ממיר עידן פלוס
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
היי, אני רוצה להקנות ממיר עידן פלוס, קניתי טלוויזיה שיש לה תמיכה לזה.
1. מאיפה כדאי לרכוש? ומה ההדגם הכי מומלץ?
(או מאזור המרכז או מב''ש )
תודה!
1. מאיפה כדאי לרכוש? ומה ההדגם הכי מומלץ?
(או מאזור המרכז או מב''ש )
תודה!
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
compman112 בוא נעשה סדר, כתבת הרגע שיש לך טלוויזיה תומכת - האם אתה מתכוון לטלוויזיה עם ממיר מובנה? כי אם כן כל מה שאתה זקוק לו זה לאנטנה שעולה כ-50 שקלים (המלצה רווחת היא אנטנת יאגי של סקאל), באם יש לך אנטנת בניין אז אפשר לחבר ישירות לקיר ולהריץ סריקה.
אם אין לך מסך אם ממיר מובנה יש שני תצורות של ממיר הנמכרות כרגע בישראל
1. ממיר DVBT - מתאים לקליטת השידורים הנוכחיים של עידן+
2. ממיר DVBT2 - יתאיאם לקליטת השידורים העתידיים של עידן+ (ערוץ1HD) - אין צפי למתי השידורים מתוכננים.
המלצתי היא לקנות ממיר DVB2 אשר יש לו כמובן גם תאימות לאחור מבחינת DVBT רגיל.
זוהי המלצתי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=881952
עולה כ-150 שקלים ברשתות השונות, שים לב שהממיר מגיע עם אנטנה טלסקופית בעלת מבנה מגנטי וברוב המקרים היא גם מספיקה אם מצמידים אותה לבסיס מתכתי, באם לא אתה תצטרך לרכוש אנטנה פנימית כמו היאגי שהמלצתי לך.
הפלוסים הגדולים שהממיר המוצע הוא עברית בממשק תוכנה, כניסת USB לטובת הקלטות/טיימשפיט/משיכת תכנים מכונן קשיח, תמיכה בתרגום לצד סרט, שינוי צבע גופן וגודל, שעון במצב המתנה.
המינוסים, קליטה חלשה מבחינת טיונר, התרגום של העברית נראה כאילו עבר גוגל טרנסלייט.
בסופו של יום זה סך הכל ממיר והעלות נותנת תמורה, תהנה
אם אין לך מסך אם ממיר מובנה יש שני תצורות של ממיר הנמכרות כרגע בישראל
1. ממיר DVBT - מתאים לקליטת השידורים הנוכחיים של עידן+
2. ממיר DVBT2 - יתאיאם לקליטת השידורים העתידיים של עידן+ (ערוץ1HD) - אין צפי למתי השידורים מתוכננים.
המלצתי היא לקנות ממיר DVB2 אשר יש לו כמובן גם תאימות לאחור מבחינת DVBT רגיל.
זוהי המלצתי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=881952
עולה כ-150 שקלים ברשתות השונות, שים לב שהממיר מגיע עם אנטנה טלסקופית בעלת מבנה מגנטי וברוב המקרים היא גם מספיקה אם מצמידים אותה לבסיס מתכתי, באם לא אתה תצטרך לרכוש אנטנה פנימית כמו היאגי שהמלצתי לך.
הפלוסים הגדולים שהממיר המוצע הוא עברית בממשק תוכנה, כניסת USB לטובת הקלטות/טיימשפיט/משיכת תכנים מכונן קשיח, תמיכה בתרגום לצד סרט, שינוי צבע גופן וגודל, שעון במצב המתנה.
המינוסים, קליטה חלשה מבחינת טיונר, התרגום של העברית נראה כאילו עבר גוגל טרנסלייט.
בסופו של יום זה סך הכל ממיר והעלות נותנת תמורה, תהנה
-
compman112
-
- חבר ותיק

תודה בני, כן התכוונתי לזה שיש מובנה בטלוויזיה,
יש גם חיבור לקיר לאנטנה, לא יודע אם יש בבניין אנטנה.
האופציה מהטלוויזיה ישירות, פחות איכותית ממיר בנפרד?
האפ אני יוכל לחבר את זה לממשק KODI? ככה שאוכל להקליט וכו'?
יש גם חיבור לקיר לאנטנה, לא יודע אם יש בבניין אנטנה.
האופציה מהטלוויזיה ישירות, פחות איכותית ממיר בנפרד?
האפ אני יוכל לחבר את זה לממשק KODI? ככה שאוכל להקליט וכו'?
- benny123
- חבר מכור קשה

compman112 אם יש ממיר מובנה במסך המתאים לשידורי עידן+ בישראל ואנטנה על הגג אז חבר כבל אנטנה (כבל RF שאפשר לקנות בכל חנות) בין הקיר למסך והרץ סריקת ערוצים במסך תוך הקפדה שאתה על DTT ולא על ATV שזה אנלוגי.
אותו איכות בדיוק אין הבדלים ואף במסך אולי תקבל איכות יותר טובה לעין, החסרון היחידי שברוב המסכים יש רק מקלט שידורים ללא יכולת הקלטה.
אם תביא דגם של המסך מדוייק אולי אפשר לוודא אם ניתן גם להקליט, במידה ואין לו יכולת הקלטה אז אין מנוס מרכישת ממיר ייעודי או דונגל USB באחד המחשבים והקלטה שמה במדיה פורטל או מדיה סנטר... הכל תלוי בהעדפות והנוחות שלך.
אותו איכות בדיוק אין הבדלים ואף במסך אולי תקבל איכות יותר טובה לעין, החסרון היחידי שברוב המסכים יש רק מקלט שידורים ללא יכולת הקלטה.
אם תביא דגם של המסך מדוייק אולי אפשר לוודא אם ניתן גם להקליט, במידה ואין לו יכולת הקלטה אז אין מנוס מרכישת ממיר ייעודי או דונגל USB באחד המחשבים והקלטה שמה במדיה פורטל או מדיה סנטר... הכל תלוי בהעדפות והנוחות שלך.
-
compman112
-
- חבר ותיק

את האמת, לא קריטי לי להקליט, בסה'כ ערוצי בסיס, שאם יש משהו מעוד מעניין הוא זמין ברשת.
מאיפה אפשר לרכוש את האנטנה הזאת באזור ב''ש?
מאיפה אפשר לרכוש את האנטנה הזאת באזור ב''ש?
- benny123
- חבר מכור קשה

compman112 במקום לשבור את הראש מהיכן להשיג בעיר, תבצע הזמנה דרך האינטרנט רק שים לב לדגש שיהיה של סקאל בלבד ולא משהו יאגי דומה (מניסיון מר עם אנטנות דומות בהן יצא לי להתקל זה רחוק מלהיות באיכות וברמה מקצועית כמו האנטנות של סקאל), העלות צריכה להיות 50-60 ש"ח
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
יש גם מגנום וקונקה ואינובה אלה החברות המובילות לגבי אנטנות יש החל מ25 שקל וביקורת טובה על האנטנה
- benny123
- חבר מכור קשה

tomer_1968 באיזה סרט תלת מימד אתה חי?
למגנום אין תמיכה ואין שעון מקדימה - הוא נסקר פה באתר ואחרי שזכה לאטימות מוחלטת מהיצרן שהיה קשוב רק בהתחלה לקבל כסף וברח לאחר מכן.
לקונקה אין ממיר DVBT2 שנמכר כעת למיטב ידיעתי.
אינובה נכשלו בענק עם הממיר החדש שלהם כפי שנכשלו עם הממיר הישן אותו סקרתי באתר לפני שנים, תקרא סיקורים פה באתר ותבין.
אנטנות שעולות 25 שקל לא ראויות להקרא אנטנות, אני יכול להביא לך גם ב-10 שקל את הטלסקופיות, גם לזה תקרא אנטנה? איזה קליטה תקבל איתה?
האנטנה היחידה שמומלצת ע"י הרשות השנייה ובכלל בקהילות ברשת מניסיון הינה היאגי של סקאל וכל ניסיון לשנות את דבריי יגרום למשתמש פה לזרוק כסף מיותר על משהו שלא בהכרח יעבוד (גם עם מישהו כתב "ביקורת טובה").
בקיצור אני נשאר בעמדתי.
לממיר DVBT2 ממליץ על יונדאי שמספק את הסחורה
לאנטנה ממליץ על יאגי של סקאל
למגנום אין תמיכה ואין שעון מקדימה - הוא נסקר פה באתר ואחרי שזכה לאטימות מוחלטת מהיצרן שהיה קשוב רק בהתחלה לקבל כסף וברח לאחר מכן.
אינובה נכשלו בענק עם הממיר החדש שלהם כפי שנכשלו עם הממיר הישן אותו סקרתי באתר לפני שנים, תקרא סיקורים פה באתר ותבין.
אנטנות שעולות 25 שקל לא ראויות להקרא אנטנות, אני יכול להביא לך גם ב-10 שקל את הטלסקופיות, גם לזה תקרא אנטנה? איזה קליטה תקבל איתה?
האנטנה היחידה שמומלצת ע"י הרשות השנייה ובכלל בקהילות ברשת מניסיון הינה היאגי של סקאל וכל ניסיון לשנות את דבריי יגרום למשתמש פה לזרוק כסף מיותר על משהו שלא בהכרח יעבוד (גם עם מישהו כתב "ביקורת טובה").
בקיצור אני נשאר בעמדתי.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

צודק לגבי מגנום מנסיון עם ממיר לוויני גרוע שלהם . קונקה נמכר ב169 שקל במחסני חשמל לא ברור אם תומך בשיטה החדשה ויש גם תומסון לא יודע מה הוא שווה האם יש סקירה עליו
- benny123
- חבר מכור קשה

tomer_1968 טומסון זה שם מדבקה לממיר סיני (במקרה זה בררה סינית) שסטוקסנטר הידועים לשמצה לקחו מאיביי, שמו עברית ומוכרים במחיר כפול.
למה ידועים לשמצה? לקחו את הממירים שאני סיקרתי פה באתר ועשו עליהם אחלה קופה.. 100 שקל ל-300 שקל עם לינק לסיקור שלי
מסתבר שיש ממיר חדש לקונקה תומך DVB2 אבל אישית לא מכיר אותו, אין עליו מידע ברשת או מכירה..
פרטים נוספים כאן: http://heb.telran.co.il/product-1922-KO ... D7%98.aspx
למה ידועים לשמצה? לקחו את הממירים שאני סיקרתי פה באתר ועשו עליהם אחלה קופה.. 100 שקל ל-300 שקל עם לינק לסיקור שלי
מסתבר שיש ממיר חדש לקונקה תומך DVB2 אבל אישית לא מכיר אותו, אין עליו מידע ברשת או מכירה..
פרטים נוספים כאן: http://heb.telran.co.il/product-1922-KO ... D7%98.aspx
- tomer_1968
- עוסק בתחום

כן צודק סטוק סנטר אכן ידועים לשמצה תרתי משמע מנסיון אישי וגם של אחרים באופן כללי
דרך אגב היכן שאני גר על פי המלצות מערך עידן פלוס אני חייב להשתמש באנטנה חיצונית והקליטה יציבה עם
לקסוס 240 שאינה חיצונית ואינה יאגי
דרך אגב היכן שאני גר על פי המלצות מערך עידן פלוס אני חייב להשתמש באנטנה חיצונית והקליטה יציבה עם
לקסוס 240 שאינה חיצונית ואינה יאגי
- צביקהרשקוביץ
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 20
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
"למגנום אין תמיכה ואין שעון מקדימה - הוא נסקר פה באתר ואחרי שזכה לאטימות מוחלטת מהיצרן שהיה קשוב רק בהתחלה לקבל כסף וברח לאחר מכן"benny123 כתב: למגנום אין תמיכה ואין שעון מקדימה - הוא נסקר פה באתר ואחרי שזכה לאטימות מוחלטת מהיצרן שהיה קשוב רק בהתחלה לקבל כסף וברח לאחר מכן.
בקיצור אני נשאר בעמדתי.
...
אכן אהבתי לקרוא את ההשמצות שלך על הממיר מגנום ועל חברת א א סיגמה בע"מ ....
לידיעתך חברת סיגמה קיימת מעל 32 שנה מספקת ומשווקת את המגנום T2629HD הממיר שניבדק במספר מעבדות ונמצא שהוא הממיר הכי איכותי שקיים . ולמרות זאת נמכר במחיר נמוך והוגן.
אנחנו ממשיכים לספק תמיכה טכנית עידכון תוכנות לפי דרישה מהלקוחות ומעולם לא ברחנו עם הכסף כפי שכתבת.
אנחנו עדין באותה כתובת שלבים 18 בת"א. אני לא מבין איך מנהלי האתר מאפשרים לך להשמיץ אותנו ללא שום סיבה.
לגבי האנטנות בקרוב אפרסם כתבה שתעשה סדר בתחום זה עם הסברים טכנים וסרטונים.
בקצרה רוב האנטנות הפנימיות שעשויות בדרך כלל מפלסטיק ונקראות מוגברות אקטביות -מושגים שצצו לאחרונה על ידי אנשים שאין להם מושג בתחום האנטנות,לא מועילות וכמובן שלא פותרות את בעיות הקליטה.
אנחנו ממליצים על אנטנה יאגי 6 אלמנטים הכוללת את אלמנט הדייפול אלמנט הרפלקטור וארבעה אלמנטים של דיירקטורים.
האנטנה חייבת להיות במידות שמתאימות לתדר 514-538MHZ עשויה ממתכת או אלומניום וכמובן לא מפלסטיק .
בקרוב אכתוב כתבה על אנטנות מה זה אנטנה מה ההבדל בין ממיר לממיר .
בנוסף אתה גם מטעה את הלקוחות לגבי האנטנה שאתה ממליץ או בגלל שיש לך אינטרס או פשוט בגלל חוסר הבנה בתחום.
אשמח לעזור ולייעץ למי שירצה עזרה (לא חייבים לקנות אצלנו)
·
- tomer_1968
- עוסק בתחום

מה זה משנה יאגי או לא יש מבחן התוצאה האם יש קליטה או לא אני אישית אין לי טענות לממיר לעידן פלוס של מגנום
ומחירו הוגן נכון שעדיף אנטנה ממתכת ולא פלסטיק תמיד במקרה שאנטנה פנימית לא מאפשרת קליטה יציבה ניתן להתקין אנטנה חיצונית במרפסת או אפילו בבית מוסתרת היכן שהוא עובדה יש אצלי קליטה באנטנה פנימיית מוגברת למרות ההמלצות של עידן פלוס לאנטנה חיצונית אצלי לסיגמה יש אנטנה חיצונית במחיר זול שמתחרה במחיר של אנטנה פנימית מוגברת או לא מוגברת
קונקה שמכרתי אפס תקלות דגם 960 ו980 ובמחיר הוגן מכרתי במחיר המינימלי כדי שיהיה סביר בהשוואה לחברות אחרות
הקונקה במחסני חשמל זהה במחיר למגנום עם משלוח הביתה
ומחירו הוגן נכון שעדיף אנטנה ממתכת ולא פלסטיק תמיד במקרה שאנטנה פנימית לא מאפשרת קליטה יציבה ניתן להתקין אנטנה חיצונית במרפסת או אפילו בבית מוסתרת היכן שהוא עובדה יש אצלי קליטה באנטנה פנימיית מוגברת למרות ההמלצות של עידן פלוס לאנטנה חיצונית אצלי לסיגמה יש אנטנה חיצונית במחיר זול שמתחרה במחיר של אנטנה פנימית מוגברת או לא מוגברת
קונקה שמכרתי אפס תקלות דגם 960 ו980 ובמחיר הוגן מכרתי במחיר המינימלי כדי שיהיה סביר בהשוואה לחברות אחרות
הקונקה במחסני חשמל זהה במחיר למגנום עם משלוח הביתה
- benny123
- חבר מכור קשה

צביקהרשקוביץ היקר,
ראה את השרשור של המגנום והלקוחות שמלינים על העלמות שלכם כאן בפורום והעדר תמיכה בעדכוני תוכנה (זה לא אני כתבתי זה כתוב בפורום פה באותיות קודש לבנות)
דבר שני אין לי שום אינטרס ופעילותי הענפה באתר מזה שנים מוכיחה זאת כל פעם מחדש - אם אתה רוצה להציע לי עבודה אז תודה לך מראש.
אנטנת יאגי של סקאל הוכיחה ומוכיחה את עצמה כל פעם מחדש באיכות ובתמורה הכספית - ברוב הבתים היא מספיקה ביותר - אם צריך אנטנה חיצונית אזי שגם היא תהיה יאגי - לא מתמצא בקשר ליצרן כזה או אחר בתחום החיצוני אבל יש כאן גם סיקורים בנושא.
נ.ב. הנה השרשור המקורי אם כבר טרחת לבוא ולשמור על כבוד המוצר שאתה משווק אולי תגלה גם אחריות ותמשיך לעזור לקהל הלקוחות שכן בחר במוצר שלך: www.hometheater.co.il/vt204320.html
תראה את תגובתו של ניסים בעמוד 11 אם אני זוכר נכון ותראה שהפסקת להגיב החל מחודש מאי ועד היום לבעיות שהעלו הגולשים וגם כאשר אותו חבר בשם ניסים פנה אליכם פיזית לחנות הוא נתקל באטימות לדבריו ונשאר עם קופסה לא מוגמרת.
ממיר היונדאי 1617 לוקח בסיבוב את ממיר המגנום מבחינת פיצ'רים, תוכנה וחומרה
יש לו חיבורים שאין למגנום הקומפקטי, יש לו שעון במצב המתנה, תמיכה בכתוביות - גודל (קטן, בינוני, גדול) ,צבע התרגום, צבע רקע התרגום, ה-SDK יותר תקין ועובד ככפפה על ה-MSD של הממיר, היבואן קשוב ועונה למיילים/לטלפון ונותן מענה מהיר לכל תלונה ואני אישית זכיתי לשירות מעל ומעבר ועל זה אני מוקיר תודה ליבואן סמיקום לקסיס.
בוא תוכיח לכולנו אחרת כי הממיר הזה בנתיים נמכר רק אצלך כיבואן שלו הבלעדי וכל התמיכה מגיעה רק ממך וזה אומר גם בתוכנה.
ראה את השרשור של המגנום והלקוחות שמלינים על העלמות שלכם כאן בפורום והעדר תמיכה בעדכוני תוכנה (זה לא אני כתבתי זה כתוב בפורום פה באותיות קודש לבנות)
דבר שני אין לי שום אינטרס ופעילותי הענפה באתר מזה שנים מוכיחה זאת כל פעם מחדש - אם אתה רוצה להציע לי עבודה אז תודה לך מראש.
אנטנת יאגי של סקאל הוכיחה ומוכיחה את עצמה כל פעם מחדש באיכות ובתמורה הכספית - ברוב הבתים היא מספיקה ביותר - אם צריך אנטנה חיצונית אזי שגם היא תהיה יאגי - לא מתמצא בקשר ליצרן כזה או אחר בתחום החיצוני אבל יש כאן גם סיקורים בנושא.
נ.ב. הנה השרשור המקורי אם כבר טרחת לבוא ולשמור על כבוד המוצר שאתה משווק אולי תגלה גם אחריות ותמשיך לעזור לקהל הלקוחות שכן בחר במוצר שלך: www.hometheater.co.il/vt204320.html
תראה את תגובתו של ניסים בעמוד 11 אם אני זוכר נכון ותראה שהפסקת להגיב החל מחודש מאי ועד היום לבעיות שהעלו הגולשים וגם כאשר אותו חבר בשם ניסים פנה אליכם פיזית לחנות הוא נתקל באטימות לדבריו ונשאר עם קופסה לא מוגמרת.
ממיר היונדאי 1617 לוקח בסיבוב את ממיר המגנום מבחינת פיצ'רים, תוכנה וחומרה
יש לו חיבורים שאין למגנום הקומפקטי, יש לו שעון במצב המתנה, תמיכה בכתוביות - גודל (קטן, בינוני, גדול) ,צבע התרגום, צבע רקע התרגום, ה-SDK יותר תקין ועובד ככפפה על ה-MSD של הממיר, היבואן קשוב ועונה למיילים/לטלפון ונותן מענה מהיר לכל תלונה ואני אישית זכיתי לשירות מעל ומעבר ועל זה אני מוקיר תודה ליבואן סמיקום לקסיס.
בוא תוכיח לכולנו אחרת כי הממיר הזה בנתיים נמכר רק אצלך כיבואן שלו הבלעדי וכל התמיכה מגיעה רק ממך וזה אומר גם בתוכנה.
לגבי הממירים
בתור מי שמחזיק גם את הממיר של יונדאי וגם את המגנום אני יכול לומר ששניהם לא מושלמים.
שעון בחזית הממיר הוא לא סיבה או אי-סיבה לרכוש ממיר.
אתה רוצה שעון ? תקנה שעון.
איכות הסאונד ביונדאי לא טובה ולא רק אני אומר את זה. האוזניים לא טועות. בשידורי הסטרימינג יש סאונד טוב יותר.
היונדאי עולה על המגנום רק במבחר החיבורים שלו וקניתי כזה כי הייתי חייב קומפוננט למסך שיש לו רק חיבור HDMI אחד שכבר תפוס עם מחשב.
כל התכונות של ניגון סרטים הם קישקוש אחד גדול. עדיף מדיה סנטר ייעודי, מחשב, CUBOX , כל דבר יעשה עבודה יותר טובה מהממיר.
שעון בחזית הממיר הוא לא סיבה או אי-סיבה לרכוש ממיר.
אתה רוצה שעון ? תקנה שעון.
איכות הסאונד ביונדאי לא טובה ולא רק אני אומר את זה. האוזניים לא טועות. בשידורי הסטרימינג יש סאונד טוב יותר.
היונדאי עולה על המגנום רק במבחר החיבורים שלו וקניתי כזה כי הייתי חייב קומפוננט למסך שיש לו רק חיבור HDMI אחד שכבר תפוס עם מחשב.
כל התכונות של ניגון סרטים הם קישקוש אחד גדול. עדיף מדיה סנטר ייעודי, מחשב, CUBOX , כל דבר יעשה עבודה יותר טובה מהממיר.
- benny123
- חבר מכור קשה

גיל37 הפתעת אותי, יש המון בתי אב שדווקא כן חשוב להם כניסת USB לטובת הרצת סרטים/תמונות/שירים ולא יודעים מה זה סטרימר.
במקרה זה היונדאי נותן תמורה מלאה מבחינת ניגון תכנים מכניסת ה-USB ושליטה מלאה על האופי שבו יוצג התרגום.
בנוגע לשעון אני מברך על כך בדומה לממיר הגרמין שסיקרתי כאן בעבר, הצג מראה מידע חיוני כמו שעון במצב המתנה, תחנה בה אתה נמצא בעת ההפעלה ומצב הקלטה וכו' - צג בממיר זה דבר חיוני וכמובן ממיר ללא צג עולה הרבה יותר זול.
בנוגע לסאונד, בדקתי והשוותי את הממיר לעוד 3 ממירים שונים אשר ברשותי ואין הוא נופל מהן, ידוע שהרשות השנייה מוציאה סאונד באיכות נמוכה ביחס לאיכות גבוהה של תמונה - אתה לא יכול להשוות זאת לסטרימינג מאתרי הזכייניות זה עולם אחר לגמרי - כמו לדוגמה שאראה לך תמונה של ערוץ 1HD מאתר של ערוץ 1 בעוד בממיר אתה מקבל גרעון רציני באזור הלוגו מרגישים גם אותו.
אני יכול לומר לך שיש לי קרובי משפחה שלא מוכנים לשמוע על קיובוס שמוקו ולא על XBMC
תן להם להוריד תסרט במחשב, לזרוק עם ה-DOK ולדחוף לממיר... יש אנשים מיושנים מה נעשה
במקרה זה היונדאי נותן תמורה מלאה מבחינת ניגון תכנים מכניסת ה-USB ושליטה מלאה על האופי שבו יוצג התרגום.
בנוגע לשעון אני מברך על כך בדומה לממיר הגרמין שסיקרתי כאן בעבר, הצג מראה מידע חיוני כמו שעון במצב המתנה, תחנה בה אתה נמצא בעת ההפעלה ומצב הקלטה וכו' - צג בממיר זה דבר חיוני וכמובן ממיר ללא צג עולה הרבה יותר זול.
בנוגע לסאונד, בדקתי והשוותי את הממיר לעוד 3 ממירים שונים אשר ברשותי ואין הוא נופל מהן, ידוע שהרשות השנייה מוציאה סאונד באיכות נמוכה ביחס לאיכות גבוהה של תמונה - אתה לא יכול להשוות זאת לסטרימינג מאתרי הזכייניות זה עולם אחר לגמרי - כמו לדוגמה שאראה לך תמונה של ערוץ 1HD מאתר של ערוץ 1 בעוד בממיר אתה מקבל גרעון רציני באזור הלוגו מרגישים גם אותו.
אני יכול לומר לך שיש לי קרובי משפחה שלא מוכנים לשמוע על קיובוס שמוקו ולא על XBMC
תן להם להוריד תסרט במחשב, לזרוק עם ה-DOK ולדחוף לממיר... יש אנשים מיושנים מה נעשה
תסכים איתי שיש עם זה בעייה מסויימת
יש בעיה כי כשאתה הולך לחנות ורואה כמה ממירים על המדף אתה לא באמת יודע מה תקבל, מה עובד טוב יותר ומה עובד טוב פחות.
אני בהחלט חושב שהממיר של מגנום צריך עוד עדכון תוכנה לשיפור הנושא של PVR וצפייה בהקלטות (למי שזה חשוב).
אני בהחלט חושב שהממיר של מגנום צריך עוד עדכון תוכנה לשיפור הנושא של PVR וצפייה בהקלטות (למי שזה חשוב).