Israelive 4.2.7 כבר כאן!
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
מעל אלף ערוצים חיים מכל העולם מחולקים לקטגוריות נוחות
כ-60 תחנות רדיו מכל הארץ
מדריך ערוצים מפורט לרוב התחנות
סידור מועדפים אישי
זפזופ בין ערוצים וקפיצה לערוץ ספציפי
תמיכה בכל הפלטפורמות הקיימות
תחזוקה שוטפת, עדכונים ותמיכה טכנית בלעדי לחברי הקהילה
לפרטים נוספו כנסו לחתימתי - כי לא סתם השרשור נוסק ל-2 מיליון צפיות ועם אורך חיים של 3 שנים ברשת עוד מעט.
למה אני מעלה פוסט זה כאן? כי ממבט חטוף בדביקים פה יש הטעייה (מכוונת או לא?) לפרוייקטים שלא קיימים/בטוענה שהפרוייקט שלי נסגר, הדבר הוא לא נכון וכולכם מוזמנים לפורום OTT כאן באתר להווכח בזה.
אשמח אם בעלי הפוסטים הרלוונטים יעדכנו בהתאם את הדביקים - בכל זאת מדובר בדביקים כאן באתר שמטעים וחבל.
תודה והמשך צפייה נעימה!
כ-60 תחנות רדיו מכל הארץ
מדריך ערוצים מפורט לרוב התחנות
סידור מועדפים אישי
זפזופ בין ערוצים וקפיצה לערוץ ספציפי
תמיכה בכל הפלטפורמות הקיימות
תחזוקה שוטפת, עדכונים ותמיכה טכנית בלעדי לחברי הקהילה
לפרטים נוספו כנסו לחתימתי - כי לא סתם השרשור נוסק ל-2 מיליון צפיות ועם אורך חיים של 3 שנים ברשת עוד מעט.
למה אני מעלה פוסט זה כאן? כי ממבט חטוף בדביקים פה יש הטעייה (מכוונת או לא?) לפרוייקטים שלא קיימים/בטוענה שהפרוייקט שלי נסגר, הדבר הוא לא נכון וכולכם מוזמנים לפורום OTT כאן באתר להווכח בזה.
אשמח אם בעלי הפוסטים הרלוונטים יעדכנו בהתאם את הדביקים - בכל זאת מדובר בדביקים כאן באתר שמטעים וחבל.
תודה והמשך צפייה נעימה!
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
גם אני חדש בתחום, אבל אני מבין כבר שמדובר על השקעה מטורפת אז תודה רבה לכל מי שיש לו יד בדבר! 
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
abeksis זו לא בעיה אלא זה מכוון, אלו לינקים חלופיים למקרה שלינק אחד נופל ככה שאתה כמשתמש לא נפגע אף פעם במידת האפשר.
עכשיו אתה לא חייב להחשף לכל הלינקים, אתה יכול ליצור רשימת מועדפים משלך בתוסף עצמו ע"י הקלקה ימנית בעכבר והוספה למועדפים ואם אתה משתמש בטלוויזיה חיה אז מקש ימני על אחד הערוצים ובחירה בניהול קבוצה - שם אתה יוצר קבוצה על שמך לדוגמה ומעביר אליה רק מה שאתה רוצה באמת מתוך כל הרשימה.
עכשיו אתה לא חייב להחשף לכל הלינקים, אתה יכול ליצור רשימת מועדפים משלך בתוסף עצמו ע"י הקלקה ימנית בעכבר והוספה למועדפים ואם אתה משתמש בטלוויזיה חיה אז מקש ימני על אחד הערוצים ובחירה בניהול קבוצה - שם אתה יוצר קבוצה על שמך לדוגמה ומעביר אליה רק מה שאתה רוצה באמת מתוך כל הרשימה.
הכל עובד מצוין.
האם ניתן לשפר את איכות השידור על ידי שימוש בתוכנה חיצונית או הגדרות כלשהן ב xbmc עצמה ?
הכוונה בעיקר לחבילת הערוצים ברוסית (לפעמים אני מצליח לראות כדורגל ב hd ואני פשוט נפעם מן האיכות )
סרטים וסדרות אני רואה דרך xbmctorrent וכך נהנה מהתמיכה של הטלוויזיה ושל xbmc ב hd
אתה ושותפיך עושים עבודת קודש !!!
האם ניתן לשפר את איכות השידור על ידי שימוש בתוכנה חיצונית או הגדרות כלשהן ב xbmc עצמה ?
הכוונה בעיקר לחבילת הערוצים ברוסית (לפעמים אני מצליח לראות כדורגל ב hd ואני פשוט נפעם מן האיכות )
סרטים וסדרות אני רואה דרך xbmctorrent וכך נהנה מהתמיכה של הטלוויזיה ושל xbmc ב hd
אתה ושותפיך עושים עבודת קודש !!!