הלכתי לאיבוד
בעקרון מה שאני רוצה זה 5 רמקולים (ללא סאב) לתלייה על הקיר (כל החמישה לתלייה),
במחיר של כמה מאות שקלים (עד 1,000 ש"ח לצורך העניין).
בעקרון אני יכול לבחור כל סט של 5 רמקולים המסוגלים לקבל הספק של 100W,
בעיל התנגדות שבין 6 ל 8 אוהם ?

לפי התשובה שלך כל רמקול שימצא חן בעינייך ויזואלית יתאים.בטיטi כתב:אין קשר ללחסוך, לדעתי עם ההבנה שלי בסאונד, וצרכי הסאונד שלי, גם משהו במאה שקל יספיק
אבל אשמח לשמוע על מה אתה כן ממליץ בתחום הסביר......
תודהנמר כתב:לפי התשובה שלך כל רמקול שימצא חן בעינייך ויזואלית יתאים.בטיטi כתב:אין קשר ללחסוך, לדעתי עם ההבנה שלי בסאונד, וצרכי הסאונד שלי, גם משהו במאה שקל יספיק
אבל אשמח לשמוע על מה אתה כן ממליץ בתחום הסביר......![]()
וככל שהוא יהיה זול יותר ... מה טוב.![]()
אני הייתי מציע לך לקרוא קצת את האתר , ללמוד קצת ולהבין שבגישה של "גם רמקול ב-100 שקל יתאים" מאוד קשה לי להמליץ לך על מוצר שתדע להעריך את איכותו. {וזה בסדר גמור ואפילו לגיטימי}
כך שהכי טוב זה להיכנס לוואלה שופ , לחפש רמקול סטליט זול, להיכנס למכרז ולרכוש אותו במחיר הכי טוב שאתה יכול.![]()
בהצלחה!...
מבחינתך הסאב לא חשוב, ולא לקנות סאב יהיה חיסכון של כמה מאות שקלים, אבל הבעיה היא שרמקולים סטייליטים ניתן לרכוש רק עם סאב (זה סט שלם)בטיטi כתב:תודהנמר כתב:לפי התשובה שלך כל רמקול שימצא חן בעינייך ויזואלית יתאים.בטיטi כתב:אין קשר ללחסוך, לדעתי עם ההבנה שלי בסאונד, וצרכי הסאונד שלי, גם משהו במאה שקל יספיק
אבל אשמח לשמוע על מה אתה כן ממליץ בתחום הסביר......![]()
וככל שהוא יהיה זול יותר ... מה טוב.![]()
אני הייתי מציע לך לקרוא קצת את האתר , ללמוד קצת ולהבין שבגישה של "גם רמקול ב-100 שקל יתאים" מאוד קשה לי להמליץ לך על מוצר שתדע להעריך את איכותו. {וזה בסדר גמור ואפילו לגיטימי}
כך שהכי טוב זה להיכנס לוואלה שופ , לחפש רמקול סטליט זול, להיכנס למכרז ולרכוש אותו במחיר הכי טוב שאתה יכול.![]()
בהצלחה!...
1. אשמח לקבל לינקים רלוונטים למאמרים בפורום בנושא
2. נניח והייתי מוכן להשקיע 2,000 ש"ח בסט של 5 רמקולים לוייניים (ללא סאב), על מה הייתם ממליצים ?...