מזה כשנה אני מנהל מאבק עיקש נגד חברת "סמיליין" (יבואנית סמסונג) בדרישה שתמלא את התחייבותה כלפי לאחריות בכל הקשור למסך פלזה שנרכש ממנה. להפתעתי התברר כי החברה אינה מיישמת את הוראות החוק הרלוונטים כאשר לא עומדת בזמני התיקון, אינה מחזיקה חלקי חילוף כנדרש וכו'. בנוסף גם כאשר מגיעה למסקנה שלא ניתן לתקן היא מספקת מכשיר משומש/תצוגה .
הניסיון שלי יכול להועיל לך ולחסוך ממכם הרבה צער וסבל. ניתן בחינם
כיתבו לי למייל [email protected]
תשובה מובטחת
העוסק לא פעל בהתאם לתעודת אחריות?
עם זאת צורת ישום האחריות של היבואן הרישמי כבר עדיף לשלם כמה מאות שקלים עד אלפים פחות ולקנות יבוא מקביל ואת העודף לשמור לעלות תיקונים באופן פרטי או ביטוח פרטי של גנרל מהנדסים וכדומה.
חוץ מיזה יתכן והאחריות של יבוא מקביל טובה יותר
חוץ מיזה יתכן והאחריות של יבוא מקביל טובה יותר
נערך לאחרונה על ידי tascam ב 12/01/2015 6:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
היגיע הזמן שיבינו שצריכה להיות משמעות לתעודת האחריות
רב סרן-רועי קליין.