המלצה לשלט לומד זול
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
בהנחה שכמובן יש לך במחשב כבר מקלט IR:
http://www.hometheater.co.il/vp2103413#2103413
http://www.hometheater.co.il/vp2103413#2103413
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
השלט הלומד הכי נוח שהיה לי:
http://www.ebay.com/itm/6in1-Universal- ... 338981d10b
יש לי שניים כאלה - בסלון ובחדר השינה.
מומלץ מאוד, רק חבל שקשה להשיג אותו בצבעים יותר סולידיים.
http://www.ebay.com/itm/6in1-Universal- ... 338981d10b
יש לי שניים כאלה - בסלון ובחדר השינה.
מומלץ מאוד, רק חבל שקשה להשיג אותו בצבעים יותר סולידיים.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נראה חביב. יש לו קוד מוכן ל-MCE IR?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

היכולת הזו לא קשורה לשלט אלא ליכולות של המחשב עצמו.
התשובה לשאלה הראשונה היא כן, ה-NUC ניתן להדלקה מכיבוי מלא מהשלט.
לא ניתן לקנפג או ללמד שלטים של הוט/יס לשליטה על ה-NUC, בגלל מבנה מיוחד של הקידוד של תקן MCE IR (קוד מתחלף מ-A ל-B בכפתורי החיצים).
התשובה לשאלה הראשונה היא כן, ה-NUC ניתן להדלקה מכיבוי מלא מהשלט.
לא ניתן לקנפג או ללמד שלטים של הוט/יס לשליטה על ה-NUC, בגלל מבנה מיוחד של הקידוד של תקן MCE IR (קוד מתחלף מ-A ל-B בכפתורי החיצים).
- MSLEVIN
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 196
- שם מלא: shay levin
- נתן תודות: 76 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
זה לא מדויק, אני משתמש בשלט האדום של HOT והוא כן שולט על ה NUC באופן מלא.לא ניתן לקנפג או ללמד שלטים של הוט/יס לשליטה על ה-NUC, בגלל מבנה מיוחד של הקידוד של תקן MCE IR (קוד מתחלף מ-A ל-B בכפתורי החיצים)....
- MSLEVIN
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 196
- שם מלא: shay levin
- נתן תודות: 76 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
זה מהאתר של HOT
התאמת השלט בשיטת השלט הלומד
ההתאמה בשיטת השלט הלומד מאפשרת לכם להתאים כל לחצן שתגדירו מראש בשלט HOT לביצוע פעולת
מסוימת, כפי שמבצע שלט הטלוויזיה או ה- AMP שברשותכם.
1. הציבו את שלט HOT מול השלט המקורי של הטלוויזיה, כלומר העיניות של השלטים צריכות להיות קרובות
זו לזו. מומלץ למקם את השלטים על שולחן יציב.
2. לחצו על לחצן TV בשלט HOT לחיצה ארוכה עד שנורית TV תהבהב פעמיים.
3. לחצו על הספרות 9->7->5 בשלט HOT.
4. לחצו לחיצה אחת לא רציפה על הלחצן שתרצה להתאים בשלט HOT. לאחר פעולה זו תהבהב הנורית
שבראש שלט HOT.
5. כוונו את עינית השלט המקורי של הטלוויזיה לעינית שלט HOT, ובזמן שהנורית שבראש שלט HOT מהבהבת,
לחצו בשלט המקורי של הטלוויזיה על הלחצן שתרצו להתאים עד שייפסק ההבהוב בשלט HOT.
אם תרצו לצאת משלב התיאום בין השלטים לחץ על TV בשלט HOT לחיצה ארוכה עד שהנורית TV תהבהב פעמיים. כעת תוכלו לבדוק אם שלט HOT הותאם כראוי. אם ההתאמה לא הצליחה, עליכם לחזור שוב על פעולות ההתאמה.
אם תרצו להתאים לחצנים נוספים, עליכם לשוב ולבצע את ההוראות שבסעיף הרביעי ובסעיף החמישי.
אם תרצו להתאים את שלט HOT ל-AMP, לחצו על לחצן DVD/VCR במקום על לחצן TV, בהתאם לשלבים שלמעלה.
התאמת השלט בשיטת השלט הלומד
ההתאמה בשיטת השלט הלומד מאפשרת לכם להתאים כל לחצן שתגדירו מראש בשלט HOT לביצוע פעולת
מסוימת, כפי שמבצע שלט הטלוויזיה או ה- AMP שברשותכם.
1. הציבו את שלט HOT מול השלט המקורי של הטלוויזיה, כלומר העיניות של השלטים צריכות להיות קרובות
זו לזו. מומלץ למקם את השלטים על שולחן יציב.
2. לחצו על לחצן TV בשלט HOT לחיצה ארוכה עד שנורית TV תהבהב פעמיים.
3. לחצו על הספרות 9->7->5 בשלט HOT.
4. לחצו לחיצה אחת לא רציפה על הלחצן שתרצה להתאים בשלט HOT. לאחר פעולה זו תהבהב הנורית
שבראש שלט HOT.
5. כוונו את עינית השלט המקורי של הטלוויזיה לעינית שלט HOT, ובזמן שהנורית שבראש שלט HOT מהבהבת,
לחצו בשלט המקורי של הטלוויזיה על הלחצן שתרצו להתאים עד שייפסק ההבהוב בשלט HOT.
אם תרצו לצאת משלב התיאום בין השלטים לחץ על TV בשלט HOT לחיצה ארוכה עד שהנורית TV תהבהב פעמיים. כעת תוכלו לבדוק אם שלט HOT הותאם כראוי. אם ההתאמה לא הצליחה, עליכם לחזור שוב על פעולות ההתאמה.
אם תרצו להתאים לחצנים נוספים, עליכם לשוב ולבצע את ההוראות שבסעיף הרביעי ובסעיף החמישי.
אם תרצו להתאים את שלט HOT ל-AMP, לחצו על לחצן DVD/VCR במקום על לחצן TV, בהתאם לשלבים שלמעלה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

החיצים עובדים לך כמו שצריך? אתה מצליח ללחוץ כמה פעמים על אותו כפתור וזה מגיב באופן תקין? ומה לגבי לחיצה רצופה על כפתור החץ? האם זה עושה Repeat כמו שצריך?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מוזר, אצלי השלט של הוט לא עובד טוב עם מקלט חיצוני ישן תואם MCE IR.
אפשר לקבוע מה משדר כל אחד מהכפתורים או רק חלקם?...
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
·pixies כתב:מוזר, אצלי השלט של הוט לא עובד טוב עם מקלט חיצוני ישן תואם MCE IR....
מאז ומעולם אני זוכר את ההסבר שלך על המקשים המתחלפים של MCE וכך שאי אפשר ללמד אותם שלט הוט -
בדקתי את העניין -
מסתבר שלא טעית, אכן הקודים כנראה מתחלפים - אך אין זה מפריע ללמד שלט הוט.
מבלי להבין יותר מידי "מה קורה מאחורי הקלעים" - בפועל לקחתי שלט ONE FOR ALL אשר לחיצה על חץ למטה שלו גוללת במהירות את כל הסרטים (כמו שצריך, כמו שלוחצים על חץ למטה במקלדת)
ולימדתי את שלט הוט את אותו החץ - אך השלט של הוט אינו גולל במכה אחת את כל הסרטים - אלא צריך ללחוץ עליו כל פעם בנפרד - בדיוק בגלל הסיבה שציינת שהקוד אינו מתחלף ומתורגמם פעם אחת.
אין זה מונע מהשלט של הוט ללמוד את כל הכפתורים - פשוט קיים חסרון אחד קטן של 'גלילה לא רציפה' וצריך ללחוץ פעם אחר פעם על הכפתור כדי לדפדפף בין התפריטים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אצלי הבעייה הייתה טיפה חמורה יותר לאחר תכנות השלט של הוט - אם היית לוחץ על חץ למטה ואז עוד פעם, זה לא היה מגיב עד שהיית לוחץ על כפתור כלשהו אחר ואז שוב על חץ למטה.
בכל מקרה, זה די מציק ומעצבן אם אופציית הגלילה הרציפה לא עובדת, ומחיר השלט הפשוט של ה-3 מכשירים די מצחיק, פחות מ-100 ש"ח אם אני זוכר נכון. בשביל סכום כזה לא הייתי סובל ככה עם השלט של הוט...
בכל מקרה, זה די מציק ומעצבן אם אופציית הגלילה הרציפה לא עובדת, ומחיר השלט הפשוט של ה-3 מכשירים די מצחיק, פחות מ-100 ש"ח אם אני זוכר נכון. בשביל סכום כזה לא הייתי סובל ככה עם השלט של הוט...