האם יש תוכה חינמית לצפייה במצלמות IQ דרך 3G
- iseeyou
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 231
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
- יצירת קשר:
תנסה לתת לנו יותר פרטים על איזה מצלמות יש לך, איזה DVR / NVR / תוכנת מחשב???
צילום של המוצר או דגם מדוייק גם יעזור.
בהצלחה,
דודי
מצלמות אבטחה
צילום של המוצר או דגם מדוייק גם יעזור.
בהצלחה,
דודי
מצלמות אבטחה
@iseeyou
הדגם של שתי המצלמות שלי הוא : IQM32N
שתי המצלמות מחוברות דרך סוויץ POI ומשם חיבור לאינטרנט. לסוויץ מחובר גם המחשב נייד שלי חממנו אני צופה במצלמות .
ה
להקלטה אני משתמש בתוכנה בשם ISPY
אני בשום אופן לא מצליח לצפות במצלמות כשאני מחוץ לבית דרך מחשב אחר או 3G
וכאן אני צריך את עזרתכם האם יש תוכנה שבה אני מקנפג עם הסלולרי שלי ואוכל כן לצפות מרחוק?
·
הדגם של שתי המצלמות שלי הוא : IQM32N
שתי המצלמות מחוברות דרך סוויץ POI ומשם חיבור לאינטרנט. לסוויץ מחובר גם המחשב נייד שלי חממנו אני צופה במצלמות .
ה
להקלטה אני משתמש בתוכנה בשם ISPY
אני בשום אופן לא מצליח לצפות במצלמות כשאני מחוץ לבית דרך מחשב אחר או 3G
וכאן אני צריך את עזרתכם האם יש תוכנה שבה אני מקנפג עם הסלולרי שלי ואוכל כן לצפות מרחוק?
·
@iseeyou
·חיובי. דרך WIFI אני מצליח לצפון ע"י הקשת כתובת המצלמה
מבחוץ זה לא מצליח לי למרות שפתחתי פורטים בנתב . מה שאני עושה זה הקשת כתובת האיפי של האינטרנט שלי ולאחריו נקודותיים ו80
בגלל שאני לא מצליח אני מחפש תוכנה שיודעת להתחבר למצלמות בצורה פשוטה יותר
·חיובי. דרך WIFI אני מצליח לצפון ע"י הקשת כתובת המצלמה
מבחוץ זה לא מצליח לי למרות שפתחתי פורטים בנתב . מה שאני עושה זה הקשת כתובת האיפי של האינטרנט שלי ולאחריו נקודותיים ו80
בגלל שאני לא מצליח אני מחפש תוכנה שיודעת להתחבר למצלמות בצורה פשוטה יותר
- iseeyou
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 231
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
- יצירת קשר:
לא צריך לכתוב 80: זה ברירת מחדל
בכל מקרה תבדוק שהפורטים פתוחים ותבדוק שכתובת ip חיצונית של ספק האינטרנט שלך קבוע, אם לא או שתרכוש כתובת ip קבועה מהספק אינטרנט שלך או שתגדיר DDNS חינמי.
בכל מקרה זה רק בהגדרות שלך, אין מצב שאתה צופה מהבית ומבחוץ לא, זה רק בגדרה לא נכונה. תבדוק פתיחת פורטים בראוטר תחת port forwarding, virtual server, DMZ
בהצלחה
דודי
מצלמות אבטחה
בכל מקרה תבדוק שהפורטים פתוחים ותבדוק שכתובת ip חיצונית של ספק האינטרנט שלך קבוע, אם לא או שתרכוש כתובת ip קבועה מהספק אינטרנט שלך או שתגדיר DDNS חינמי.
בכל מקרה זה רק בהגדרות שלך, אין מצב שאתה צופה מהבית ומבחוץ לא, זה רק בגדרה לא נכונה. תבדוק פתיחת פורטים בראוטר תחת port forwarding, virtual server, DMZ
בהצלחה
דודי
מצלמות אבטחה