תקלה ארצית בגלישה ב-WIFI...
-
NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
לפעמים אני לא מצליח להבין מה מביא כתבים רציניים באתרים מכובדים לכתוב שטויות מסוג זה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4610786,00.html
תקלה רק בנתבים פרטיים ולא בנתבים של ספקיות התשתית ורק ב-WIFI - מישהו פה שיכור לחלוטין...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4610786,00.html
תקלה רק בנתבים פרטיים ולא בנתבים של ספקיות התשתית ורק ב-WIFI - מישהו פה שיכור לחלוטין...
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
ברור מאוד מה
אז שומעים על שמועה, או אפילו אירוע אמיתי, ישר מפרסמים בלי לחקור קצת, בלי להביא נתונים המתארים מה הבעיה ואולי מה גורם לה.
צרף חוסר הבנה בנושא, וקיבלת כתבות הזויות.
מצד שני זו יכולה להיות "ידיעה" בעקיפין מטעם בזק, שאולי מעוניינת להפחיד לקוחות מלרכוש נתבים לא דרכה, ולחייב אותם התשלום חודשי קבוע.
וחוץ מזה, ווינט הוא לא אתר מכובד, מבחינה זו שרוב הכתבות בו, למעט בנושא חדשות, הן כתבות הזויות, לא ברורות, חסרות הבנה בסיסית של הכותב בנושא הכתבה.
ואם כבר יש פרסום ידיעה על איזה שהוא מחקר או מאמר זר, לא נותנים קישור למקור.
וכשאתה מגיע למקור אתה מגלה שאין קשר בין הכתוב בכתבה ובין האמור במקור .
הצורך של "כתבים" לכתוב כתבות על מנת לקבל שכר, אז הם כותבים על כל מיני שטויות, או על דברים שהם אינם מבינים בהם דבר וחצי דבר.מביא כתבים רציניים באתרים מכובדים לכתוב שטויות מסוג זה...
אז שומעים על שמועה, או אפילו אירוע אמיתי, ישר מפרסמים בלי לחקור קצת, בלי להביא נתונים המתארים מה הבעיה ואולי מה גורם לה.
צרף חוסר הבנה בנושא, וקיבלת כתבות הזויות.
מצד שני זו יכולה להיות "ידיעה" בעקיפין מטעם בזק, שאולי מעוניינת להפחיד לקוחות מלרכוש נתבים לא דרכה, ולחייב אותם התשלום חודשי קבוע.
וחוץ מזה, ווינט הוא לא אתר מכובד, מבחינה זו שרוב הכתבות בו, למעט בנושא חדשות, הן כתבות הזויות, לא ברורות, חסרות הבנה בסיסית של הכותב בנושא הכתבה.
ואם כבר יש פרסום ידיעה על איזה שהוא מחקר או מאמר זר, לא נותנים קישור למקור.
וכשאתה מגיע למקור אתה מגלה שאין קשר בין הכתוב בכתבה ובין האמור במקור .
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
אני עם נתב של EDIMAX, מחובר להוט בוקס. עובד רגיל.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
אולי התקלה בגלל הגשם?

- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
גם בנושאי חדשות הוא לא משהו... רחוק שנות אור מאובייקטביותוחוץ מזה, ווינט הוא לא אתר מכובד, מבחינה זו שרוב הכתבות בו, למעט בנושא חדשות, הן כתבות הזויות, לא ברורות, חסרות הבנה בסיסית של הכותב בנושא הכתבה....
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
מסתבר שכנראה יש בעיה אמיתית , אבל לא הבעיה הכתב רשם בכתבה.
אני לא יודע מאיזו סיבה אבל אתמול הDHCP של הראוטר שלי( אדימקס כלשהו עם תשתית הוט) הפסיק לעבוד.
יש לי מספר מכשירים שמחוברים קווית ואחד מהם עבד רגיל(מחובר עם IP סטטי והגדרת DNS שלא של הספק) והאחרים(PS3 ו4) שמחוברים בכבל בלי IP סטטי.
הPS4 הפסיק לעבוד, שזה דבר דפוק בפני עצמו שאני לא יכול לשחק משחקים אם אין חיבור לרשת , והוא אמר שיש בעיות בDNS.
בסופו של דבר נאלצתי להגדיר לכל המכשירים IP סטטי.
בתוך הכתבה שמצורף אליה הלינק ישנה תגובה(בחלק של תגובות הפייסבוק) בה מישהו מזדהה בתור נציג אדימקס בארץ ואומר שבאמת ישנה תקלה כל שהיא עם אדימקס בחיבור הוט.
הנה הציטוט שלו:
Elad Ashkenazy
"שלום לכולם : אלעד מחברת פיקוק הנציגים של EDIMAX בארץ : אכן יש בעיה כרגע בראוטרים מדגם BR-6424/6524 המחוברים דרך תשתית הוט בלבד (בזק אין בעיה) אנו כרגע לא יודעים את מהות התקלה אך אנו חושבים שמישהו ביצע מעשה זדוני בכדי לפגוע בלקוחות הוט מסיבה השמורה עימו. אנו כרגע מנסים לפתור את התקלה ונעדכן בהמשך שימצא פיתרון."
היה לי ממש הזוי אתמול.
אני לא יודע מאיזו סיבה אבל אתמול הDHCP של הראוטר שלי( אדימקס כלשהו עם תשתית הוט) הפסיק לעבוד.
יש לי מספר מכשירים שמחוברים קווית ואחד מהם עבד רגיל(מחובר עם IP סטטי והגדרת DNS שלא של הספק) והאחרים(PS3 ו4) שמחוברים בכבל בלי IP סטטי.
הPS4 הפסיק לעבוד, שזה דבר דפוק בפני עצמו שאני לא יכול לשחק משחקים אם אין חיבור לרשת , והוא אמר שיש בעיות בDNS.
בתוך הכתבה שמצורף אליה הלינק ישנה תגובה(בחלק של תגובות הפייסבוק) בה מישהו מזדהה בתור נציג אדימקס בארץ ואומר שבאמת ישנה תקלה כל שהיא עם אדימקס בחיבור הוט.
הנה הציטוט שלו:
Elad Ashkenazy
"שלום לכולם : אלעד מחברת פיקוק הנציגים של EDIMAX בארץ : אכן יש בעיה כרגע בראוטרים מדגם BR-6424/6524 המחוברים דרך תשתית הוט בלבד (בזק אין בעיה) אנו כרגע לא יודעים את מהות התקלה אך אנו חושבים שמישהו ביצע מעשה זדוני בכדי לפגוע בלקוחות הוט מסיבה השמורה עימו. אנו כרגע מנסים לפתור את התקלה ונעדכן בהמשך שימצא פיתרון."
היה לי ממש הזוי אתמול.
נשמע ממש הזוי למה שבמישהו יעשה מעשה זדוני כדי לפגוע בלקוחות הוט שמחוברים אם ראוטר אדימקסYuval11 כתב:מסתבר שכנראה יש בעיה אמיתית , אבל לא הבעיה הכתב רשם בכתבה.
הנה הציטוט שלו:
Elad Ashkenazy
היה לי ממש הזוי אתמול....
ולמה רק אדימקס ולא שאר היצרנים?
וגם אם מעשה זדוני למה ללכת על ראוטרים של אדימקס בתשתית הוט ולא לעשות מעשה זדוני על תשתית הוט
עצמה ולא משנה איזה ראוטר יושב אחרי הוטבוקס שמוגדר כי מודם ?
משהו פה לא מסתדר לי בתגובה שלו
זה לא הזוי כל הנתבים צד שלישי כמעט משתמשים באותו FW,בכולם יש חורי אבטחה ידועים,בכמעט כולם החורים האלה לא נסגרו ע"י החברות
אם יש לכם נתב כזה והתקנתם DDWRT או OPENWRT אין לכם ממה לחשוש אם אתם עם FW מקורי של היצרן אז בכל רגע מישהו יכול לפרוץ לכם את הנתב בלי הרבה מאמץ
לגבי כתבות בYNET אני חושב שנאמר מספיק,כל דבר שאתם קוראים שם חוץ מאולי קצת חדשות זה לרוב קשקוש או שהמידע לחלוטין לא מלא,העיקר לפרסם משהו
אם יש לכם נתב כזה והתקנתם DDWRT או OPENWRT אין לכם ממה לחשוש אם אתם עם FW מקורי של היצרן אז בכל רגע מישהו יכול לפרוץ לכם את הנתב בלי הרבה מאמץ
לגבי כתבות בYNET אני חושב שנאמר מספיק,כל דבר שאתם קוראים שם חוץ מאולי קצת חדשות זה לרוב קשקוש או שהמידע לחלוטין לא מלא,העיקר לפרסם משהו