ערוצי סרטים בתלת מימד
היום בעידן בו לפחות מ 70 אחוז מבתי האב בארץ קיימת טלויזיה המסוגלת לשדר תכנים בתלת מימד.
בין אם מדובר בטלויזיה איכותית ובין אם מדובר בטלויזיה "מדבקה"
תמוהה בעיניי העניין שחברות יס והוט ואפשר להוסיף למשוואה גם את חברת סלקום החדשה לא מעלות ערוץ סרטים המשדר בתלת מימד.
כאחד שצורך המון תכנים באינטרנט יש מאות סרטים המשודרים ומצולמים בשיטה זו.
וגם אם לא מעלים ערוץ שמשדר רק בתלת מימד אפשר לשדר סרטים בVOD בין אם בתשלום ובין אם בחינם אבל גם את זה הם לא עושים .
יצרתי קשר עם מחלקת השיווק של הוט שם נאמר לי שהם לא מוציאים מידעים כאלה החוצה ובמידה ויוחלט להוציא ערוץ כזה הם יפרסמו זו במידה "המקובלת"
מחברת יס נמסר כי הם בוחנים את ההצעה ויחיזרו תשובה. מה דעתכם ?
בין אם מדובר בטלויזיה איכותית ובין אם מדובר בטלויזיה "מדבקה"
תמוהה בעיניי העניין שחברות יס והוט ואפשר להוסיף למשוואה גם את חברת סלקום החדשה לא מעלות ערוץ סרטים המשדר בתלת מימד.
כאחד שצורך המון תכנים באינטרנט יש מאות סרטים המשודרים ומצולמים בשיטה זו.
וגם אם לא מעלים ערוץ שמשדר רק בתלת מימד אפשר לשדר סרטים בVOD בין אם בתשלום ובין אם בחינם אבל גם את זה הם לא עושים .
יצרתי קשר עם מחלקת השיווק של הוט שם נאמר לי שהם לא מוציאים מידעים כאלה החוצה ובמידה ויוחלט להוציא ערוץ כזה הם יפרסמו זו במידה "המקובלת"
מחברת יס נמסר כי הם בוחנים את ההצעה ויחיזרו תשובה. מה דעתכם ?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
1. לדעתי זה יחס הפוך, אולי ל- 30% יש טלויזית תלת מימד, וגם זה נראה לי הגזמה.
2. קודם שישדרו את הערוצים שהם משדרים עכשיו ב-HD ועם אודיו 5.1.
3. בטוח שתכנים בתלת מימד יהיו יקרים יותר לרכישה ע"י חברות הטלויזיה בישראל. צריכה להיות מוטיבציה גדולה עבורם כדי להשקיע בכך, וכיום אין להם מספיק מוטיבציה לעשות זאת אפילו עם HD.
2. קודם שישדרו את הערוצים שהם משדרים עכשיו ב-HD ועם אודיו 5.1.
3. בטוח שתכנים בתלת מימד יהיו יקרים יותר לרכישה ע"י חברות הטלויזיה בישראל. צריכה להיות מוטיבציה גדולה עבורם כדי להשקיע בכך, וכיום אין להם מספיק מוטיבציה לעשות זאת אפילו עם HD.
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
רק בלווין. 3D ואפילו 4K נסיוני של חברת SES כל התכנים האפשריים. [אבל כמובן לא בישראל]
כמה דוגמאות.
[

[

[

[

[

[

[

כמה דוגמאות.
[
[
[