שאלה, הפיכת XBOX 360 ל JTAG
עד 300 ש"ח.
צריך לפתוח את המכשיר ולעשות שם הלחמות וגם לקנות ציפ. אם אתה רוצה להתעסק אם זה חפש מדריכים ברשת.
אבל יש גרסאות שונות ולכן ייקח לך זמן רב עד שתבין מה אתה צריך עשות אם אתה יודע להלחים ויש לך ציוד.
המלצה שלי,
לך למתקין.
צריך לפתוח את המכשיר ולעשות שם הלחמות וגם לקנות ציפ. אם אתה רוצה להתעסק אם זה חפש מדריכים ברשת.
אבל יש גרסאות שונות ולכן ייקח לך זמן רב עד שתבין מה אתה צריך עשות אם אתה יודע להלחים ויש לך ציוד.
המלצה שלי,
לך למתקין.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
עיר מגוריך?nice_guy כתב:תודה על התשובה,
יש מישהו מומלץ?
למי שיש JTAG יכול לשחק ברשת?...
לא ניתן לשחק ברשת עם פריצת כונן.
יש אמנם רשת פרוצה, אך היא מוגבלת בכך שרק משחקים שיש להם SYSTEMLINK נתמכים ברשת זו.
משחקים כגון כל סדרת COD.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

סיסטם לינק, זו טכנולוגיה ישנה יחסית שאיפשרה לאנשים לשחק יחד עם כמה מכונות מחוברות אחת לשנייה בכבל רשת.nice_guy כתב:היי
עיר מגורי רחובות.
בדיוק על הרשת הפרוצה אני מדבר.
מה זה SYSTEMLINK ?...
זה צבר תאוצה עוד מתקופת ה PS2.
פשוט יכולת לחבר קונסולה אחת לשנייה בכבל רשת, ואז לכל שחקן היה מסך משלו.
ה"טכנולוגיה" של הפריצה בעצם לוקחת את הקונספט הזה, ומחברת בינך לבין עוד שחקנים בעולם, כאלו שנמצאים בטווח פינג טוב.
כלומר לרוב תזכה לשחק מול אירופאים לצורך העניין.
אז כל משחק שתומך בסיסטם לינק, אפשר לשחק איתו ברשת עם עוד שחקנים/חברים.
כיום רוב האנשים נמצאים ב COD, גם בבלאק אופס 2, וגם ב ADVANCED WAREFARE.
לגבי מקום מומלץ, באזור שלך לדעתי זה חנות הרשת אנג'וייסטיק.
בסך הכל עושים את העבודה.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

בשמחה.nice_guy כתב:תודה רבה גל, עזרת מאוד....
אתה גם יכול לראות ביוטיוב סרטונים רבים של אנשים שמשחקים ברשת הזו, אם זה באמת מסקרן אותך.
אני כן חייב לומר שתהליך ה"הכנה" לכך לא הכי פשוט, אבל אני אוכל לסייע לך ברובו בהמשך.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

1. אין ISO שהוא 16GB.nice_guy כתב:תודה רבה,
מה שכן,
ה HD שמחברים לקונסולה וה DOK צריכים להיות FAT32?
כי אז איך שמים ISO בגודל 16 ג'יגה?
ועוד דבר, שווה לשנות את הממשק ל FREESTYLE ?...
יש משחק שהוא שני דיסקים בנפח כזה, אבל כל קובץ הוא בנפרד.
בכל מקרה, לא שמים את ה ISO אלא ממירים אותו, מה שעוד יותר מקטין את הקובץ.
2. אתה תקבל את המכשיר פרוץ עם ממשק ה FSD3, שזה הפריסטייל.
אין ממשק אחר למעט AURORA, בכל מקרה ה FSD3 הוא הנפוץ ביותר והפשוט ביותר.
·
-
nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
טוב, אז דיברתי עם ג'ויסטיק ברחובות ולא רצו לפרוץ בגלל שהוא יתקע אח"כ ,אני מדבר על המכשיר העבה...
נסעתי לג'וסטיק ראשון לציון, הם בדקו, אמרו לי שבגלל שמהרכת הפעלה מעודכנת מידי, אי אפשר לפרוץ, שזה ממוזר מכיוון שמתקינים מערכת הפעלה חדשה אחרת לחלוטין...
אתמול דיברתי עם חנות דומינטור, שם בכלל הסבירו לי שמה שחשוב זה תאריך היצור של המכשיר, כלומר מאוגוסט 11 לא ניתן לפרוץ, אבל שלי מ2009, לא מבין.
או שזה באמת ישרוף ליי את המכשיר, שזה מה שבג'וייסטיק ראשון אמרו לי או שסתם לא בא להם להרוייח כסף...
נסעתי לג'וסטיק ראשון לציון, הם בדקו, אמרו לי שבגלל שמהרכת הפעלה מעודכנת מידי, אי אפשר לפרוץ, שזה ממוזר מכיוון שמתקינים מערכת הפעלה חדשה אחרת לחלוטין...
אתמול דיברתי עם חנות דומינטור, שם בכלל הסבירו לי שמה שחשוב זה תאריך היצור של המכשיר, כלומר מאוגוסט 11 לא ניתן לפרוץ, אבל שלי מ2009, לא מבין.
או שזה באמת ישרוף ליי את המכשיר, שזה מה שבג'וייסטיק ראשון אמרו לי או שסתם לא בא להם להרוייח כסף...
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

עזוב את כולם, דבר שוב עם דומינייטור.nice_guy כתב:טוב, אז דיברתי עם ג'ויסטיק ברחובות ולא רצו לפרוץ בגלל שהוא יתקע אח"כ ,אני מדבר על המכשיר העבה...
או שזה באמת ישרוף ליי את המכשיר, שזה מה שבג'וייסטיק ראשון אמרו לי או שסתם לא בא להם להרוייח כסף......
אסי הכי מקצועי בארץ לדעתי בתחום הזה, תבקש את אסי.
גם לי יש את המכשיר העבה, גם לגיסי... ואסי פרץ את כולם.
דבר איתו, תסביר לו שהמכשיר שלך מ 2009 וסביר שהוא יאשר לך שהמכשיר ניתן לפריצה.
·
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

אסי גורן, הוא המקים של דומינייטור, הוא חיפאי והקים את העסק הראשון בחיפה.nice_guy כתב:אסי? מאיזה סניף?
אמרו לי גורן בת"א...
מספר הנייד שלו באתר, תתקשר אליו ותדבר איתו, אפשר לבקש אותו גם במספר הרגיל שמפורסם שם.
בכל מקרה תדבר ותתייעץ איתו, אני בטוח שתשובה ממנו תהיה הכי מוחלטת שתוכל לקבל.
·