קבצי כתבויות יורדים כקובץ iso
החלפתי מע' הפעלה וכמובן שהיה צריך להגדיר הכל מחדש.
התקנתי תוכנת winrar ו- vobsub.
בניגוד לעבר שקובץ התכוביות היה יורד לי כתיקייה כזו שניתן לפתוח אותה בדאבל קליק והקובץ ישב בתוכה, כרגע זה יורק בצורת iso שאני צריך לעשות קודם כל extract וכו'.
האם חסרה לי תוכנה כלשהי, או משהו בהגדרות.
תודה מראש לעונים.
תוספת :
בהתקנה הקודמת היה לי את winrar 4.2
ועכשיו את 5.01.
לא יודע אם יש קשר.
התקנתי תוכנת winrar ו- vobsub.
בניגוד לעבר שקובץ התכוביות היה יורד לי כתיקייה כזו שניתן לפתוח אותה בדאבל קליק והקובץ ישב בתוכה, כרגע זה יורק בצורת iso שאני צריך לעשות קודם כל extract וכו'.
האם חסרה לי תוכנה כלשהי, או משהו בהגדרות.
תודה מראש לעונים.
תוספת :
בהתקנה הקודמת היה לי את winrar 4.2
ועכשיו את 5.01.
לא יודע אם יש קשר.
יכול להיות שלא הסברתי עצמי טוב.
הקובץ יורד כקובץ שניתן לפתיחה רק ב extract/
בשיטה שהצעת זה פותח חלון כזה מתוכו לא ניתן לחלץ את קובץ הכתבוביות, רק לפתוח ב extract.
קודם לכן, בהתקנה הקודמת , זה ירד אצלי ישר כתיקייה אותה ניתן היה לפתוח ולהוציא את קובץ הכתוביות.
הקובץ יורד כקובץ שניתן לפתיחה רק ב extract/
בשיטה שהצעת זה פותח חלון כזה מתוכו לא ניתן לחלץ את קובץ הכתבוביות, רק לפתוח ב extract.
קודם לכן, בהתקנה הקודמת , זה ירד אצלי ישר כתיקייה אותה ניתן היה לפתוח ולהוציא את קובץ הכתוביות.
זה נראה בערך ככה:
https://www.google.co.il/search?q=rar+f ... B512%3B512
נראה לי שאני צריך להתקין אולי תוכנת winzip
https://www.google.co.il/search?q=rar+f ... B512%3B512
נראה לי שאני צריך להתקין אולי תוכנת winzip
אוקי, למי שמעוניין.
נזכרתי/ מצאתי את מה שחיפשתי.
ראשית אני עובד עם winzip , לא יודע אם זה יעבוד גם עם winrar , יש סיכוי שכן.
לאחר שיורד קובץ הכתוביות, כשהוא במצב rar או zip מכווץ, לחצן ימי על הקובץ, open with,
choose default program
ואז בוחרים windows explorer. ( אני בוינדוס 8.
כשקובץ הכתוביות יורד, הוא נמצא כבר בתוך תיקייה שדאבל קליק עליה פותח ומציג את קובץ הכתוביות הממשי אותו ניתן לחלץ מהתיקייה, ללא צורך לעשות פעולה נוספת של extract( שכנראה האקספלורר של וינדוס כבר עושה אותה).
יודע, לא חיסכון רציני, אבל אחרי שהתרגלתי לקבל את תיקיית הכתוביות ללא extract עיצבן אותי לעשות פעולה נוספת , בעיני מיותרת .
נזכרתי/ מצאתי את מה שחיפשתי.
ראשית אני עובד עם winzip , לא יודע אם זה יעבוד גם עם winrar , יש סיכוי שכן.
לאחר שיורד קובץ הכתוביות, כשהוא במצב rar או zip מכווץ, לחצן ימי על הקובץ, open with,
choose default program
ואז בוחרים windows explorer. ( אני בוינדוס 8.
כשקובץ הכתוביות יורד, הוא נמצא כבר בתוך תיקייה שדאבל קליק עליה פותח ומציג את קובץ הכתוביות הממשי אותו ניתן לחלץ מהתיקייה, ללא צורך לעשות פעולה נוספת של extract( שכנראה האקספלורר של וינדוס כבר עושה אותה).
יודע, לא חיסכון רציני, אבל אחרי שהתרגלתי לקבל את תיקיית הכתוביות ללא extract עיצבן אותי לעשות פעולה נוספת , בעיני מיותרת .