לפני כיומיים התקנתי את OpenELEC על הפיי, והתקנתי את החבילה של TheWIz.
אך כשניסיתי להתקין את xbmctorrent, נתקלתי בבעיה.
כאשר אני לוחץ על Add-on, ואז על Add from zip, ומנווט לקובץ הזיפ של התוסף, אין אפשרות להתקין את התוסף.
כשאני מסמן את הקובץ, כפתור "ok" שאמור להפוך ללבן ולאפשר לי ללחוץ עליו ולהתקין את הקובץ, נשאר אפור.
לחיצה כפולה על הקובץ הזיפ פשוט מציגה את תוכן הקובץ (התיקיות שנמצאות בתוך הזיפ).
שום דבר שעשיתי לא גורם להתקנת התוסף.
אני בטוח שמדובר בקובץ הנכון, משום שבאותו קובץ השתמשתי להתקנת התוסף במחשב האישי, בלפטופ, ובטבלט, ללא כל בעיות מיוחדות.
מישהו מכיר את הבעיה ? האם יש דרך מיוחדת להתקין את התוסף ?
שאלה נוספת - ניסיתי לחבר כונן קשיח נייד לאחת מיציאות ה Usb. הכונן לא מזוהה. האם מדובר בבעית מתח, או שיש צורך להגדיר דריבר מסוים לכונן ב OpenELEC ? או שאולי צריך לפרמט את הכונן לפורמט של לינוקס ?
שאלה אחרונה - אני מצליח להזרים תכנים לטלויזיה מהסמארטפון בעזרת האפליקציה iMediaShare, אך האפליקציה של youtube לא מזהה את הפאי.
האם קיים איזה תוסף שיאפשר שליטה טובה ביוטיוב המותקן ב openELEC בעזרת הסמארטפון ?
תודה מראש על העזרה!
בעיה בהתקנת xbmctorrent ב OpenELEC, רספברי פיי ושאלות נוספות...
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
תוסף XBMC TORRENT אני לא מכיר, אבל אני יודע שיצא לו מחליף בשם KODITORRENT והוא מיועד לגירסאות 14 ומעלה, תנסה
שאלה 2 - בהחלט יכולה להיות בעיית מתח, תקנה USB HUB או חבר HDD עם מתח חיצוני. לא ניתן לשלול את האפשרות של הדרייבר, אבל לדעתי זו בעיית מתח
שאלה 3 - אנדרואיד או אפל ? אם אנדרואיד, תוריד YATSE, לאחר שתגדיר אותה זריז, כנס לאפליקצית YOUTUBE במכשיר, ותלחץ על הכפתור של הSHARE הזה ואז "שלח אל XBMC" וזה יפעיל במכשיר,
אם אתה בIOS, תוריד XBMC Constellation - בתפריט צד שם יש לך YOUTUBE, אתה יכול לחפש משם ולהפעיל ישירות. (כמובן אחרי שהגדרת את האפליקציה בזריז)
שאלה 2 - בהחלט יכולה להיות בעיית מתח, תקנה USB HUB או חבר HDD עם מתח חיצוני. לא ניתן לשלול את האפשרות של הדרייבר, אבל לדעתי זו בעיית מתח
שאלה 3 - אנדרואיד או אפל ? אם אנדרואיד, תוריד YATSE, לאחר שתגדיר אותה זריז, כנס לאפליקצית YOUTUBE במכשיר, ותלחץ על הכפתור של הSHARE הזה ואז "שלח אל XBMC" וזה יפעיל במכשיר,
אם אתה בIOS, תוריד XBMC Constellation - בתפריט צד שם יש לך YOUTUBE, אתה יכול לחפש משם ולהפעיל ישירות. (כמובן אחרי שהגדרת את האפליקציה בזריז)