לפני כחודשיים חברת הוט החליטה על דעת עצמה לנתק את סבתא שלי - אשה מבוגרת בת 82 ניצולת שואה מהחיבור האנלוגי בלי התראה מוקדמת, בטענה שהוט מנתקת את התשתית האנלוגית בחולון (שזה בסדר), אבל אני מקבל טלפון במהלך יום עבודה שאין טלויזיה, וזה כן משמעותי אצלה.. הגעתי ואז ראיתי שהשאירו לה פתק בדואר, שניתקו אותה ואם היא רוצה להתחבר השאירו טלפון, עד שאתמודד עם זה הבאתי לה ממיר עידן + שלי, כדי שיהיה ערוץ 10, 2
רציתי לחבר אותה ליס - ואז התברר שאין צלחת שלהם בבנין, ובשביל שיתקינו צלחת, אני צריל לעבור בין הדיירים ולהחתים אותם, וגם כערבון לתת להם כרטיס אשראי (לערבון שבאמת אבצע את העיסקה) - התייאשתי מיס - ובסוף ללא ברירה התחברנו להוט,
ענתה לי נציגה שמאז נעלמה ולא ניתן להשיג אותה - בשם "חלי" שגם הביאה לי טופס כתוב שבו יש לי חודש חינם ועלות של 199 ש"ח לחודש, ובנוסף ההתקנה חינם - הכל כתוב!! יש לומר לא ממיר VOD, לא HD לא כלום...
ביקשתי מסבתא שלי שמשלמת בהוראת קבע, שתעקוב על סכום החיוב, כי ידוע שהוט עובדים בשיטת מצליח... וכמובן:
החיוב החודשי הגיע מהר, מהר מאוד, ללא חודש חינם...! ללא התקנה חינם, וכמובן שעל 240, לא על 199..
כרגע כמעט ואי אפשר לתפוס אותם בטלפון...
ממש ממש ממש ממש מרגיז! במיוחד שאני צריך לבזבז על זה זמן!
לפחות לשתף את התסכול שלי בפורום, ולשמוע מה אפשר לעשות...
אם היה אפשר הייתי מעלה את החוזה פה לפורום....