בעיה עם מצלמת ip foscam f19821w
-
AmitShabtay
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 139
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אם למישהו יש מצלמה כזאת זה יעזור מאוד...
איכשהו הצלחתי להגדיר לה כתובת ip. כשאני נכנס להגדרות שלה בדפדפן ,אני נשאל אם להוריד פלאגין והרחבות.. כשאני מאשר . ווינדוס חוסם אותי בטענה שהפעולה לא חוקית... ככה קורה בכל 3 הדפדפנים המובילים... בהוראות התקנה רשום שאיך שאני נכנס למצלמה אני צריך לראות את השידור שלה ...בפועל אני לא רואה כלום חוץ מדף הגדרות כמו של ראוטר.
גם באפליקציה יש מלא הגדרות שאני לא יודע מאיפה לקחת את הנתונים.. הוראות ההתקנה לא מפורטות.
תודה
איכשהו הצלחתי להגדיר לה כתובת ip. כשאני נכנס להגדרות שלה בדפדפן ,אני נשאל אם להוריד פלאגין והרחבות.. כשאני מאשר . ווינדוס חוסם אותי בטענה שהפעולה לא חוקית... ככה קורה בכל 3 הדפדפנים המובילים... בהוראות התקנה רשום שאיך שאני נכנס למצלמה אני צריך לראות את השידור שלה ...בפועל אני לא רואה כלום חוץ מדף הגדרות כמו של ראוטר.
גם באפליקציה יש מלא הגדרות שאני לא יודע מאיפה לקחת את הנתונים.. הוראות ההתקנה לא מפורטות.
תודה
-
AmitShabtay
- חבר פעיל מאוד

אני מצליח כרגע רק להכנס דרך אפליקציה לאנדרואיד...
אני לא מצליח להתקין ACTIVEX מהמצלמה... ווינדוס חוסם אותו..
כתוב שהדפדפנים צריכים להיות 32 ביט. ולי יש ווינדוס 7 64 ביט.
אפשר להגדיר 32 ביט בדפדפן ?
אני לא מצליח להתקין ACTIVEX מהמצלמה... ווינדוס חוסם אותו..
כתוב שהדפדפנים צריכים להיות 32 ביט. ולי יש ווינדוס 7 64 ביט.
אפשר להגדיר 32 ביט בדפדפן ?
התמודדתי עם אותה בעיה...יש מדריכים מדויקים כיצד להתקין את הפלאגין של פוסקם בשלושת הדפדפנים. תוריד את הManual של המצלמה מהאתר הראשי שלהם.
אני הצלחתי בכרום ובאקספלורר.
באקספלורר אתה צריך לאפשר מספר אופציות להתקנת active X ובנוסף לבצע אתחול למחשב.
אני הצלחתי בכרום ובאקספלורר.
באקספלורר אתה צריך לאפשר מספר אופציות להתקנת active X ובנוסף לבצע אתחול למחשב.
-
AmitShabtay
- חבר פעיל מאוד

ואיפה בדיוק המצלמה שומרת את הצילומים במידה ולא מחובר כרטיס זיכרון?
אני לא טורח להתקין את התוסף, פשוט מסתכל באפליקציה בטלפון.
עבור שמירת צילומים, אם אין לך כרטיס זכרון, תגדיר כתובת אימייל שאליה ישלחו הצילומים או תגדיר שרת FTP מרוחק או שניהם.
אבל דבר ראשון לפני שמתקינים אותה, תבדוק שמותקנת גרסה מעודכנת של התוכנה של המצלמה. היו פרצות אבטחה.
עבור שמירת צילומים, אם אין לך כרטיס זכרון, תגדיר כתובת אימייל שאליה ישלחו הצילומים או תגדיר שרת FTP מרוחק או שניהם.
אבל דבר ראשון לפני שמתקינים אותה, תבדוק שמותקנת גרסה מעודכנת של התוכנה של המצלמה. היו פרצות אבטחה.
-
AmitShabtay
- חבר פעיל מאוד

סלח לי על בורותי... איך בדיוק מגדירים שרת כזה?... ואם אני לא טועה פוסקם נותנים משהו כזה חינם לא ?HT-Assaf כתב:אני לא טורח להתקין את התוסף, פשוט מסתכל באפליקציה בטלפון.
אבל דבר ראשון לפני שמתקינים אותה, תבדוק שמותקנת גרסה מעודכנת של התוכנה של המצלמה. היו פרצות אבטחה....
הכי נוח להשתמש באימייל.
אבל אם יש לך מחשב שתמיד עובד אפשר להשתמש בו כשרת.
אם המחשב הוא windows תוריד filezilla server. ותקנפג אותו עם משתמש וסיסמא.
אצלי למשל השרת FTP נמצא על הנתב עם usbkey כאחסון, הוא שומר שם את הסרטונים והתמונות.
אבל את התמונות (motion detection) אני גם שולח באימייל.
לא נראה לי שפוסקם נותנים אחסון.
אבל אם יש לך מחשב שתמיד עובד אפשר להשתמש בו כשרת.
אם המחשב הוא windows תוריד filezilla server. ותקנפג אותו עם משתמש וסיסמא.
אצלי למשל השרת FTP נמצא על הנתב עם usbkey כאחסון, הוא שומר שם את הסרטונים והתמונות.
אבל את התמונות (motion detection) אני גם שולח באימייל.
לא נראה לי שפוסקם נותנים אחסון.
-
AmitShabtay
- חבר פעיל מאוד

@HT-Assaf
יש לי נאס .. אפשרי לשים עליו?
איפה מגדירים motion detection ?
יש לי נאס .. אפשרי לשים עליו?
איפה מגדירים motion detection ?