מחפש סטרימר/דונגל למסך בחדר שינה
שלום לכולם,
אני מעוניין לרכוש סטרימר/דונגל, לא בטוח כל כך מה ההגדרה המתאימה.
אני רוצה גם אפשרות להתקנת XBMC , גם הזרמת מדיה מהמחשב וגם שתהיה אפשרות לחיבור כונן חיצוני שדרכו לנגן את המדיה(חשוב שיקרא כתוביות)
מה הסטרימר שעושה זאת בצורה הטובה ביותר, ועם המחיר/תמורה הטוב ביותר?
פעם ראשונה שאני קונה מוצר כזה ולכן אשמח להמלצות מגוונות
אני מעוניין לרכוש סטרימר/דונגל, לא בטוח כל כך מה ההגדרה המתאימה.
אני רוצה גם אפשרות להתקנת XBMC , גם הזרמת מדיה מהמחשב וגם שתהיה אפשרות לחיבור כונן חיצוני שדרכו לנגן את המדיה(חשוב שיקרא כתוביות)
מה הסטרימר שעושה זאת בצורה הטובה ביותר, ועם המחיר/תמורה הטוב ביותר?
פעם ראשונה שאני קונה מוצר כזה ולכן אשמח להמלצות מגוונות
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
eweat 902 מעלי אקספרס ב99 דולר עד הבית.
תבקש מהמוכרת את הxbmc והם כבר מתקינים הכל פיקס.
המכשיר עובד יפה מאוד בwifi
תבקש מהמוכרת את הxbmc והם כבר מתקינים הכל פיקס.
המכשיר עובד יפה מאוד בwifi
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- claudia5
-
- חבר מביא חבר

אצלי זה בחדר שינה והפופקורן בסלון בנתיים.כן מריץ בלוראי מלא
יש לך חיבור קווי לאינטרנט? אלחוטי?
לחדר שינה גם RASPBERRI PI עם OPENELEC (מערכת הפעלה קלה מבוססת לינוקס שמעלה ישר את XBMC) או XBIAN (אותו רעיון) יכול לעשות את העבודה בסכום נמוך אבל תצטרך לשדך לו את FLIRC ושלט אוניברסלי (עוד סדר גודל של 150 ש"ח לשניהם, מה שיביא אותך לעלות של 350 שקלים). אם אתה צריך חיבור אלחוטי תצטרך בשבילו גם דונגל מתאים ואז זה כבר דיי לא משתלם.
מהמיניקס הייתי נמנע לחדר שינה בגלל שהשלט שלו לא מגיב טוב ונדרשים פתרונות עוקפים שמייקרים אותו. ICUBOX זה כמו RASPBERRY PI על סטרואידים (כולל IR מובנה, למרות שלא הבנתי אם מסופק איתו שלט) וזו גם חברה ישראלית כך שאין הפתעות עם המכס. בנוסף, אתה יכול להתקין עליו ANDROID או OPENELEC לבחירתך.
יש לי חבר שקנה AMAZON TV (חומרה דיי חזקה בסדר גודל של מיניקס) והתקין עליו XBMC ומאוד מרוצה. (יש לו שלט).
עוד אפשרות - יותר יקרה אבל יותר מגוונת היא INTEL NUC שזה מחשב לכל דבר. כל משתמש שלו שדיברתי איתו היה מלא שבחים. החסרון היחידי הוא המחיר שמתחיל מ- 1100 ש"ח לערכה לדגם הבסיסי (מבוסס סלרון) ולא מגיע עם שלט למיטב ידיעתי. אם אתה הולך עליו תוודא שאתה קונה מעבד 2830 ולא 2820 שכן ל-2830 יש תמיכה בחומרה לקידוד יותר פורמטים של וידאו.
לחדר שינה גם RASPBERRI PI עם OPENELEC (מערכת הפעלה קלה מבוססת לינוקס שמעלה ישר את XBMC) או XBIAN (אותו רעיון) יכול לעשות את העבודה בסכום נמוך אבל תצטרך לשדך לו את FLIRC ושלט אוניברסלי (עוד סדר גודל של 150 ש"ח לשניהם, מה שיביא אותך לעלות של 350 שקלים). אם אתה צריך חיבור אלחוטי תצטרך בשבילו גם דונגל מתאים ואז זה כבר דיי לא משתלם.
מהמיניקס הייתי נמנע לחדר שינה בגלל שהשלט שלו לא מגיב טוב ונדרשים פתרונות עוקפים שמייקרים אותו. ICUBOX זה כמו RASPBERRY PI על סטרואידים (כולל IR מובנה, למרות שלא הבנתי אם מסופק איתו שלט) וזו גם חברה ישראלית כך שאין הפתעות עם המכס. בנוסף, אתה יכול להתקין עליו ANDROID או OPENELEC לבחירתך.
יש לי חבר שקנה AMAZON TV (חומרה דיי חזקה בסדר גודל של מיניקס) והתקין עליו XBMC ומאוד מרוצה. (יש לו שלט).
עוד אפשרות - יותר יקרה אבל יותר מגוונת היא INTEL NUC שזה מחשב לכל דבר. כל משתמש שלו שדיברתי איתו היה מלא שבחים. החסרון היחידי הוא המחיר שמתחיל מ- 1100 ש"ח לערכה לדגם הבסיסי (מבוסס סלרון) ולא מגיע עם שלט למיטב ידיעתי. אם אתה הולך עליו תוודא שאתה קונה מעבד 2830 ולא 2820 שכן ל-2830 יש תמיכה בחומרה לקידוד יותר פורמטים של וידאו.
תודה רבה על התגובות של כולם. אני מחפש באמת משהו עד 400 ש"ח שייתן את התמורה הטובה ביותר. כמובן צריך לנגן בלו ריי וfhd. קריאה של כל הפורמטים ,mkv, וכו' וכתוביות..
הבנתי באמת שהאמזון TV טובה אבל על השאר לא שמעתי. אשמח להסבר קצר למה דווקא אותם
הבנתי באמת שהאמזון TV טובה אבל על השאר לא שמעתי. אשמח להסבר קצר למה דווקא אותם