סליחה על הבורות...
המכשיר
continental edison - made in italy
שלום חברים רציתי לדעת אם מישהו יודע מה זה ואם זה שווה משהו??
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
הזכרת לי נשכחות... היה להורים שלי את הפטיפון מוגבר הזה בילדותי, המכשיר הזה היה הראשון שחשף אותי לעולם הויניל.
למרות כל הסנטימנטים, זאת מחרשה במלוא מובן המלה. לא איכותית ולא מומלצת לשמירה על חיי התקליטים.
זה מכשיר מוגבר עם חיבור קו נקודה לרמקולים. שגם הם לא פאר היצירה.
אם יש לך תקליטים שאתה "לא אוהב" הייתי ממליץ לך להשתמש במכשיר.
בסופו של דבר המכשיר שהיה להורים שלו נזרק יחד עם הרמקולים שלו למזבלה הקרובה.
למרות כל הסנטימנטים, זאת מחרשה במלוא מובן המלה. לא איכותית ולא מומלצת לשמירה על חיי התקליטים.
זה מכשיר מוגבר עם חיבור קו נקודה לרמקולים. שגם הם לא פאר היצירה.
אם יש לך תקליטים שאתה "לא אוהב" הייתי ממליץ לך להשתמש במכשיר.
בסופו של דבר המכשיר שהיה להורים שלו נזרק יחד עם הרמקולים שלו למזבלה הקרובה.
- photohtbar
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 250
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 21 פעמים
אני לא היהתי שוקל ליזרוק אותו למיזבלה אלה ליתרום אותו למועדון כזה או או אחר של קשישים נוסטלגיים
שם יהיו כולם באותו גיל
שם יהיו כולם באותו גיל