שלום לכולם,
לאחרונה קניתי מארה"ב את הטלוויזיה UN55H8000 של סמסונג ורציתי לשאול מספר שאלות לגבי ההתקנה שלה בבית.
קודם כל, חיפשתי הרבה בפורום ואומר מראש שאני מודע לחסרונות שיש לי בכך שאין לה אחריות בארץ, שהתדרים לחיבור הממיר הסטנדרטי הם שונים, ושאני צריך לחבר אותה עם שנאי/ממיר מתח לקיר. במחיר שבה קניתי אותה החסרונות האלו משתלמים בשבילי.
עם זאת, עדיין יש לי מס' שאלות שלא הצלחתי למצוא להם את התשובה ואשמח אם תענו לי.
לפני הכל, אם זה משנה, את המסך אני אחבר למחשב גיימינג וPS4. (שני חיבורי HDMI). אני לא מחבר ממיר כבלים.
1. למרות שהבנתי שהרבה אנשים בפורום חיברו טלוויזיות אמריקאיות של סמסונג לקיר ללא ממיר מתח, אני מעדיף לא לקחת את הסיכון, יש לכם המלצה טובה לממיר מתח אמין עם סיכוי נמוך לתקלות?
לצורך העניין ההספק המקסימלי של הטלוויזיה הוא 150W ולכן הבנתי שאני צריך ממיר מתח של מינימום 300W.
2. הבנתי שעל טלוויזיות שמעל 50" משלמים 54% מיסים, השאלה שלי, האם יש לרשויות המכס זכות לקחת לי 54% מגובה המחירון של הטלוויזיה (לפי סמסונג ארה"ב זה 1600$)? או שהם מחשבים לפי גובה העסקה (שהוא נמוך מ1600$ בהרבה)? או לפחות, מה בד"כ קורה? כי אני יודע שלגבי מוצרי חשמל האחרים החישוב הוא לפי העסקה, לפחות מאיביי, אבל אנשים שאני מכיר ממשיכים להגיד שהרשויות מחפשות לדפוק מיסים על טלוויזיות.
הטלוויזיה נשלחת ע"י המוכר, וכנראה תיעצר אצל המכס.
3. לטלוויזיה יש WIFI ושמעתי שמועות על איסורים של משרד התקשורת בהבאת טלוויזיות עם WIFI מארה"ב, האם זה נכון או שזה סתם שטות? אני צריך לדאוג לאישורים/טפסים ממשרד התקשורת או שזה סתם הגזמה?
קישור לטלוויזיה לפרטים נוספים:
http://www.samsung.com/us/video/tvs/UN55H8000AFXZA
תודה רבה מראש לעונים!
קניית טלוויזיה UN55H8000 של סמסונג מארה"ב והתקנה בארץ
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
ייתכן שאף אחת מהבעיות לא אקטואלית. עם חשמל האמת גם לי אין אומץ לעשות ניסוי למרות מה שכותבים אבל שווה לבדוק אם כתוב מאחורה בקטן ליד החיבור חשמל 110-240 או לא. גם הסיכוי שהיא תומכת תדר 50 הרץ של הארץ הוא גבוה וזה גם לא כרוך בשום סיכון אם תבדוק.
החישוב צריך להיות מהעסקה אלא אם כן הם יחליטו שזה דיווח שקרי לצורך תרמית מס. עניין התדר זו לא לגמרי שטות אבל כבר יש יבואנים שמייבאים את הדגם הנ״ל כך שזה מקל אם מתעוררת בעיה
החישוב צריך להיות מהעסקה אלא אם כן הם יחליטו שזה דיווח שקרי לצורך תרמית מס. עניין התדר זו לא לגמרי שטות אבל כבר יש יבואנים שמייבאים את הדגם הנ״ל כך שזה מקל אם מתעוררת בעיה
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
רוב הסיכויים שהמכשיר שרכת יעבוד על מתח של 220 וולט, מסכים איתך שזה מפחיד "לאמת" את זה במידה ולא מצויין במפורש, בדוק בפורומים אחרים בחו"ל יכול להיות שתיתקל באדם שהפעיל מכשיר זהה על 220 וולט.
התדר 50 או 60 הרץ לעניין המתח חסר משמעות, היות ומדובר בספקים ממותגים.
יש סיפרים על עצירת מכשירי חשמל בגלל תאימות תדרי ה WIFI, זה בהחלט תרחיש אפשרי ואז לך תתחיל לחפש עם מי לדבר.
בדגמים של סאמסונג ביבוא רשמי או לחילופין ביבוא מקבילי שעודכנו בתפריט טכנאים ל ISRAEL, נחסמת האפשרות לשימוש בתדרים האסורים בתוכנה. סתם שתדע. אני מניח שאצל חלק מהיבואנים המקביליים יש "קומבינה" והם מכניסים בלי אישורים אבל זה בהחלט סיכון.
מס לפי קבלה ואישורי תשלום כל עוד המחיר ששילמת סביר, לא אמורה להיות בעיה.
התדר 50 או 60 הרץ לעניין המתח חסר משמעות, היות ומדובר בספקים ממותגים.
יש סיפרים על עצירת מכשירי חשמל בגלל תאימות תדרי ה WIFI, זה בהחלט תרחיש אפשרי ואז לך תתחיל לחפש עם מי לדבר.
בדגמים של סאמסונג ביבוא רשמי או לחילופין ביבוא מקבילי שעודכנו בתפריט טכנאים ל ISRAEL, נחסמת האפשרות לשימוש בתדרים האסורים בתוכנה. סתם שתדע. אני מניח שאצל חלק מהיבואנים המקביליים יש "קומבינה" והם מכניסים בלי אישורים אבל זה בהחלט סיכון.
מס לפי קבלה ואישורי תשלום כל עוד המחיר ששילמת סביר, לא אמורה להיות בעיה.