המלצה למגבר חדש
-
barrydanino
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לאחר כמעט 30 שנה התקלקל רסיבר ה NAD 7020E שלי - הוא משמיע מוסיקה עם צליל דיסטורשן שמכסה על רוב השמע
התקשרתי למעבדת היבואן ואין להם חלפים
יש לי CD של CAMBRIDE AUDIO
רמקולים של Triangle Titus Ex
מתלבט לגבי רסיבר חדש
האם להמשיך עם NAD
או אחר
איך הרסיברים של CAMBRIDE AUDIO
טווח מחירים בסביבות 3000 שח
תודה
ברי
יש לי CD של CAMBRIDE AUDIO
רמקולים של Triangle Titus Ex
מתלבט לגבי רסיבר חדש
האם להמשיך עם NAD
או אחר
איך הרסיברים של CAMBRIDE AUDIO
טווח מחירים בסביבות 3000 שח
תודה
ברי
אם אהבת את הרסיבר nad , שווה לתת לבדיקה אצל טכנאי מנוסה, אני מתקשה להאמין שהוא בלתי ניתן לתיקון.
אני מכיר די טוב את הtriangle titus המדפי, ויש לרמקול יתרונות מסויימים הנמצאים ברמקולים יקרים ממנו, אך גם יש לו חסרונות,
החסרון המרכזי לטעמי הוא טוויטר מעט חריף שדורש תשומת לב כשמתאימים לו הגברה ומקור,
לא זכור לי שהיה קשה לדחיפה, אז עדיף להתרכז באיכות ההגברה ולא בעוצמתה.
וכאמור להתרחק מהגברה אנליטית,בהירה או מפורטת יתר המידה
ולהתרכז בהגברות מעט רגועות בגבוהים
אני מכיר די טוב את הtriangle titus המדפי, ויש לרמקול יתרונות מסויימים הנמצאים ברמקולים יקרים ממנו, אך גם יש לו חסרונות,
החסרון המרכזי לטעמי הוא טוויטר מעט חריף שדורש תשומת לב כשמתאימים לו הגברה ומקור,
לא זכור לי שהיה קשה לדחיפה, אז עדיף להתרכז באיכות ההגברה ולא בעוצמתה.
וכאמור להתרחק מהגברה אנליטית,בהירה או מפורטת יתר המידה
ולהתרכז בהגברות מעט רגועות בגבוהים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ה-NAD הרגוע בהחלט מאזן יפה את הטריאנגל. הם שמרו על אחידות באופי ההגברה שלהם לאורך השנים, כך שבחירה ב-NAD חדש אם אתה מחליט לא לתקן את הישן (מה שבהחלט שווה בדיקה לפני שמוותרים עליו סופית!), כגון ה-326 (רק קח בחשבון שה-7020 שלך הוא טכנית שתי רמות מעליו...)
לצד ה-NAD, הייתי בודק הגברה של QUAD (ה-Vena הוא מוצר מאוד מעניין שיצא ממש לא מזמן) ומרנץ (PM6005, או קודמו ה-6004).
לצד ה-NAD, הייתי בודק הגברה של QUAD (ה-Vena הוא מוצר מאוד מעניין שיצא ממש לא מזמן) ומרנץ (PM6005, או קודמו ה-6004).
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
·barrydanino כתב:לאחר כמעט 30 שנה התקלקל רסיבר ה NAD 7020E שלי - הוא משמיע מוסיקה עם צליל דיסטורשן שמכסה על רוב השמע
...
אם אתה אוהב את ה-NAD הישן - אני למשל מאד אוהב אותם - עזוב את התירוצים של היבואן. במעבדות יבואן לא אוהבים להתעסק עם ציוד ישן. 99% שאין צורך בחלפים מיוחדים אלא רק ברכיבים כלליים שניתנים להשגה בקלות. זה לא ציוד מסובך לתיקון, אבל צריך לפנות לטכנאי אמין שאוהב אותו.