שאלות כלליות ללא מענה לאחר קריאה ויישום המדריכים, לעזרתכם אודה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ExtraSi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 172
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

1. כיצד נקרא התוסף להורדת כתוביות? (סעיף 3.10 במדריך רק מסביר עליו ולא מציין את שמו) ומהיכן מורידים אותו?

2. טלויזיה חיה - עקבתי אחר המאמר הספציפי, אני יכול לראות שידורים דרך התוסף Isralive,
אבל לא מופיע לי "טלויזיה חיה" במסך הבית (למרות שביצעתי את ההוראות).
בנוסף, עקבתי אחר המדריך של The Wiz, כולל ההתייחסות הספציפית הזו:
http://www.hometheater.co.il/vp2161327#2161327
וגם וידאתי ש Simple PVR מוגדר (עם הלינקים ש The Wiz שציין) ומופעל, טלויזיה חיה מופעלת בהגדרות, ביצעתי ריסטרט, אבל עדיין לא מופיע בתפריט.
ועדיין אין לי טלויזיה חיה בתפריט, וכאשר אני מנסה לבצע סריקת ערוצים באופן יזום, מופיעה הודעה "לא הוגדר שרת טלויזיה אחורי.." מדוע?

3. האם יש מאמר המתייחס לאפשרות הקלטת תכנים (לדוגמא, מהטלויזיה החיה)?

4. לטובת צפייה בסרטים דרך Streaming, איזה תוסף מומלץ? (שמעתי על משהו שקשור למילה Torrent) והאם הוא יודע לשלב גם תרגום בעברית?

5. אני רואה סרטון באייפון, הוא מזהה את קודי מכיוון שכולם באותה רשת בייתית, אבל כשאני מנסה להעביר את השידור לטלויזיה (AurPlay מופעל בהגדרות),
לא קורה כלום. מה עלי לבדוק?

6. בשימוש רגיל של השלט מול הטלויזיה, הוא משמר כעכבר והמסך מזהה את התנועה שלו במרחב,
אבל כאשר אני שולט על קודי דרך השלט של הטלויזיה, שמעבירה את הסיגנל דרך ה HDMI בעזרת CEC
רק הכפתורים הפיזיים רלוונטים (ימינה, שמאלה, למעלה, למטה, אישור, חזור וכו'), ולא מצאתי כיצד לבצע קליק ימני, מישהו יודע?

7. ה RPi מחובר ל LAN הבייתי, ויהיה לי קל הרבה יותר לבצע הגדרות שלא דרך השלט,
לדוגמא, אם אני רוצה לכתוב משהו, אני משתמש במקלדת הוירטואלית ועובר בעזרת השלט אות אחר אות כדי לכתוב מילה.
האם יש דרך להשתלט מרחוק על קודי שרץ על ה RPi, דרך המחשב הבייתי שלי (באותה LAN)?
כמו סוג של RDP.

8. יש לי בבית מסך נוסף, גם הוא מחובר ל LAN, ועבורו אין לי RPi, כיצד אני יכול להנגיש עבור את קודי?
כלומר, האם אני יכול להריץ את קודי על המחשב הבייתי שלי, ולגשת אליו מהמסך שבחדר, בזכות העובדה שהמסך והמחשב באותה הרשת?

9. ה RPi משתמש כמובן רק כמחשב להעברת המידע, כאשר מערכת ההפעלה ובעצם כל הנתונים נמצאים על כרטיס ה SD.
נניח ואני רוצה לבצע עדכונים מסויימים בעמרכת ההפעלה, ונוח לי יותר לעשות זאת מהמחשב הבייתית שלי,
האם יש אפשרות כלשהי פשוט להוציא את כרטיס ה SD מה RPi, לחבר אותו למחשב, ודרך סימולטור או כלי כלשהו להריץ את קודי?
הפעלת XBMX רק ע"י הכרטיס ללא ה RPI

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #2 

1. אם התקנת גרסה של THEWIZ זה כבר כלול ומותקן. אם לא, חפש את זה ב REPO שלו תחת כתוביות.
2. לא מופיע כי אין כרגע שרת שמשדר את הערוצים. אם אתה רוצה לגרום לזה לעבוד אתה צריך להגדיר בהגדרות של IPTV SIMPLE CLIENT הפניה לקובץ מקומי שאותו תוריד למחשב שלך מהכתובת http://goo.gl/3HY46p (מתעדכן כל כמה ימים)
3. אי אפשר להקליט סטרימינג.
4. תתקין KMEDIATORRENT (חפש באתר או בגוגל) בהגדרות שלו תסמן שאתה רוצה כתוביות בעברית.
5. לא מכיר, תנסה להתקין YATSE
6. אתה לא יכול. אתה צריך שלט שניתן לתכנת או שלט מדיה סנטר ייעודי. בעיקרון כפתור תפריט ממופה ל C במקלדת.
7. תשתמש ב YATSE יהיה לך יותר נוח להקליד.
8. לא. תנסה לחפש אפליקצית PLEX לטלויזיה שלך ואז להתחבר לשרת PLEX בשביל להפעיל את הסרטים. (בעתיד יהיה שרת KODI)
9. לא סגור על זה כי אין לי, אבל אפשר דרך טרמינל לעדכן ולהריץ סקריפטים וכו....

גוגל חברו הטוב של האדם

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #3 

אני הוזה או שענינו לך כבר על השאלות האלו??

http://www.hometheater.co.il/vt224822.html
(n)
אם אני משקיע מזמני ועונה לך ואתה פשוט מזלזל ופותח שרשור נוסף ושואל אותו דבר, אז את הזמן שלי אני אשמור לדברים אחרים שזה נוגע בבעיות שלך.

בהצלחה

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6112
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #4 

האם רמי התפתח ומחזיק יוזרים ישנים יותר? (הכל יכול להיות)
בהחלט הוא קיבל מענה וממשיך לשאול שאלות הזויות :roll:

TheWiz
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3253
נתן תודות: 247 פעמים
קיבל תודות: 1436 פעמים

שליחה #5 

וואלה גם לי יש הרגשה כזאת של דז'ה וו! :מכונת יריה:

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”