העוסק לא פעל בהתאם לתעודת אחריות?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
רפאלאיתן פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מזה כשנה אני מנהל מאבק עיקש נגד חברת "סמיליין" (יבואנית סמסונג) בדרישה שתמלא את התחייבותה כלפי לאחריות בכל הקשור למסך פלזה שנרכש ממנה. להפתעתי התברר כי החברה אינה מיישמת את הוראות החוק הרלוונטים כאשר לא עומדת בזמני התיקון, אינה מחזיקה חלקי חילוף כנדרש וכו'. בנוסף גם כאשר מגיעה למסקנה שלא ניתן לתקן היא מספקת מכשיר משומש/תצוגה .
הניסיון שלי יכול להועיל לך ולחסוך ממכם הרבה צער וסבל. ניתן בחינם
כיתבו לי למייל [email protected]
תשובה מובטחת

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #2 

פרטים? איזה דגם, מתי נקנה, מקורי או תצוגה, יש חשבונית, מי היבואן, ממי נקנה, של מי האחריות בתעודה, האם תיקנו לך וכו'.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #3 

עם זאת צורת ישום האחריות של היבואן הרישמי כבר עדיף לשלם כמה מאות שקלים עד אלפים פחות ולקנות יבוא מקביל ואת העודף לשמור לעלות תיקונים באופן פרטי או ביטוח פרטי של גנרל מהנדסים וכדומה.
חוץ מיזה יתכן והאחריות של יבוא מקביל טובה יותר
נערך לאחרונה על ידי tascam ב 12/01/2015 6:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #4 

היגיע הזמן שיבינו שצריכה להיות משמעות לתעודת האחריות
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”