אחרי ניגון של משהו התכנה לא נותנת להיכנס להרחבות ונותנת מסך ריק במועדפים
אתמול התחילה לי בעייה בXBMC כל פעם אחרי שאני צופה במשהו (לפחות איזה חמש עשר דקות)
התכנה מציגה את ההרחבות אבל כשאני לוחץ על הרחבה מסויימת רשום לי "עובד" לכמה דקות ולא קורה כלום
גם התחיל מצב שאני נכנס למועדפים לוחץ על סדרה ששמורה ואז אני מקבל מסך/דף ריק בלי כלום
גם מזג אוויר מופיע ריק ללא תוכן.
דברים אחרונים שעשיתי הם שינוי ההגדרות של שיתוף הרשת ואישור שליטה מרחוק (עבור YATSE)
והתקנת ההרחבה P2P וספורט דביל של ההרחבה של ישראל ספורט.
התכנה מציגה את ההרחבות אבל כשאני לוחץ על הרחבה מסויימת רשום לי "עובד" לכמה דקות ולא קורה כלום
גם התחיל מצב שאני נכנס למועדפים לוחץ על סדרה ששמורה ואז אני מקבל מסך/דף ריק בלי כלום
גם מזג אוויר מופיע ריק ללא תוכן.
דברים אחרונים שעשיתי הם שינוי ההגדרות של שיתוף הרשת ואישור שליטה מרחוק (עבור YATSE)
והתקנת ההרחבה P2P וספורט דביל של ההרחבה של ישראל ספורט.
גם אצלי אותה בעיה מהיום. Xbmc 13.2
מעניין מה משותף לכולנו, בואו ננסה לבודד את הבעיה.
יכול להגיד לכם שזה לא פולסר, כי הוא הראשון שהעפתי בגלל שהוא בבטא אבל זה לא עזר. לא התקנתי דבר חדש בימים האחרונים אבל יש עידכונים אוטומטיים.. מה קיבל עידכון בזמן האחרון?
ניסיתי לקרוא לוג אבל אין כלום
מעניין מה משותף לכולנו, בואו ננסה לבודד את הבעיה.
יכול להגיד לכם שזה לא פולסר, כי הוא הראשון שהעפתי בגלל שהוא בבטא אבל זה לא עזר. לא התקנתי דבר חדש בימים האחרונים אבל יש עידכונים אוטומטיים.. מה קיבל עידכון בזמן האחרון?
ניסיתי לקרוא לוג אבל אין כלום
- NadavHadad
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- שם מלא: Nadav Hadad
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
קרה לי גם..
לצערי, זה קרה לי גם לפני שלושה ימים ב- gotham 13.2 ומה שעשיתי זה פשוט לעדכן לקודי והכל עובד בסדר, אבל הבעיה שכבר שלושה ימים עדיין לא הצלחתי ליצור את כל התוכן שהיה לי שם וכל הספריות נמחקו פשוט.
- NadavHadad
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- שם מלא: Nadav Hadad
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היה לי בנפרד קודי, אבל קראתי בפורום אחר שאם אתה משדרג את קודי על מה שקיים אז שזה ישמור לך את כל הספריות והדברים שיש לך, אבל לא עבד חח.