התלבטות בין נוק סלרון לזוטאק id18
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
המעבד 1007U הנמצא ב-ID18 חזק בכ-40% מזה הנמצא ב-NUC N2820/30.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה על התשובה.pixies כתב:המעבד 1007U הנמצא ב-ID18 חזק בכ-40% מזה הנמצא ב-NUC N2820/30....
להריץ קודי שניהם מספיקים נכון? ראיתי את הזוטאק בזול באמאזון אבל הם לא שולחים לארץ.
באיביי גם ראיתי אבל אני פחות בקנייה שם.
·
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, כמובן. ה-NUC N2820 מוצר מצויין ובהחלט אפשר לשקול קנייה שלו. גם מקבלים 3 שנות אחריות מקומית והוא כולל מקלט IR מובנה, מה שאין לזוטק ID18.
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
האם ה-id18 יכול להוות תחליף למחשב שולחני עבור מישהו שמשתמש בו לגלישה ברשת, מיילים, יוטיוב וצפייה בקבצי וידאו 720p ?
במידה וכן, עד כמה הוא יהיה איטי בהעלאת תוכנות (כגון דפדפן או מדיה פלייר למשל) אם יהיו לו 4 גיגה זכרון וכונן ssd ?
המטרה היא להחליף מארז גדול ובו מעבד עתיק של אינטל E2160 עם 2 גיגה זכרון - האם יורגש הבדל ניכר או שעדיף לקחת משהו חזק יותר?
במידה וכן, עד כמה הוא יהיה איטי בהעלאת תוכנות (כגון דפדפן או מדיה פלייר למשל) אם יהיו לו 4 גיגה זכרון וכונן ssd ?
המטרה היא להחליף מארז גדול ובו מעבד עתיק של אינטל E2160 עם 2 גיגה זכרון - האם יורגש הבדל ניכר או שעדיף לקחת משהו חזק יותר?
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
מסתבר של-id18 יש מאוורר ולא קירור פסיבי... עד כמה הדבר הזה עושה רעש? אני מחפש משהו שקט.
אני מתלבט קשות בינו לבין ה-CI320 עם הקירור הפסיבי ש-pixies ממליץ עליו רבות - האם גם הוא יספק את הסחורה עם 4 גיגה זכרון ו-ssd ?
אני מתלבט קשות בינו לבין ה-CI320 עם הקירור הפסיבי ש-pixies ממליץ עליו רבות - האם גם הוא יספק את הסחורה עם 4 גיגה זכרון ו-ssd ?
זה שיקול שבכלל לא חשבתי עליו ונראה לי שאלך על הנוק. ראיתי שבפלונטר מוכרים עכשיו את הדגם החדש של הסלרון שלו. אזמין עם 4 ג'יגה זיכרון וזהו.pixies כתב:כן, כמובן. ה-NUC N2820 מוצר מצויין ובהחלט אפשר לשקול קנייה שלו. גם מקבלים 3 שנות אחריות מקומית והוא כולל מקלט IR מובנה, מה שאין לזוטק ID18....
הזכרונות שהם שמים בפלונטר לא ידועים כבייתיים נכון?
·
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן ,בפלונטר הם דואגים מראש לא לספק לך זכרונות בעייתיים (קינגסטון או A-DATA).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תתחדש ותיהנה!
+1. משפט זהב, הולך לצטט אותו מעכשיו.toxin כתב:יכול בהחלט להספיק לזה בלי שום בעיה. אם יש לך SSD בפנים הכל ירוץ מהר. אני עדיין לא מבין למה אנשים שהם לא גיימרים או עורכי וידאו/אודיו קונים עדיין מחשבים בתצורת ATX רגילה....
מה היתה מגבלת התקציב שלך? לטעמי יכולת לקחת eglobal עם i3 במחיר זהה למחשב NUC שהזמנת
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

באזור 900 ש"ח פלוס מינוס.
שלוש שנים אחריות גם תרמו לקבלת ההחלטה. eglobal נשמעים אחלה אולם בשקלול כל הפרמטרים הלכתי על הנוק.
i3 זה אוברקיל בשבילי בשביל מדיה סנטר. אני איש של תוכנה ולא של חומרה ובבית המחשב שלי הוא דואל קור עם שני ג'יגה זיכרון וזה מספיק לי.
שלוש שנים אחריות גם תרמו לקבלת ההחלטה. eglobal נשמעים אחלה אולם בשקלול כל הפרמטרים הלכתי על הנוק.
i3 זה אוברקיל בשבילי בשביל מדיה סנטר. אני איש של תוכנה ולא של חומרה ובבית המחשב שלי הוא דואל קור עם שני ג'יגה זיכרון וזה מספיק לי.