שוב שינוי שם לאתר סאבטייטל \ היבסאבס
-
tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
-
tomer953
- חבר מכור קשה

או משהו שקשור לזכויות יוצרים,
או שהם רצו שינוי שם, החליטו על היבסאבס והתחרטו
לדעתי זכויות יוצרים
או שהם רצו שינוי שם, החליטו על היבסאבס והתחרטו
לדעתי זכויות יוצרים
תומר, למי יש זכויות יוצרים על hebsubs או היבסאבס?
לאף אחד אלא אם תחכים אותנו.
השם הקודם לא היה מי יודע מה...
לאף אחד אלא אם תחכים אותנו.
השם הקודם לא היה מי יודע מה...
-
tomer953
- חבר מכור קשה

הכוונה זכויות יוצרים לא על השם, אלא על התוכן.
האתר עצמו מפרסם כתוביות שזה נושא ששנוי במחלוקת לגבי חוקיותו, שכן ארגון זירה כבר הודיע כי בכוונתו לצאת נגד המתרגמים, ואולי בעקבות כך הם עברו שרת/שינו דומיין, בדומה לכל האתרים שמשנים דומיין כאשר יש מצוד אחריהם
נושא החוקיות הוא גם מה שגרם להפרדה של אתר סאבטייטל מאתר סרטים מלכתחילה, בעבר אתר סרטים ריכז הכל.
האתר עצמו מפרסם כתוביות שזה נושא ששנוי במחלוקת לגבי חוקיותו, שכן ארגון זירה כבר הודיע כי בכוונתו לצאת נגד המתרגמים, ואולי בעקבות כך הם עברו שרת/שינו דומיין, בדומה לכל האתרים שמשנים דומיין כאשר יש מצוד אחריהם
נושא החוקיות הוא גם מה שגרם להפרדה של אתר סאבטייטל מאתר סרטים מלכתחילה, בעבר אתר סרטים ריכז הכל.
לא קשור לזיר״ה
כיוון שזירה לא השלתלטו על הדומיין או חסמו אותו לישראליים והוא עושה הפנייה לדומיין החדש.
הדומיין הוא בשליטה של הבעלים.
יש פה מיתוג חדש כנראה שהיבסאב לא מי יודע מה מושך...
זה הכל.
כיוון שזירה לא השלתלטו על הדומיין או חסמו אותו לישראליים והוא עושה הפנייה לדומיין החדש.
הדומיין הוא בשליטה של הבעלים.
יש פה מיתוג חדש כנראה שהיבסאב לא מי יודע מה מושך...
זה הכל.
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 11/01/2015 18:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
tomer953
- חבר מכור קשה

כן אבל יש הרבה מעבר
להזכירך אתרי ענק הורדות ענקיים עוברים לעיתים דומיינים, לא כי ״לא ימצאו״ אלא כי יש להם סיבות שלהם...
להזכירך אתרי ענק הורדות ענקיים עוברים לעיתים דומיינים, לא כי ״לא ימצאו״ אלא כי יש להם סיבות שלהם...
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
כבר הודעתי על כך אתמול בערב
http://www.hometheater.co.il/vp2204653#2204653
בכל מקרה תודה על הזריזות בעדכונים
http://www.hometheater.co.il/vp2204653#2204653
בכל מקרה תודה על הזריזות בעדכונים
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
-
tomer953
- חבר מכור קשה

כנראה מחר או מקסימום מחרתיים תקבל אותו כעדכון מהרפו הרישמי.
כשהתוסף נמצא ברפו הרישמי של קודי, ואתה שולח להם עדכון, לוקח להם קצת זמן לעדכן, כנראה בודקים תקינות ושאין משהו חריג.
כשהתוסף נמצא ברפו הרישמי של קודי, ואתה שולח להם עדכון, לוקח להם קצת זמן לעדכן, כנראה בודקים תקינות ושאין משהו חריג.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
בעלי האתר סאבטיטל יושבים בארה"ב וחיפשו לאחרונה אדם שינהל וייקח את כל נושא הכתוביות.
אני לא בטוח אם האתר נמכר או שכחלק מהתחדשות הזאת שונה השם, מה שבטוח שאני מקווה מאוד שלא ישנו אותו, האתר הזה המוביל והטוב ביותר מבין אתרי הכתוביות. ניטרלי, פשוט, ועם המאגר הגדול ביותר.
רק שלא יהרסו לנו אותו.
אני לא בטוח אם האתר נמכר או שכחלק מהתחדשות הזאת שונה השם, מה שבטוח שאני מקווה מאוד שלא ישנו אותו, האתר הזה המוביל והטוב ביותר מבין אתרי הכתוביות. ניטרלי, פשוט, ועם המאגר הגדול ביותר.
רק שלא יהרסו לנו אותו.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
· תודה רבה....
נ.ב. האם יש חדש בנוגע לסאבסנטר?
חברים התקנתי את העדכון החדש של סאבטייטל (K כתוביות) אבל עדיין לא מוצא לי כתוביות כשאני נכנס לאתר יש כתוביות בעברית לסדרה
למשהו יש מושג איך מסדרים את הבעיה?
מיותר לציין שגם הטורק וגם הסאבסנטר לא עובדים
תודה לכל העוזרים
תודה לכל העוזרים
· חיפוש ידני אמור לפתור את הבעייהguypro כתב:חברים התקנתי את העדכון החדש של סאבטייטל (K כתוביות) אבל עדיין לא מוצא לי כתוביות כשאני נכנס לאתר יש כתוביות בעברית לסדרה
תודה לכל העוזרים...
@reab4u
·
תודה על התגובה
ניסיתי ידני גם לא עובד
רשמו כאן שהסבטייטל טוב כמו הטורק אם לא יותר..הבנתי שאולי אני מפספס משהו תמיד מוציא לי תוצאות ריקות
----------------------------------
לגבי catz אם כבר אתה זורק אותי לשרשור אחר כי מרגיש שענית על השאלה הזאת כמה פעמים לפחות תן קישור אם לא בא לך לעזור גם בסדר אתה לא חייב הכל כאן הדדי
·
תודה על התגובה
ניסיתי ידני גם לא עובד
רשמו כאן שהסבטייטל טוב כמו הטורק אם לא יותר..הבנתי שאולי אני מפספס משהו תמיד מוציא לי תוצאות ריקות
----------------------------------
לגבי catz אם כבר אתה זורק אותי לשרשור אחר כי מרגיש שענית על השאלה הזאת כמה פעמים לפחות תן קישור אם לא בא לך לעזור גם בסדר אתה לא חייב הכל כאן הדדי