צריך המלצה לסטרימר או HTPC לחדר שלי

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
NeedStreamer פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

עכשיו יש לי Xtreamer Sidewinder 3 כבר שנתיים בחדר אבל הוא מתחיל להיתקע ולעשות בעיות ואני רוצה לקנות לי משהו חדש
אני צריך משהו לא יקר, גג 600 שקל!
אפשר גם להזמין מחו"ל וגם מהארץ, מה שיותר משתלם וטוב (חו"ל לא?)
אני לא הולך לגלוש בו באינטרנט או לשחק משחקים או משהו, נטו סטרימר לראות סרטים וסדרות.
אני צריך משהו שעובד עם Plex (הכי חשוב!) ושיהיה לו ממשק נוח וחלק.
חשבתי על הGoogle nexus player אבל לא מצאתי מקום שמוכרים אותו ולפי מה שקראתי באינטרנט הוא ממש לא שווה אז דיי ירדתי ממנו.
יש משהו אחר שאתם ממליצים? אני לא אריץ תלת מימד, הכל יהיה מהPlex אז לא צריך דיסקים או משהו.. חשוב שיעבוד עם אינטרנט בכבל (לא אשתמש בוויפי), יהיה לו Plex שיעבוד חלק וטוב בלי בעיות ושיתחבר לטלוויזיה עם HDMI.
יש לי עכשיו עידן+ אז יהיה נחמד אם יהיה משהו שיאפשר לקלוט (עם אנטנה משלו או של העידן+) גם שידורי טלויזיה (מישראל כמו 22, 10) אבל זה לא ממש חובה.

תודה מראש!!

*** יש לי בבית מתאם של microUSB וגם miniUSB לethernet, קראתי שזה לא יעבוד על הnexus player אבל האם זה נכון? בכללי, מה אתם חושבים על הנקסוס פלייר?

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4809
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #2 

אני לא מכיר את Plex אז אני לא יכול להמליץ, אך ה cubox עם Kodi יוכל להתאים לדרישות והתקציב שלך.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6111
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #3 

amazon fire tv
הכל עובד בו שיגעון כולל PLEX למי שממש צריך למרות שאני אישית משתמש בו רק עם ה-KODI לא צריך יותר מזה.

NeedStreamer פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

@benny123
·אבל מאיפה אפשר להזמין אותו? לא רוצה להסתבך עם USHOPS זה מעלה את המחיר במלא (במקום 400 - יוצא 700) וגם לא רוצה להסתבך עם מתאם אמריקאי-אירופאי (מאיפה אוכל להשיג כזה? כל פלאג פשוט של אמריקאי-אירופאי מתאים או שצריך גם ממיר מתח כזה?)

@שי-כ
·יש מצב תסביר איזה גרסה? ראיתי שיש כמה אפשרויות.. מה הכי טוב? מאיפה גם להזמין?

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4809
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #5 

לדעתי, אם אתה יכול להשקיע 600 ש"ח, תרכוש את הדגם CuBox i4 Pro (עולה פחות). תוכל לקרוא כאן - http://www.hometheater.co.il/article05941.html

NeedStreamer פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

@שי-כ
ראיתי באינטרנט על זה: http://www.geekbuying.com/item/Tronsmar ... 24676.html
זה דווקא נראה דיי טוב, מה אתה אומר? אני בסה"כ רוצה להריץ את האפליקציה של plex לאנדרואיד על זה שתעבוד טוב (יש לה ממשק שמותאם לטלויזיה עם שלט וזה) וזה נראה סבבה.. פשוט אני לא רוצה להוציא יותר מידי על הסטרימר

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

NeedStreamer
אין לך מה להסתבך עם USHOPS הם עושים את כל העבודה בעבורך והמוצר אצלך תוך 14 ימים או יותר מזה תלוי בדרך שילוח שאתה בוחר.
שים לב שאתה יכול גם באתר לבחור בגרסה מחודשת ולהנות מאותה שנה אחריות וממחיר זול הרבה יותר.
מעבר לכך המתאם שצריך או רק פלאג EU לא משהו מעבר.. יש את זה בגרושים באיביי או בכל חנות אחרת שתמצא לנכון.. זה באמת שטויות כבר.

NeedStreamer פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

@benny123
·זה המחודש שכדאי לקנות: http://www.amazon.com/Certified-Refurbi ... on+fire+tv ?
מה עם הamazon fire stick? הוא נראה דיי טוב וזה ממש חצי מחיר. אני לא אשתמש בזיהוי הקולי ככה שההבדל בשלט לא ממש מפריע לי, ואשתמש רק ב-plex והוא לא דורש הרבה כוח עיבוד (אנלא עומד להשתמש בזה למשחקים או משו..) כדאי לקנות את הסטיק אולי? הבעיה היא שהוא יוצא לפי האתר של אמאזון רק עוד חודש (?! ראיתי שאנשים קנו) אז.. מה לעשות?

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

הסטיק כבר קיים ונסקר ברשת, החלטה שלך מה לקחת.. אני בעד לא להתפשר וללכת על הטופ שזה האמזון TV מבחינת חומרה ופיצ'רים שיהיו פתוחים לך בהמשך.

NeedStreamer פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

@benny123
·אבל זה ממש יקר לי הרגיל.. אני כנראה אלך על הסטיק כבר.. או שעדיף את הסיני שרשמתי מקודם?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”