המלצה לקפה

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
moshenuri פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

שלום רב,

אני גר באיזור קריית אונו-פ"ת. ברשותי VBM DOMOBAR ומטחנה. אני מבקש המלצה לפולים מקלייה מקומית או יבוא בתקציב של 70 עד 100 ש"ח לקילו. אנו שותים לרוב הפוך ולפעמים אספרסו. אוהבים קפה חזק. אני קונה מהקפה השכונתי DANESI GOLD QUALITY ודי מרוצה. אתמול היה אצלנו חבר מהצפון שדי מבין בקפה וטען שהפולים באריזה (שנפתחה שעה לפני) לא נראים טוב. חלקם "מזיעים" וחלקם יבשים. אמר שלמרות שתאריך תוקף בסדר, יכול להיות שהאריזות לא הוצבו בתנאים מתאימים. הבית קפה שאני קונה ממנו עובד לא רע והקפה רץ שם (רק שלא יודעים להכין שם קפה )-:
ולשאלתי,
האם יש קפה בקלייה מקומית באיכות טובה או שתמיד קלייה איטלקית טרייה תהיה איכותית יותר?
אשמח להמלצות על מקום לקנות קפה באיזור שלי ועל תערובת מומלצת.

תודה רבה
משה

udilo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 182
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #2 

רוני מקפה רות בפתח תקווה (תעשה חיפוש מופיע בהרבה שירשורים בפורום) או אצל נגרו במשלוח. יש גם אחרים טובים, אבל לי יש ניסיון רק עם שני אלו. אי אפשר להשוות את הרמה שתקבל מקפה טרי לעומת איטלקי שנקלה לפני חודשים ארוכים ואוכסן בתנאים מפוקפקים.
·

moshenuri פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

תודה רבה

eldza
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 235
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #4 

האם יש קפה בקלייה מקומית באיכות טובה או שתמיד קלייה איטלקית טרייה תהיה איכותית יותר?
...
השאלה צריכה להיות מנוסחת הפוך, ואז התשובה תהיה: בד"כ קפה מקליה מקומית יותר איכותי
אלדד

noam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1425
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #5 

תנסה את ספורה יש להם קפה מותג שלהם כשהקליה של אווה ,עולה 70 ש"ח לקילו שאפשר לחלק 250 לכל מני סוגים.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”