המלצה למסך בסביבות ה 50" רצוי 3D סמארט לא נחוץ
אז הסופה שהייתה השבוע גרמה לקפיצת חשמל שכנראה שרפה לי את הטלויזיה בסלון.
שלחתי הודעה לסמליין אבל אני מניח שמכיוון שחלפה לי האחריות לפני בערך חצי שנה יעלה לי בטח לפחות כמו חצי טלויזיה חדשה לתקן אותה ולכן אני מחפש מסך חדש.
מכיוון שזו הוצאה לא צפוי התקציב לא גבוה בסביבות העד 3500 ש"ח מחפש טלויזיה שרואים בה כמה שיותר טוב במסגרת התקציב המוגבל, אין צורך בסמארט, רצוי 3D לא משנה איזה
מרחק הצפיה הוא 3מ' רואים בעיקר סרטים ויס.
ראיתי שיש את ההייסנס 50K610 אבל אין לי שום ניסיון איתם.
אשמח להמלצות נוספות
שלחתי הודעה לסמליין אבל אני מניח שמכיוון שחלפה לי האחריות לפני בערך חצי שנה יעלה לי בטח לפחות כמו חצי טלויזיה חדשה לתקן אותה ולכן אני מחפש מסך חדש.
מכיוון שזו הוצאה לא צפוי התקציב לא גבוה בסביבות העד 3500 ש"ח מחפש טלויזיה שרואים בה כמה שיותר טוב במסגרת התקציב המוגבל, אין צורך בסמארט, רצוי 3D לא משנה איזה
מרחק הצפיה הוא 3מ' רואים בעיקר סרטים ויס.
ראיתי שיש את ההייסנס 50K610 אבל אין לי שום ניסיון איתם.
אשמח להמלצות נוספות
50 אינץ ל 3 מטר יתן לך יכולת להנות מ 720P
אך ל 1080 עדיף לך כבר גודל יותר גדול
http://carltonbale.com/1080p-does-matter/
אז אולי עדיף שתתקן את הטלויזיה שלך בסך הכל כרטיס ספק כח תזמין מ EBAY
אך ל 1080 עדיף לך כבר גודל יותר גדול
http://carltonbale.com/1080p-does-matter/
אז אולי עדיף שתתקן את הטלויזיה שלך בסך הכל כרטיס ספק כח תזמין מ EBAY
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
אז תזמין בעל מיקצוע לתיקון
רב סרן-רועי קליין.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@DANBR22
·
אז קח אותה לטכנאי שמתעסק בזה. למה לוותר ככה על המסך מבלי לבדוק מה הנזק? אולי סתם איזה רכיב שהלך ואולי באמת הלך המסך כולו.. אבל שווה לבדוק לדעתי.
·
אז קח אותה לטכנאי שמתעסק בזה. למה לוותר ככה על המסך מבלי לבדוק מה הנזק? אולי סתם איזה רכיב שהלך ואולי באמת הלך המסך כולו.. אבל שווה לבדוק לדעתי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@DANBR22
·
לא הייתי מזמין את השירות שלהם במידה וזה לא במסגרת האחריות שלהם. מנסיון של אחרים, הם מבקשים מחירים גבוהים בכמה סדרי גודל ממעבדות פרטיות בלתי תלויות. אני מהמר מראש שהמחיר שהם יציעו לך יהיה מגוחך (בקטע רע).
·
לא הייתי מזמין את השירות שלהם במידה וזה לא במסגרת האחריות שלהם. מנסיון של אחרים, הם מבקשים מחירים גבוהים בכמה סדרי גודל ממעבדות פרטיות בלתי תלויות. אני מהמר מראש שהמחיר שהם יציעו לך יהיה מגוחך (בקטע רע).
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".