שרשור תגובות: CES 2015 - עזבו UHD, זהו עידן ה-SUHD - סמסונג חושפת את הדור ה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
רגע, אז אם הבנתי נכון, סמסונג אפילו לא מזכירה את המילה OLED בתערוכה ?? או שהיא הזכירה אך לא שמה על זה פוקוס?
אני בכל אופן מפרש את זה כך: סמסונג מפגרת בכמה שנים אחרי LG בכל מה שקשור לטכנולוגיית ה- OLED בגלל שהם הימרו, לפחות כך זה נראה כרגע, על טכנולוגיית OLED מסובכת ויקרה מידי לייצור. לכן, הם עושים כל מה שהם רק יכולים כדי לקנות זמן ולמרוח את קהל הלקוחות עם כל מיני מיתוגים מחדש לדברים שכבר קיימים (כמו להוסיף "S" לפני ה- UHD) ו/או תוספות של כל מיני פיצ'רים ויכולות שכבר מוכרות (כמו טייזן ולוקאל דימינג בסדרה הגבוהה).
אני בכל אופן מפרש את זה כך: סמסונג מפגרת בכמה שנים אחרי LG בכל מה שקשור לטכנולוגיית ה- OLED בגלל שהם הימרו, לפחות כך זה נראה כרגע, על טכנולוגיית OLED מסובכת ויקרה מידי לייצור. לכן, הם עושים כל מה שהם רק יכולים כדי לקנות זמן ולמרוח את קהל הלקוחות עם כל מיני מיתוגים מחדש לדברים שכבר קיימים (כמו להוסיף "S" לפני ה- UHD) ו/או תוספות של כל מיני פיצ'רים ויכולות שכבר מוכרות (כמו טייזן ולוקאל דימינג בסדרה הגבוהה).
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
קצת סבלנות, עוד כמה שעות התערוכה נפתחת ונביא לכם את כל המידע מקרוב.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
·moti_levi כתב:@jacko-il
·הפרשנות שלך לא רלוונטית.
לא נראה לי שזו הסיבה.
תמתין בסבלנות ותיווכח לדעת שסמסונג לא ייצאו פראיירים בנושא....
יכול להיות.
למעשה, אני מקווה שאני טועה. אך הדברים בשטח נראים אחרת בינתיים.
דעתי לגבי כל עניין ה 4K באשר הוא - ללא קשר ליצרן מסויים - OVERHYPED. סה"כ אבולוצייה ולא רוולוצייה של יכולות ייצור. למסך 42 אינץ' FHD יש צפיפות פיקסלים כמעט זהה למסך 60 אינץ' 4K ואני לא חושב שאנשים נופלים מהכסא כשהם צופים בסרטי FHD על מסכי 42 FHD. למעשה, הרבה אנשים, גם כאן בפורום, מוכנים להישבע שהם לא שמים לב להבדלים בין וידאו ב- 720p לאותו הוידאו ב- 1080p..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
קצת קשה לענות על זה היות שכרגע הסטדנרט ל-BD ב-FHD הוא דחיסה ב-H.264/AVC והמעבר ל-UHD אמור לכלול גם מעבר לשימוש בדחיסת HEVC כך שככל הנראה ההשפעה על נפח התוכן ומכך גם על התשתיות הנחוצות להובלה שלו לא תהיה מהותית ביחס למה שאנחנו רגילים אליו היום.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
כל זה מזכיר לי את המירוץ אחרי מגה פיקסלים במצלמות...
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
למה?HazooM כתב:כל זה מזכיר לי את המירוץ אחרי מגה פיקסלים במצלמות......
במצלמות בהתחלה השתמשו בלא מעט מקרים ב-upscaling של 2X כדי לייצר לך תמונה ברזולוציה כפולה כך שהרזולוציה הנוספת "לא באמת היתה שם".
כאן, מההתחלה מדובר על 4K אמיתי.
·