המלצה למגבר חדש

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
barrydanino פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לאחר כמעט 30 שנה התקלקל רסיבר ה NAD 7020E שלי - הוא משמיע מוסיקה עם צליל דיסטורשן שמכסה על רוב השמע
התקשרתי למעבדת היבואן ואין להם חלפים
יש לי CD של CAMBRIDE AUDIO
רמקולים של Triangle Titus Ex
מתלבט לגבי רסיבר חדש
האם להמשיך עם NAD
או אחר
איך הרסיברים של CAMBRIDE AUDIO
טווח מחירים בסביבות 3000 שח
תודה
ברי

Rozshay
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

אם אהבת את הרסיבר nad , שווה לתת לבדיקה אצל טכנאי מנוסה, אני מתקשה להאמין שהוא בלתי ניתן לתיקון.
אני מכיר די טוב את הtriangle titus המדפי, ויש לרמקול יתרונות מסויימים הנמצאים ברמקולים יקרים ממנו, אך גם יש לו חסרונות,
החסרון המרכזי לטעמי הוא טוויטר מעט חריף שדורש תשומת לב כשמתאימים לו הגברה ומקור,
לא זכור לי שהיה קשה לדחיפה, אז עדיף להתרכז באיכות ההגברה ולא בעוצמתה.
וכאמור להתרחק מהגברה אנליטית,בהירה או מפורטת יתר המידה
ולהתרכז בהגברות מעט רגועות בגבוהים

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

ה-NAD הרגוע בהחלט מאזן יפה את הטריאנגל. הם שמרו על אחידות באופי ההגברה שלהם לאורך השנים, כך שבחירה ב-NAD חדש אם אתה מחליט לא לתקן את הישן (מה שבהחלט שווה בדיקה לפני שמוותרים עליו סופית!), כגון ה-326 (רק קח בחשבון שה-7020 שלך הוא טכנית שתי רמות מעליו...)

לצד ה-NAD, הייתי בודק הגברה של QUAD (ה-Vena הוא מוצר מאוד מעניין שיצא ממש לא מזמן) ומרנץ (PM6005, או קודמו ה-6004).

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #4 

barrydanino כתב:לאחר כמעט 30 שנה התקלקל רסיבר ה NAD 7020E שלי - הוא משמיע מוסיקה עם צליל דיסטורשן שמכסה על רוב השמע
התקשרתי למעבדת היבואן ואין להם חלפים
...
·
אם אתה אוהב את ה-NAD הישן - אני למשל מאד אוהב אותם - עזוב את התירוצים של היבואן. במעבדות יבואן לא אוהבים להתעסק עם ציוד ישן. 99% שאין צורך בחלפים מיוחדים אלא רק ברכיבים כלליים שניתנים להשגה בקלות. זה לא ציוד מסובך לתיקון, אבל צריך לפנות לטכנאי אמין שאוהב אותו.

יגאלדוד
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 0
יצירת קשר:

שליחה #5 

מסרתי את ה NAD שלי לסטראו סטאר
3240PE
ומהם זה הגיע לדני דקל מ"אמריקן אלקטרוניקס"
אדווח כשיחזור.