לנקו L-75 בלוחות

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
natanzon24 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 255
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #1 

יש למכירה לנקו L-75 במחיר טוב לפי דעתי,

מומלץ =)

tomyeshuah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1583
נתן תודות: 496 פעמים
קיבל תודות: 403 פעמים

שליחה #2 

להערכתי המחיר הנקוב הוא למכשיר שנבדק מקצועית ונמצא תקין לחלוטין כולל אחריות.

לדעתי (בלבד) תמחורו של מכשיר כזה מאדם פרטי שאינו בעל מקצוע או חובב, אמור לנוע בין 400 ל-600 ש"ח.

natanzon24 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 255
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #3 

אני יתחיל בזה שאין לי קשר למי שמוכר לכן אין לי באמת מושג מה מצב המכשיר ולכן אתה צודק המחיר סביר במידה והכל תקין ולפי המחירים שהיו בתקופה האחרונה זה מחיר ריאלי.

כמובן שצריך להתקשר, להתעניין ואני דיי בטוח שיש גמישות במחיר ואם המכשיר תקין ועובד אז הרווח של הקונה זה פטיפון מעולה

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #4 

רמי רמי שלנו קנה כזה לאחרונה בשליש מהמחיר הזה (רק שהיה כתוב עליו Leak במקום לנקו) ולאחר שניים שלושה פוסטים ותיקון קטן - השמיש אותו לחלוטין. ככה צריך להיות!

tomyeshuah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

@tnsilver

הייתי מעט נדיב - הערכי 400-600.

hornless
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
שם מלא: גיא
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #6 

tnsilver כתב:רמי רמי שלנו קנה כזה לאחרונה בשליש מהמחיר הזה (רק שהיה כתוב עליו Leak במקום לנקו) ולאחר שניים שלושה פוסטים ותיקון קטן - השמיש אותו לחלוטין. ככה צריך להיות!
...
·אז מה זה בעצם אומר?

בזמנו מכרתי את הקנווד KA600 שלי ב-$150 ואת ה-9090DB שלי ב- $250. בפעם הבאה שתתקלו בכאלה, אל תשלמו יותר. לא כדאי!!

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

hornless כתב:·אז מה זה בעצם אומר?

בזמנו מכרתי את הקנווד KA600 שלי ב-$150 ואת ה-9090DB שלי ב- $250. בפעם הבאה שתתקלו בכאלה, אל תשלמו יותר. לא כדאי!!
...
בזמנו, בשנה שעברה, קניתי 9090DB ב-$25. השקעתי עוד $200 בחלקים ותיקון וזה אומר שתאורטית, אתה יקרן ב-$25. :)

בפועל, מהכרות, דווקא אתה, אחד המוכרים ההוגנים ביותר שאני מכיר - אבל לא כולם כמוך. (Y)

זה בסה"כ אומר להפעיל שיקול דעת ולא להיגרר אחר כל גחמה של מוכר זה או אחר ששולף מהת*ת איזה מחיר שבא לו. בהצע בתחום הזה אנחנו לא שולטים כאן - אבל אנחנו בהחלט יכולים להפוך את הביקוש לחכם יותר.

hornless
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
שם מלא: גיא
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #8 

במילים אחרות, ללנקו האלה יש פוטנציאל להיות בין הפטיפונים הטובים ביותר שקיימים. בהשקעה לא גדולה הם יכולים להיות קוטלי ענקים.

זה בד"כ מצריך טיפול בסיסי, החלפת זרוע ובנית פלינט'. לא חייבים לעשות הכל באותו הרגע. אפשר להנות מעשייה בשלבים.

באופן אישי, לא הייתי נותן ל - 200 ש"ח להשפיע על הקניה, במיוחד אם האקזמפלר במצב טוב מאוד. בחו"ל הם נמכרים ביותר ומן הסתם יש שם גם יותר היצע. הלנקו המשודרג שלי, "נתן בראש " לשני פטיפונים שעלו כ 30000 ש"ח (זו לא טעות). בסוף נרכש ע"י אלוני כשהחלטתי לוותר על אנלוג.

בקרוב חוזר לזה עם פרוייקט RCA שדרים כזה:
גיא

MosheLavi
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
שם מלא: Moshe Lavi
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #9 

התקשרתי למוכרת
הצעתי לה 600 שקלים על הפטיפון היא לא זזה מהמחיר המבוקש 900 שקלים.
הסברתי לה שאחרי 20 שנה שהפטיפון עמד אלהם בבית סביר להניח שצריכים להחליף את התושבת גומי שהזרוע יושבת
זה לא שכנע אותה. מי שרוצה לקנות היא מוכרת ב 900 שקלים.

tomyeshuah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

@MosheLavi

מה לגבי תקינותו? האם היא מעידה על כך שמדובר במכשיר פעיל ותקין?

MosheLavi
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
שם מלא: Moshe Lavi
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #11 

אמרה שלא היה בשימוש 20 שנה היה ארוז בבית.
אתה רוצה אתן לך מספר טלפון להתקשרות
השם שושי טלפון 0529764386

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

hornless כתב:ללנקו האלה יש פוטנציאל להיות בין הפטיפונים הטובים ביותר שקיימים. בהשקעה לא גדולה הם יכולים להיות קוטלי ענקים. זה בד"כ מצריך טיפול בסיסי, החלפת זרוע ובנית פלינט'. לא חייבים לעשות הכל באותו הרגע. אפשר להנות מעשייה בשלבים.

באופן אישי, לא הייתי נותן ל - 200 ש"ח להשפיע על הקניה, במיוחד אם האקזמפלר במצב טוב מאוד. בחו"ל הם נמכרים ביותר ומן הסתם יש שם גם יותר היצע. הלנקו המשודרג שלי, "נתן בראש " לשני פטיפונים שעלו כ 30000 ש"ח (זו לא טעות)
...
זה נכון אבל אני דווקא כן הייתי נותן ל-200 ש"ח להשפיע על הקנייה משום שא. זה הרבה כסף בשביל הרבה אנשים, ב. זה המון כסף ביחס למחיר (למעלה מ-25%) וג. אם כולם יזלזלו ב-200 ש"ח לפה או לשם, תהיה אנרכיה של היצעים מטורפים משום שאפשר לזחול ב-200 ש"ח מעלה מעל כל מחיר נתון. דין פרוטה כדין מאה.

אם הגברת שושי הזאת, תזמין V Blocks חדשים או תחליף זרוע, ותבנה פלינת' חדש, אני אשמח לשקול 900 ש"ח כמחיר הולם ללנקו שלה. נכון לעכשיו, יש לה בבית פטפון שלא נגעו בו 20 שנה, שהגריז שלו התקשה כמו אבן, שה-V Blocks המעפנים שלו רקובים, ושגלגל האיידלר שלו פחוס ודחוס כמו דלעת לאחר 20 שנים במרתף.

כשלגברת שושי יהיה ביד פטפון שנותן בראש לפטפונים ב-30000 ש"ח, גם אני אשקול את ה-200 ש"ח האלה בחיוב. בינתיים יש לה גרוטאה בת 40 ששכבה 20 שנים כאבן שאין לה הופכין. כשאני רוכש פטפון אני משלם לפי מה שהוא שווה עכשיו ולא לפי מה שהוא יכול להיות שווה בעתיד ומצידי, אם הגברת לא מבינה זאת, היא יכולה לדגור על הלנקו עוד 20 שנים. אולי יצאו לה אפרוחי לנקו קטנים...

אגב, זה לא במקרה ה-DS-1 שלי שם בתמונה?

raniburg
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1434
נתן תודות: 738 פעמים
קיבל תודות: 395 פעמים

שליחה #13 

את הלנקו הזה
קניתי ב600,המוכר גם בקש 900 ,היה הגון מספיק להוריד מחיר עוד בטלפון, בגלל הבעיות שציינו כאן - בלוקים רקובים, איידלר מחליק,קונקטורים בעייתים ובעיות גריאטריות כלליות
שווה להגיע ולנסות להוריד במעמד הקנייה
כדאי גם למהר :שובב:
אני לא זז מכאן עד סוף הצד

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #14 

"אפרוחי לנקו קטנים" :lol: :lol: :lol: :D