הדבר הבא בסטרימרים, אנדרואיד ו WIN 8.1 בקופסא אחת
כמה כמה זמן שאני מחפש פיתרון להפעיל על ה CS968 שלי את האפליקציה של YESGO, לצערי לא הצלחתי.
אני דיי מרוצה מה TV BOX, הוא משרת אותנו בבית בצורה מעולה, KODI עובד עליו מצויין, לא כל האפליקציות של האנדרואיד רצות עליו בצורה טובה, ערוץ 10, רשת וחדשות 2 הוידאו בכלל לא עובד אבל עדיין, הוא עושה את העבודה.
למרות הכל, אני מחפש אלטרנטיבה אחרת שתיתן לי פיתרון להריץ הכל בלי בעייה והשבוע ראיתי שהדבר הבא בתחום זה מכשירים שמריצים אנדרואיד ומערכת הפעלה WIN 8.1 בקופסא אחת לפי בחירה ועם אופציה להחליף בינהם.
נכון זה לא חדש, יש את ה meegopad t01N הידוע אבל זה יותק סטיק ולא יודע כמה הוא עמיד, מה שתפס את עיניי זה שני המכשירים הבאים:
MeLE PCG03 שיימכר לסוחרים ב 49 דולר בלבד ונראה מכשיר מדהים, עוד פרטים פה:
לצערי לא יודע מתי ההשקה ומתי יתחילו למכור אותם אבל אני ממתין להתפתחויות, למי שמחפש מערכת דומה רק עם ווינדוס, ניתן לרכוש את PIPO X7 ב 100 דולר והוא יקבל מכשיר מעולה שיריץ לו הכל רק בלי האנדרואיד
http://www.geekbuying.com/item/PIPO-X7- ... 39668.html
אשמח לשמוע את דעתכם.
אני דיי מרוצה מה TV BOX, הוא משרת אותנו בבית בצורה מעולה, KODI עובד עליו מצויין, לא כל האפליקציות של האנדרואיד רצות עליו בצורה טובה, ערוץ 10, רשת וחדשות 2 הוידאו בכלל לא עובד אבל עדיין, הוא עושה את העבודה.
למרות הכל, אני מחפש אלטרנטיבה אחרת שתיתן לי פיתרון להריץ הכל בלי בעייה והשבוע ראיתי שהדבר הבא בתחום זה מכשירים שמריצים אנדרואיד ומערכת הפעלה WIN 8.1 בקופסא אחת לפי בחירה ועם אופציה להחליף בינהם.
נכון זה לא חדש, יש את ה meegopad t01N הידוע אבל זה יותק סטיק ולא יודע כמה הוא עמיד, מה שתפס את עיניי זה שני המכשירים הבאים:
MeLE PCG03 שיימכר לסוחרים ב 49 דולר בלבד ונראה מכשיר מדהים, עוד פרטים פה:
לצערי לא יודע מתי ההשקה ומתי יתחילו למכור אותם אבל אני ממתין להתפתחויות, למי שמחפש מערכת דומה רק עם ווינדוס, ניתן לרכוש את PIPO X7 ב 100 דולר והוא יקבל מכשיר מעולה שיריץ לו הכל רק בלי האנדרואיד
http://www.geekbuying.com/item/PIPO-X7- ... 39668.html
אשמח לשמוע את דעתכם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נחמד ש-Minix התחילו לעבוד עם מעבדי X86 של אינטל. נראה שהם בכיוון של לזנוח את מעבדי ה-ARM וטוב שכך. האנדרואיד עדיין לא הוכיח את עצמו כמספיק יציב עבור הרצת קודי.
בהחלט מוצר מעניין שכדאי לעקוב אחריו.
בהחלט מוצר מעניין שכדאי לעקוב אחריו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"