בעיה ב- amazon fire tv

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
itamaratz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

רכשתי amazon fire tv ועשיתי לו root לפי המדריך כאן. התקנתי עליו kodi v14 ואת התוסף kmedia torrent.
יש לי שתי בעיות:
1. אני לא מצליח לראות שום סרט בצורה רציפה ולא משנה דרך איזה torrent אני משתמש. הסרט תמיד מפסיק באמצע או שהמכשיר נתקע ומכבה את עצמו.
2. המכשיר מתמלא ממש מהר ומראה שאין מקום יותר. השימוש שלי הוא רק ב-kodi ואני לא מצליח לנקות את ה-data בלי שימחקו לי כל התוספים.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.
תודה רבה.

itamaratz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

מישהו?

שליחה #2 

מישהו?

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #3 

אני לא מכיר את התוסף הזה.
סביר להניח שצפייה לא חלקה דרך טורנט ישיר נוגעת יותר לרשת ולא למכשיר. שימוש בקונפיגורציה דומה במחשב מאפשרת הזרמה חלקה של אותם סרטים?

נפח האחסון במכשיר קטן מאוד, ואם אתה מוריד אליו קבצי טורנט, אפילו זמניים לסטרימינג, ברור שהמכשיר נסתם ברגע. יש להגדיר כנראה מקום אחר לשמירת המידע מהתוסף, ולא על זכרון המכשיר.

itamaratz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

תודה

שליחה #4 

@Nemesis
ניסיתי גם להשתמש ב-xbmctorrent וכל הזמן הופיעה לי ההודעה "script failed". במחשב דרך xbmctorrent הכל עובד חלק.
מה יכולה להיות הבעיה?
האם ניתן לחבר dok ולשמור עליו את ה-data? אם כן, אשמח למדריך.

שאלה נוספת, ניסיתי להגדיר כונן רשת במחשב הביתי, השתמשתי לפי המדריך:
http://hwzone.co.il/community/threads/5 ... 9-OPENELEC

ועדיין כשאני מנסה להיכנס אל הכונן דרך kodi הוא לא מצליח להתחבר. הגדרתי את ה-ip של הנכון, מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

ייתכן וכי חוסר המקום במכשיר גורם גם ל- XBMC Torrent להתקע ולהוציא שגיאה. במכשיר נקי לפני התקנת אפליקציה כלשהי ולפני שהוא אוגר Cache כלשהו יש סה"כ 5GB פנויים.
אם ביצעת Root למכשיר, ניתן להוסיף DOK חיצוני, ולצרף אותו למערכת בעזרת תוכנת StickMount למשל שניתן למצוא ב- Google Play ולהעלות על המכשיר. כיצד יש להגדיר את התוספים כדי שישמרו עליו את המידע, אין לי מושג, לא מכיר את התוספים המדוברים בכלל. חפש במסך ההגדרות שלהם אם יש להם משהו כזה, או קובץ הגדרות.

אם הגדרת כונן משותף ברשת, בדוק תחילה שאתה יכול להתחבר אליו ממחשב אחר כדי לשלול בעיה בהגדרות במחשב.

itamaratz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

@Nemesis
תודה על התשובה המהירה.
ניסיתי גם להריץ סרטים כאשר יש מקום פנוי ועדיין לא עבד כמו שצריך.
יש לי בעיה עם google play, פעלתי לפי המדריך של benny123 וכאשר אני מנסה להריץ, הוא מנסה לעלות ומיד יוצא(לא קורה כלום).

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

אני משתמש ב-FTV נטו להזרמת תוכן מהרשת המקומית + נטפליקס, ולא התקנתי כל דבר אחר.
אם אתה רוצה להתקין משהו מהגוגל פליי, פשוט תוריד את האפליקצייה ותטען אותה כמו את ה- Kodi.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”