שרשור תגובות: CES 2015 - חברת MINIX עם סטרימר מבוסס Intel ושדרוג מבורך ל- X
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
·שי-כ כתב:תודה על הידיעה. מעניין איך הוא יתחרה ב PIPO X7 אשר נושא את אותה חומרה (עד כמה שאני הצלחתי לחפור..) ועולה חצי ממנו.
@eyali123
·אם אתה מתכוון ל Z64, צוין שה OS זה WIN8....
תודה על תשומת הלב.
כנראה זה מסביר את המחיר הגבוה יחסית ל-pipo
עלות הרישיון לחלונות 8.1.
- NivToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
השקעתי בסטרימרים ב5 שנים האחרונות קרוב ל 4000 אלף שקל-אין כמו PC רגיל
היו לי סטרימרים מהדרגים הגבוהים ביותר VENICE HDV38
POPCORN C200
מכשיר אנדרויד עם XBMC מובנה עליו שקניתי ב600 שקל באייבי
מלבד נוחות של השלט וגודל מזערי שגם היום הוא לא מזערי - ביחס לHTPC
אני לא רואה שום יותרון להוציא כסף על קופסא מפלסטיק שלכל הפחות תחזיק שנתיים בקושי עם 30 אלף ריסטריטים
הייתי ממליץ להשקיע עוד קצת כסף ולקנות מחשב עם מעבד I3 כרטיס מסך ולקבל ביצועים פי כמה מקופסאות פלסטיק שמוכרים לך עד 1000 שקל
היום להגדיר XBMC זה NEXT NEXT
לשחק משחקים עם מחשב מחובר לטלויזיה בקלות
תלמדו מהניסיון שלי - עדיף להשקיע במחשב יעודי פעת אחת מאשר לקנות קופסאות פלסטיק פח שכל שנתיים תזרקו לפח
POPCORN C200
אני לא רואה שום יותרון להוציא כסף על קופסא מפלסטיק שלכל הפחות תחזיק שנתיים בקושי עם 30 אלף ריסטריטים
הייתי ממליץ להשקיע עוד קצת כסף ולקנות מחשב עם מעבד I3 כרטיס מסך ולקבל ביצועים פי כמה מקופסאות פלסטיק שמוכרים לך עד 1000 שקל
תלמדו מהניסיון שלי - עדיף להשקיע במחשב יעודי פעת אחת מאשר לקנות קופסאות פלסטיק פח שכל שנתיים תזרקו לפח
האם זה אומר שהמחיר של הPLUS צריך לרדת כעת?
כמו כן השלט החדש יותר נוח מהM1?
המחיר באמת גבוה לא ברור עם המעבד בעל ביצועים גבוהים יותר מהAMLOGIC או לא,
ככל הנראה עקב רישיון לWIN עצמו.
מוזר שבאתר הרישמי אין מידע עליו, למרות שהוא אמור היה לצאת בספטמבר.
כמו כן לאחר חיפוש באתרים השונים המכשיר יגיע עם אנדרואיד והמשתמש "יוכל" להתקין WIN
והETH הוא רק 100\10 אז על מה 200$??
כמו כן השלט החדש יותר נוח מהM1?
המחיר באמת גבוה לא ברור עם המעבד בעל ביצועים גבוהים יותר מהAMLOGIC או לא,
ככל הנראה עקב רישיון לWIN עצמו.
מוזר שבאתר הרישמי אין מידע עליו, למרות שהוא אמור היה לצאת בספטמבר.
כמו כן לאחר חיפוש באתרים השונים המכשיר יגיע עם אנדרואיד והמשתמש "יוכל" להתקין WIN
והETH הוא רק 100\10 אז על מה 200$??
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
·eyali123 כתב:·......
תודה על תשומת הלב.
כנראה זה מסביר את המחיר הגבוה יחסית ל-pipo
עלות הרישיון לחלונות 8.1....
גם ל PIPO בא עם WIN8.1 (אחרת לא הייתי משווה בכלל...).
עד כמה שהבנתי, זו גרסה קלה שמיקרוסופט מחלקת חינם למפתחים. כך שזה לא אמור להשפיע על המחיר.
Re: השקעתי בסטרימרים ב5 שנים האחרונות קרוב ל 4000 אלף שקל-אין כמו PC רגיל
+1NivToledano כתב:היו לי סטרימרים מהדרגים הגבוהים ביותר VENICE HDV38
POPCORN C200
תלמדו מהניסיון שלי - עדיף להשקיע במחשב יעודי פעת אחת מאשר לקנות קופסאות פלסטיק פח שכל שנתיים תזרקו לפח...
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
גם אני עם PC רגיל. מאז קניתי 3 סטרימרים שנגמרו לי וה PC עדיין חיי וקיים בתצורתו המקורית זה 5 שנים...... איך שהזמן טס 
^ לכל המזלזלים ב"קופסאות הפלסיק" - מצד אחד טענתכם נכונה בגדול - אך מצד שני שימו לב שהמכשירים המדוברים כאן הם מבוססי מעבדי אינטל והינם למעשה PC לכל דבר ! - זאת מהפכה אמיתית שצריך להפנים - המחשבים הזעירים האלה הולכים ותופסים את מקום הHTPC הגדול של פעם...
כל עוד לא מדובר בגיימינג אלה רק על דברים כמו קלים יחסית כמו XBMC הם הדבר הגדול (הזעיר) הבא .!
סתם להשוואה - מערכת שלמה כזאת צורכת (ומייצרת חום בהתאם) כעשירית מHTPC ממוצע מלפני עשור שעלה גם פי כמה.
* כמובן שלכל דור כזה יש מעט מחלות ילדות כמו דרייברים וכו' שעדיין לא הבשילו ב100% לכל הדברים אבל זה גם עניין של זמן..
דעה אישית.
כל עוד לא מדובר בגיימינג אלה רק על דברים כמו קלים יחסית כמו XBMC הם הדבר הגדול (הזעיר) הבא .!
סתם להשוואה - מערכת שלמה כזאת צורכת (ומייצרת חום בהתאם) כעשירית מHTPC ממוצע מלפני עשור שעלה גם פי כמה.
* כמובן שלכל דור כזה יש מעט מחלות ילדות כמו דרייברים וכו' שעדיין לא הבשילו ב100% לכל הדברים אבל זה גם עניין של זמן..
דעה אישית.
@ziv_r אני רואה שהמוצר תומך בקידוד H265/HEVC וזה טוב ויפה
אבל נשאלת השאלה - האם הוא מוציא OUTPUT של 4K? בהמון סטרימרים שמתי לב שזה רק טריק שיווקי והם בעצם כן מפענחים 4K אבל יכולים להוציא החוצה מקסימום 1080P
המשמעות היא שה XBMC ירוץ על מסך ה 4K שלי ברזולוציה של 1080P
האם יש לך אפשרות לוודא זאת כל עוד אתה שם..?
תודה
אבל נשאלת השאלה - האם הוא מוציא OUTPUT של 4K? בהמון סטרימרים שמתי לב שזה רק טריק שיווקי והם בעצם כן מפענחים 4K אבל יכולים להוציא החוצה מקסימום 1080P
המשמעות היא שה XBMC ירוץ על מסך ה 4K שלי ברזולוציה של 1080P
האם יש לך אפשרות לוודא זאת כל עוד אתה שם..?
תודה
תחביב יקר
תודה @ziv_r,
המתנו מספטמבר ל־Z64 ונראה כי ההמתנה היתה לשוא, 200$ זה מחיר מוגזם ביותר למיני מחשב סיני מבוסס Bay-Trail-T.
עדיף כבר לרכוש מוצר מבוסס Bay-Trail-M ולא את ה־Z64.
המתנו מספטמבר ל־Z64 ונראה כי ההמתנה היתה לשוא, 200$ זה מחיר מוגזם ביותר למיני מחשב סיני מבוסס Bay-Trail-T.
עדיף כבר לרכוש מוצר מבוסס Bay-Trail-M ולא את ה־Z64.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
·המוצר מוציא 4K ב 30HZ. אני לא מכיר מוצר שיכול להוציא יותר מזה (וגם אין ממש צורך עבור סרטים)stealth כתב:אבל נשאלת השאלה - האם הוא מוציא OUTPUT של 4K? בהמון סטרימרים שמתי לב שזה רק טריק שיווקי והם בעצם כן מפענחים 4K אבל יכולים להוציא החוצה מקסימום 1080P...
באשר להרצת KODI ב 30HZ אני יכול לומר לך מניסיון שזה זז דיי לאט...בטח לא חלק כמו ב 60HZ.
בנוסף ככל הנראה התוכנה עדיין לא ממש מותאמת ל 4K כך שלעתים הממשק נהיה יותר מידי איטי, ומסתדר רק לאחר אתחול של KODI.
·staticx כתב:·המוצר מוציא 4K ב 30HZ. אני לא מכיר מוצר שיכול להוציא יותר מזה (וגם אין ממש צורך עבור סרטים).........
NUC D34010WYK מגיע עם מחבר Mini DisplayPort 1.2.
http://en.wikipedia.org/wiki/DisplayPort#Specifications
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
זה טוב ויפה, אבל רוב הטלוויזיות החדשות בכלל לא מגיעות עם dp... לצעריdhead666 כתב:·......
NUC D34010WYK מגיע עם מחבר Mini DisplayPort 1.2.
http://en.wikipedia.org/wiki/DisplayPort#Specifications...
נראה כי קבוצת hdmi משלמת סכום נכבד כדי להשתיק את המתחרה המוצלחת...
·
@staticx
חבל מאוד, Intel גם לא מזכירה תמיכה ב־HDMI 2.0 עם Broadwell ולא עם Cherry Trail כך שנצטרך להמתין לא מעט זמן לשבב נורמלי עבור מיני מחשב שתומך בזאת ללא כרטיס גרפי דיסקרטי.
חבל מאוד, Intel גם לא מזכירה תמיכה ב־HDMI 2.0 עם Broadwell ולא עם Cherry Trail כך שנצטרך להמתין לא מעט זמן לשבב נורמלי עבור מיני מחשב שתומך בזאת ללא כרטיס גרפי דיסקרטי.
אופס, השרשור הלא נכון.