהמליץ jtk, קראתי לא מעט שרשורים שונים והאמת יצאתי מעט מבולבל:
אני מבין שהיום אפשר ואולי רצוי לרכוש טלויזיית LED על פני פלזמה. ראיתי מס' דגמים אבל יותר מאשמח אם מישהו יכול לכוון לשניים שלושה דגמים מומלצים בתקציב של 4500 ש"ח לערך.
מס' הדגמים שקראתי עליהם הם:
50f5500
KDL50W805 - אישית אני מאוד אוהב את הטלוויזיות של סוני (יש לי את הדגם EX500) - האם נחשבת טובה?
האם יש דגם של פיליפס שנחשב איכותי ועומד בתקציב?
תודה חברים.
תודה רבה!
כפי שהמליץ jtk, קראתי לא מעט שרשורים שונים והאמת יצאתי מעט מבולבל:
אני מבין שהיום אפשר ואולי רצוי לרכוש טלויזיית LED על פני פלזמה. ראיתי מס' דגמים אבל יותר מאשמח אם מישהו יכול לכוון לשניים שלושה דגמים מומלצים בתקציב של 4500 ש"ח לערך.
מס' הדגמים שקראתי עליהם הם:
50f5500
KDL50W805 - אישית אני מאוד אוהב את הטלוויזיות של סוני (יש לי את הדגם EX500) - האם נחשבת טובה?
האם יש דגם של פיליפס שנחשב איכותי ועומד בתקציב?
תודה חברים.
תודה רבה!
קודם כל למרחק הצפייה שלך רצוי 60 אינץ ‚ בגלל שהתקציב נמוך תרכוש לפחות 55 אינץ .
http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp? ... ap&lang=he
http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp? ... ap&lang=he
-
blknom1
-
- חבר ותיק

,תודה אך ציינתי שהתקציב לא יכול לחרוג מ-4500 ש"ח. היה ואסתפק ב-50'' - החלופות שציינתי טובות? האם יש חלופות טובות אחרות שעומדות בתקציב?NK כתב:קודם כל למרחק הצפייה שלך רצוי 60 אינץ ‚ בגלל שהתקציב נמוך תרכוש לפחות 55 אינץ .
http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp? ... ap&lang=he...
·
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

האם זהו הדגם:jtk כתב:לגבי ה-W805B, אם אתה לא צריך 3D, יש את ה-W705B/W706B שלמיטב ידיעתי היא אותו דבר חוץ מזה שאין 3D....
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... 36&noidx=1
כן יש לי ניסיון עם ה 60PB5600 אצלי זה היתחיל בשידרוג ל 51 אינץ סמסונג מ 47 טושיבה בת שנתיים ל 3.9 מטר נטו שלא נתן את הגודל המבוקש ולכן בסוף הוחלט על 60PB5600
יתרונות המכשיר :
1. מחיר
2. 3שנים אחריות
3. מתמודד יפה עם חדר מואר יחסית
4. נוח לכיול
5. מודל 2014 דק מאוד וקל מאוד לא מתחמם וחסכוני בחשמל יחסית לפלזמה ( וכמובן יש צורך לבטל מצב חיסכון כדי לקבל תמונה איכותית יותר)
6. תמונה חדה ונעימה לעיין
7. איכות צליל סבירה למסך כל כך דק
8. FULL HD (שזה לא כל כך חשוב ממרחק של 3 מטר ומעלה )
9. גודל פיקסלים קטנים (שזה לא כל כך חשוב ממרחק של 2 מטר ומעלה )
10. זויות צפיה מעולות
11. תנועת סצנות סרטים וספורט מהירה
12. תפריטים בעיברית
החסרונות
1. רק חיבור HDMI אחד (צריך לקנות מפצל אם רוצים יותר)
2. עומק השחורים נמוך מהסמסונג
3. לא תלת מימד ולא סמארט
4. בכל זאת פלזמה יש להשתמש ב100-200 שעות הראשונות בזהירות ללא תמונה סטטית ולעשות שטיפת תמונה בסוף כל יום כדי למנוע צריבות\צבירות במיוחד בתחילת תקופת השימוש הראשונה
יתרונות המכשיר :
1. מחיר
2. 3שנים אחריות
3. מתמודד יפה עם חדר מואר יחסית
4. נוח לכיול
5. מודל 2014 דק מאוד וקל מאוד לא מתחמם וחסכוני בחשמל יחסית לפלזמה ( וכמובן יש צורך לבטל מצב חיסכון כדי לקבל תמונה איכותית יותר)
6. תמונה חדה ונעימה לעיין
7. איכות צליל סבירה למסך כל כך דק
8. FULL HD (שזה לא כל כך חשוב ממרחק של 3 מטר ומעלה )
9. גודל פיקסלים קטנים (שזה לא כל כך חשוב ממרחק של 2 מטר ומעלה )
10. זויות צפיה מעולות
11. תנועת סצנות סרטים וספורט מהירה
12. תפריטים בעיברית
החסרונות
1. רק חיבור HDMI אחד (צריך לקנות מפצל אם רוצים יותר)
2. עומק השחורים נמוך מהסמסונג
3. לא תלת מימד ולא סמארט
4. בכל זאת פלזמה יש להשתמש ב100-200 שעות הראשונות בזהירות ללא תמונה סטטית ולעשות שטיפת תמונה בסוף כל יום כדי למנוע צריבות\צבירות במיוחד בתחילת תקופת השימוש הראשונה
רב סרן-רועי קליין.
·blknom1 כתב: האם זהו הדגם:
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... 36&noidx=1...
http://www.ret.co.il/m/172915
נראה לי שהמחירים בפירסום היו נמוכים יותר לפני כמה שבועות, אבל בכל מקרה נראה לי אפשרי להגיע ל-4500 ש"ח אחרי מיקוח, או קצת פחות. ייתכן שדגמי סמסונג עדיפים מבחינת עלות/תועלת. יתרון אחד של דגם הסוני הזה הוא input lag נמוך יותר מרוב היצרנים האחרים, מה שטוב יותר למשחקים.
ה-W805B בקישור שלך שעולה בערך אותו דבר היא כנראה רק עם שנה אחריות, מיבואנים אחרים.