מחפש המלצה לאוזניות למשרד
-
Amstel
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 539
- שם מלא: in
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
שלום,
אני מחפש אוזניות ON-EAR או OVER-THE-EAR,
שאני לא ממש מבין מה ההבדל בינהם, אם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח.
האוזניות מיודעות בעיקר לעבודה במשרד, לכן,
הדבר החשוב ביותר זה שמי שנמצא ליידי לא ישמע את המוזיקה, לפחות לא חזק מדי.
זה בניגוד לאוזניות BEATS STUDIO שניסיתי שעושות המון רעש..
קראתי ביקורות טובות על
SENNHEISER ON-EAR.
האם מישהו יכול להמליץ על אוזניות שיעשו את העבודה? וגם המצלמה למקומות לקניה, האם כדאי להזמין מחו"ל או לרכוש בארץ?
האוזניות יתחברו בעיקר למחשב ולפלאפון, כך שמחפש עם חיבור 3.5.
נראה לי שאני מקציב לאוזניות עד 1000 שקל.
אני לא ידוע לקטלג את סגנון המוזיקה שלי,
אבל מזרחית אני לא ממש שומע,
טראנסים לעתים רחוקות.
שומע בעיקר רוק, פה ושם מטאל, SKA, דג נחש, גידי גוב אריק איינשטיין
תודה מראש.
אני מחפש אוזניות ON-EAR או OVER-THE-EAR,
שאני לא ממש מבין מה ההבדל בינהם, אם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח.
האוזניות מיודעות בעיקר לעבודה במשרד, לכן,
הדבר החשוב ביותר זה שמי שנמצא ליידי לא ישמע את המוזיקה, לפחות לא חזק מדי.
זה בניגוד לאוזניות BEATS STUDIO שניסיתי שעושות המון רעש..
קראתי ביקורות טובות על
SENNHEISER ON-EAR.
האם מישהו יכול להמליץ על אוזניות שיעשו את העבודה? וגם המצלמה למקומות לקניה, האם כדאי להזמין מחו"ל או לרכוש בארץ?
האוזניות יתחברו בעיקר למחשב ולפלאפון, כך שמחפש עם חיבור 3.5.
נראה לי שאני מקציב לאוזניות עד 1000 שקל.
אני לא ידוע לקטלג את סגנון המוזיקה שלי,
אבל מזרחית אני לא ממש שומע,
טראנסים לעתים רחוקות.
שומע בעיקר רוק, פה ושם מטאל, SKA, דג נחש, גידי גוב אריק איינשטיין
תודה מראש.
- photohtbar
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 250
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 21 פעמים
שאני יהיה מנהל אני אשמע מוזיקה עם אוזניות בעבודה
כרגע אני שומע עם אוזניות רק בבית
זה ההמלצה שלי senn momentum
כרגע אני שומע עם אוזניות רק בבית
זה ההמלצה שלי senn momentum
- photohtbar
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 250
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 21 פעמים
התכוונתי לדגם over the ear
לדעתי יחסום מרבית הרעשים של משרד (אלה אם יעשו שם מסיבת דיסקו
)
לדעתי יחסום מרבית הרעשים של משרד (אלה אם יעשו שם מסיבת דיסקו
אתה לכאורה מחפש שני דברים מנוגדים. אוזניות שחוסמות רעשים מעולה, יהיו לרוב אוזניות שלא יהיה נוחות לשימוש ממושך (+שעה).Amstel כתב:@photohtbar
·
הכוונה היא לא לחסום את הרעשים של המשרד...
אלה לחסום את הרעשים של האוזניות...
שהמוזיקה שאני שומע לא תפריע לאנשים אחרים בוא נגיד ככה...
עם זאת יש כמה יציאות מוצלחות:
phiilips pidelio l1 זו אוזניה חצי פתוחה. היא לא אוטמת ב100% את הרעשים החיצוניים פנימה, אבל אני בספק אם אנשים מסביבך ישמעו את המוזיקה שלך.
NAD VISO 50
AKG 550\540
מכל הרשימה, הכי אהבתי את הפיליפס בדגש על הנוחות.·
אני לא יודע איפה ראית אותם ב 100 דולר - אולי היה מבצע חד פעמי ב black friday או משהו בסגנון. באמזון הן עולות 189 דולר לדגם השחור, צבעים אחרים קצת יקר יותר, תוסיף משלוח ואם יתפס גם מע״מ ואתה לא רחוק מהמחיר בארץ לחדשותAmstel כתב:@לירן_ב
·
מוכרים את האוזניות האלו בסביבות 100 דולר מחו"ל,
עכשיו המחיר נראה לי זול מדי, אבל המוכר מתעקש שאלו אוזניות מקוריות OEM ולא חיקוי.
מה אתה אומר?...
חשבו לוודא שזה לא זיוף - אם תקנה במקום נורמלי (אמזון, חנות מורשה בארץ) אין לך בעיה. אני קניתי בקילומבו לפני 3 חודשים בערך עלו משהו כמו 1450 ש״ח
·
אין הגיון בלקנות סנהייזר בארץ אלא אם כן ההפרש במחיר הוא פחות מ200 שקל וגם אז הייתי חושב פעמיים (האחריות של סנהייזר היא בינלאומית ככה שאין יתרון בלקנות בארץ).
אם אתה מעוניין בגרסה השחורה תזמין דרך אמזון, המחיר הוא 962 ש"ח עד הבית כולל הכל ( משלוח ומיסים ).
רק שתדע שממש עכשיו יצאו המומנטום 2.0 (הגרסה החדשה) מה שאומר שאולי זה ישפיע על המחירים של הגרסה הישנה, אבל בטכלס לא נראה לי שזה יקרה כי הגרסה החדשה מתומכרת במחיר retail של 349$ ככה שכבר קיים פער בין המחירים, מה שלא בטוח יגרור הורדת מחירים מיידית.
אם אתה מעוניין בגרסה השחורה תזמין דרך אמזון, המחיר הוא 962 ש"ח עד הבית כולל הכל ( משלוח ומיסים ).
רק שתדע שממש עכשיו יצאו המומנטום 2.0 (הגרסה החדשה) מה שאומר שאולי זה ישפיע על המחירים של הגרסה הישנה, אבל בטכלס לא נראה לי שזה יקרה כי הגרסה החדשה מתומכרת במחיר retail של 349$ ככה שכבר קיים פער בין המחירים, מה שלא בטוח יגרור הורדת מחירים מיידית.
עם אמזון גלובל זה יוצא 247$ כלומר 962 ש"ח
אמזון גלובל הוא שירות משלוחים שלהם ישירות לארץ שמראש אומר לך מה יהיה המחיר הסופי כולל המיסים ( כלומר מע"מ ומכס עם יש) התשלום הוא מראש והם מתחייבים לשלם בעצמם את ההפרש או לזכות אותך במקרה וכאשר המוצר מגיע לארץ והם טעו בחישוב, בקיצור מה שאתה משלם בסל קניות זה המחיר הסופי.
אמזון גלובל הוא שירות משלוחים שלהם ישירות לארץ שמראש אומר לך מה יהיה המחיר הסופי כולל המיסים ( כלומר מע"מ ומכס עם יש) התשלום הוא מראש והם מתחייבים לשלם בעצמם את ההפרש או לזכות אותך במקרה וכאשר המוצר מגיע לארץ והם טעו בחישוב, בקיצור מה שאתה משלם בסל קניות זה המחיר הסופי.
אתה זה שמשלם מראש, שים לב לImport fees הם פשוט מחשבים מראש ומנסים לשער כמה המיסים יהיו, אם הם טועים לטוב או לרע אתה מכוסה, כשהמוצר מגיע לארץ ועובר במכס אמזון בעצמם עובדים מולו ומשלמים את כל המיסים הנדרשים.