אני רוצה למכור את הטכניקס SL2000 שלי
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
מדובר במכשיר הנעה ישירה די סטנדרטי, בעל זרוע "S" ומנוע DC פשוט (לא סינכרוני AC וללא נעילת קוורץ) בעל כיוון מהירות ידני.
להערכתי, בין 400 ל-650 ש"ח, יהיה מחיר הוגן. תלוי במצבו המכאני והחשמלי. עדיף לצרף ראש פשוט ושלה למכירה (גם במחיר שנקבתי).
קרא בשרשור הבא אודות תמחור פטיפונים.
להערכתי, בין 400 ל-650 ש"ח, יהיה מחיר הוגן. תלוי במצבו המכאני והחשמלי. עדיף לצרף ראש פשוט ושלה למכירה (גם במחיר שנקבתי).
קרא בשרשור הבא אודות תמחור פטיפונים.
מכשירים טובים נמכרו לאחרונה ב- Ebay בטווח של 700-750 ש"ח. הם כולם כללו ראשים סבירים.
ללא ראש, נראה לי 600-650 כמחיר הגיוני (אני מניח פטיפון תקין מכנית וקוסמטית?). האמת שיש כרגע בארץ קצת הייפ מיותר על מכשירים של Technics, כך שאולי אפשר לנסות "לדחוף" את המחיר ב- 100-200 ש"ח נוספים, אבל אז אתה מחפש מישהו שלא ממש מבין מה הוא קונה...

ללא ראש, נראה לי 600-650 כמחיר הגיוני (אני מניח פטיפון תקין מכנית וקוסמטית?). האמת שיש כרגע בארץ קצת הייפ מיותר על מכשירים של Technics, כך שאולי אפשר לנסות "לדחוף" את המחיר ב- 100-200 ש"ח נוספים, אבל אז אתה מחפש מישהו שלא ממש מבין מה הוא קונה...
- tomyeshuah
- חבר ותיק

האם זו המלצה לשימוש בשיטת מצליח?nkorah כתב:האמת שיש כרגע בארץ קצת הייפ מיותר על מכשירים של Technics, כך שאולי אפשר לנסות "לדחוף" את המחיר ב- 100-200 ש"ח נוספים, אבל אז אתה מחפש מישהו שלא ממש מבין מה הוא קונה...
...
במילים אחרות: לדעתי, מתאים יותר להודעה פרטית כיוון שיש כאן בעיית הגינות.
(מה בדיוק יחשוב הקונה הפוטנציאלי שיחפש את הביטוי "SL2000" ויתקל בהמלצה זו?)
הי,
אין כאן בעיית הגינות מבחינתי, ואני אסביר
בסופו של יום, מכירת מוצר מיד שניה היא מפגש בין קונה למוכר ב"תנאי שוק". בהודעה שלי (כמו שאנחנו עושים בד"כ) כתבתי באיזה מחיר בד"כ נפגשים קונים ומוכרים "בעולם הגדול" ובאילו תנאים (פטיפון תקין, ראש כלול ותקין וכיו"ב).
אבל אנחנו לא בעולם הגדול, אלא בארץ ישראל הקטנה, בה כרגע יש מצב ייחודי שבו פטיפונים של Technics מצליחים להשיג מחירים גבוהים יותר מאשר שם בחוץ. נכון - גם על בסיס בורות של הרוכשים, אבל גם על בסיס העובדה שהביקוש בארץ כרגע גבוה, ההצע מוגבל, וליבוא מחו"ל יש עלות בעצמה. הערכת מחיר לא משרתת רק את הקונים, ואני אעשה חטא למוכר אם לא אספר לו שכרגע אפשר להשיג מחיר קצת יותר גבוה, לא?
הצעתי תוספת של 100-200 ש"ח שהם בעייני (!) סבירים. "שיטת מצליח" לטעמי היא נסיון להטעות את הרוכש ולבקש מחיר מופרך. אני לא חושב שזה המצב?
אין כאן בעיית הגינות מבחינתי, ואני אסביר
בסופו של יום, מכירת מוצר מיד שניה היא מפגש בין קונה למוכר ב"תנאי שוק". בהודעה שלי (כמו שאנחנו עושים בד"כ) כתבתי באיזה מחיר בד"כ נפגשים קונים ומוכרים "בעולם הגדול" ובאילו תנאים (פטיפון תקין, ראש כלול ותקין וכיו"ב).
אבל אנחנו לא בעולם הגדול, אלא בארץ ישראל הקטנה, בה כרגע יש מצב ייחודי שבו פטיפונים של Technics מצליחים להשיג מחירים גבוהים יותר מאשר שם בחוץ. נכון - גם על בסיס בורות של הרוכשים, אבל גם על בסיס העובדה שהביקוש בארץ כרגע גבוה, ההצע מוגבל, וליבוא מחו"ל יש עלות בעצמה. הערכת מחיר לא משרתת רק את הקונים, ואני אעשה חטא למוכר אם לא אספר לו שכרגע אפשר להשיג מחיר קצת יותר גבוה, לא?
הצעתי תוספת של 100-200 ש"ח שהם בעייני (!) סבירים. "שיטת מצליח" לטעמי היא נסיון להטעות את הרוכש ולבקש מחיר מופרך. אני לא חושב שזה המצב?
- tomyeshuah
- חבר ותיק

כוונתי הייתה שמי שירכוש Technics מהדגם הנ"ל (יתכן כי את זה בדיוק) או מדומיו ויחפש עליו מידע ברשת (בשפה העברית) עלול להתקל בשרשור, ולהתאכזב מאמינות המוכרים.
לא מדובר כאן במחיר מופרך, אלא בניצול תמימותו של הקונה.
מהי בדיוק מטרת שרשור חוות הדעת הגדול, אם לא למנוע מקרים כאלו כאשר נגשים לרכוש מכשיר ב"יד שנייה"?
מהי בדיוק מטרת שרשור חוות הדעת הגדול, אם לא למנוע מקרים כאלו כאשר נגשים לרכוש מכשיר ב"יד שנייה"?
-
MosheLavi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
- שם מלא: Moshe Lavi
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני רק רוצה לידע את חברי הפורום שאני רכשתי את הפטיפון הזה לפני שנה במחיר של 1000
ואז לא ידעתי ולא הבנתי מה המחיר הנכון עבורו. היו ועדיין יש לי אוסף ענק של תקליטים שאספתי במהלך 58 השנים שאני חי על הכדור הזה.
רוב התקליטים הם מהדורות ראשונות שרכשתי בזמן אמיתי בשנות ה 70 והחלטתי שאני מתחיל לשמוע אותם שוב בפטיפון
ראיתי מוכר באחד הפורומים שנראה לי יחסית אמין והוא הציע לי את הפטיפון הז במחיר של 1000 שקלים.
לפני שנה הייתי תמים ולא הבנתי הרבה. וקניתי אותו.. היום אני בטוח שהוא שווה פחות מ 1000 שקלים
ומכיוון שמאז רכשתי אותו ושיפצתי טורנס אין לי צורך בפטיפון הזה יותר.
לכן שאלתי כאן מהו המחיר הריאלי שאני יכול לדרוש עבורו... אין לי שום צורך בשיטת מצליח זו או אחרת. אני לא סוחר ואין לי שום מטרה
להרוויח מהפטיפון הזה כסף ומצד שני אין לי גם שום כוונה למכור אותו במחיר נמוך מהשווי האמיתי שלו.
יש לציין שהפטיפון במצב מעולה.
תודה לכולם.. על התשובות.
ואז לא ידעתי ולא הבנתי מה המחיר הנכון עבורו. היו ועדיין יש לי אוסף ענק של תקליטים שאספתי במהלך 58 השנים שאני חי על הכדור הזה.
רוב התקליטים הם מהדורות ראשונות שרכשתי בזמן אמיתי בשנות ה 70 והחלטתי שאני מתחיל לשמוע אותם שוב בפטיפון
ראיתי מוכר באחד הפורומים שנראה לי יחסית אמין והוא הציע לי את הפטיפון הז במחיר של 1000 שקלים.
לפני שנה הייתי תמים ולא הבנתי הרבה. וקניתי אותו.. היום אני בטוח שהוא שווה פחות מ 1000 שקלים
ומכיוון שמאז רכשתי אותו ושיפצתי טורנס אין לי צורך בפטיפון הזה יותר.
לכן שאלתי כאן מהו המחיר הריאלי שאני יכול לדרוש עבורו... אין לי שום צורך בשיטת מצליח זו או אחרת. אני לא סוחר ואין לי שום מטרה
להרוויח מהפטיפון הזה כסף ומצד שני אין לי גם שום כוונה למכור אותו במחיר נמוך מהשווי האמיתי שלו.
יש לציין שהפטיפון במצב מעולה.
תודה לכולם.. על התשובות.
·tomyeshuah כתב:כוונתי הייתה שמי שירכוש Technics מהדגם הנ"ל (יתכן כי את זה בדיוק) או מדומיו ויחפש עליו מידע ברשת (בשפה העברית) עלול להתקל בשרשור, ולהתאכזב מאמינות המוכרים.
מהי בדיוק מטרת שרשור חוות הדעת הגדול, אם לא למנוע מקרים כאלו כאשר נגשים לרכוש מכשיר ב"יד שנייה"?...
אני מסכים אתך זה לא מוסרי לנצל תמימות של קונה
אבל לנצל טיפשות עדרית של קהל קונים - זאת כבר מצווה
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
אם כבר עלה המונח 'טיפשות עדרית'... יש איזה עבריינצ'יק 'נדיר, נדיר, פצצה, פצצה' שעושה מזה קריירה בפייס.raniburg כתב:לנצל טיפשות עדרית של קהל קונים - זאת כבר מצווה...
טומי ,
לגבי אותו עבריין אכן יש לו קבוצה בפייס והיא פעילה ויש שם מלא דבלים שאוכלים את מה שהוא אומר
ובנוסף יש עוד שני קבוצות שהם מכירה של סטראו וגם חלק מוכרים אצלנו בפורום ביד 2
בקצרה יש מלא הזויים
לגבי אותו עבריין אכן יש לו קבוצה בפייס והיא פעילה ויש שם מלא דבלים שאוכלים את מה שהוא אומר
ובנוסף יש עוד שני קבוצות שהם מכירה של סטראו וגם חלק מוכרים אצלנו בפורום ביד 2
בקצרה יש מלא הזויים
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- tomyeshuah
- חבר ותיק

Re: מחיר גבוה
@avile7
לגבי ה-SL-D2, תלוי באיזה ראש מדובר והאם המחט מקורית.
גם תלוי בצבע הפטיפון (כסוף או שחור) ובמצב צירי המכסה.
אני לדוגמה קניתי SL-D2 כסוף עם ראש Stanton 680EE ומחט מקורית, שלת טכניקס מקורית ומכסה,
ב-75 ש"ח. (היה זקוק להחלפת שנאי פנימי).
לגבי ה-SL-D2, תלוי באיזה ראש מדובר והאם המחט מקורית.
גם תלוי בצבע הפטיפון (כסוף או שחור) ובמצב צירי המכסה.
אני לדוגמה קניתי SL-D2 כסוף עם ראש Stanton 680EE ומחט מקורית, שלת טכניקס מקורית ומכסה,
ב-75 ש"ח. (היה זקוק להחלפת שנאי פנימי).
- tomyeshuah
- חבר ותיק

Re: ותקין?
@avile7
החלפתי שנאי, בעלות של 25 ש"ח.
סה"כ = 100 ש"ח , ל-SL-D2 עם ראש Stanton 680ee ומחט מקורית.
אבל זהו בהחלט מחיר מציאה.
אני מרגיש שאני שוב חוזר על דברי. אבל לשאלתך: תלוי באיזה ראש של אודיו טכניקה מדובר והאם המכסה היה שלם ותקין?
כמובן שידע הקונה ובקיאותו גם משפיעים על המחיר.
החלפתי שנאי, בעלות של 25 ש"ח.
סה"כ = 100 ש"ח , ל-SL-D2 עם ראש Stanton 680ee ומחט מקורית.
אבל זהו בהחלט מחיר מציאה.
אני מרגיש שאני שוב חוזר על דברי. אבל לשאלתך: תלוי באיזה ראש של אודיו טכניקה מדובר והאם המכסה היה שלם ותקין?
כמובן שידע הקונה ובקיאותו גם משפיעים על המחיר.